Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σκηνές από παιχνίδια που έμειναν αξέχαστες.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

The Balance provides. The Balance protects. Trust the Balance, and trust yourself. Goodbye. And good luck on your journey...

Και απο το ίδιο

You see, señorita, mystery is important. To know everything, to know the whole truth, is dull. There is no magic in that. Magic is not knowing, magic is wondering about what and how and where.

Δε θυμάμαι οπτικά τις σκηνές, αλλά μου έχουνε μείνει οι ατάκες με τις φωνές. Μεγάλη πόρωση αυτό το παιχνίδι...
    sigpic

Comment

...akolouthoumeno apo to mega fail
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Όντως... Πως μπορέσανε και το κάνανε αυτό... Αίσχος. Αίσχος! Αρκουδέιδες!
        sigpic

Comment

Πείτε για πια φάση μιλάτε. Και για ποιο game.

Comment

The Longest Journey.
            sigpic

Comment

Εμένα μου άρεσε και το Dreamfall ασχέτως αν ήταν πολύ κατώτερο του προκατόχου του. Θέλω να δω το γάμο της April.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Εγώ θέλω να εξαφανιστούν οι 2 καινούργιοι και να γίνει το παιχνίδι όπως ήταν το πρώτο. Ακόμα και την April χαλάσανε. Αίσχος το 2ο.
                Μόνο του, κάτι θα έλεγε, αλλά όταν έχεις πίσω τέτοια παιχνιδάρα και όνομα όπως το Longest Journey, δε ρίχνεις τόσο τη ποιότητα.
                Εξαφανίσανε κάθε μαγεία που είχε το πρώτο για χάρη του να είναι "μοντέρνοι" στα γραφικά και στo gameplay. Λάθος κίνηση.
                sigpic

Comment

Το παραθέτω γιατ ο διάλογο με τον demon πριν τη μάχη .

Comment

Εγώ θέλω να εξαφανιστούν οι 2 καινούργιοι και να γίνει το παιχνίδι όπως ήταν το πρώτο. Ακόμα και την April χαλάσανε. Αίσχος το 2ο.
                    Η Ζωίτσα μάλλον εξαφανίστηκε όπως μας δείχνει το τέλος του Dreamfall.
                    Ο Kian δεν παίζει να εξαφανιστεί γιατί είναι ο άντρας της April κατά τα φαινόμενα.
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Δε γινόταν να κάνουνε τον Crow άνθρωπο (τόση μαγεία στην Arcadia πια) μιας που είναι ο καλύτερος "άντρας" εκει πέρα;
                      Αχαχαχα. Σόρυ, αλλά κανείς δε τον φτάνει. Κύριος, συναισθηματικός... Ελαφρώς μπήχτης, αλλά δε ξεπερνάει τα όρια...

Να τον μη-πω-τι τον αποτέτοιον. Δε τον πάω καθόλου και δε δίνω την April σε αυτόν. Φλώρος με γοητεία πέτρας.
                      Εδώ και χρόνια ονειρεύομαι να είναι με τον Crow ή γεροντοκόρη. Θα μου το χαλάσει ένας χάλιας απο ένα χάλια παιχνίδι;
                      sigpic

Comment

Εντάξει το ότι το Dreamfall δεν έφτασε το TLJ είναι σαφές, αλλά αποτυχία δεν θα χαρακτήριζα το πρώτο. Απλώς δεν ... είναι παιχνίδι ... με την κλασική έννοια! Αν το πάρεις ως παιχνίδι είναι σίγουρα ατελές από τεχνική άποψη, αλλά το παιχνίδι νομίζω πως κυρίως κάτι άλλο θέλει να είναι παρά παιχνίδι. Αλλά όπως είπε και ο Tørnquist, το Dreamfall δεν είναι το TLJ2 αλλά κάτι παράλληλο.

Για εμένα fail είναι το ότι η Funcom ενώ έχει ένα τόσο βαθύ και πλούσιο «σύμπαν» το αφήνει στην άκρη και κάθεται και ασχολείται με την παραγωγή άλλων παιχνιδιών. Στην τελική αν δεν μπορούν οι ίδιοι, ας δώσουν τα δικαιώματα αλλού...
                        Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
                        ---------------------
                        animEΛ_ΛΑΣ

Comment

Για τα δικαιώματα, συμφωνώ, αλλά οχι για το Dreamfall. Ας κάνανε διαφορετικό παιχνίδι τότε, ανεξάρτητο απο το πρώτο.
                          Όχι να χρησιμοποιήσουνε όνομα και χαρακτήρες τόσο αγαπητούς και να τους χαλάσουνε μόνο και μόνο για το χρήμα.
                          sigpic

Comment

Kirby, δεν ήταν παιχνίδι...γενικότερα! Ακόμα και να πω ότι είχε άσχημο gameplay θα είναι κοπλιμέντο, μιας και δεν είχε...καθόλου gameplay. So-called-adventure με μετρημένα ΜΟΝΟ ΕΝΑ γρίφο πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω...
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by Somari View Post
                              Kirby, δεν ήταν παιχνίδι...γενικότερα! Ακόμα και να πω ότι είχε άσχημο gameplay θα είναι κοπλιμέντο, μιας και δεν είχε...καθόλου gameplay. So-called-adventure με μετρημένα ΜΟΝΟ ΕΝΑ γρίφο πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω...
                              Interactive movie / novel θα το έλεγα εγώ. Adventure με καμία λογική δεν λέγεται. Εμένα μου άρεσε πάντως για αυτό που ήταν. Μια συνέχεια της γενικής ιστορίας. Τώρα για κάποιον που περίμενε περισσότερο «παιχνίδι» από το dreamfall σίγουρα θα του έχει κάτσει στον λαιμό η όλη εμπειρία.

@Orion
                              Για εμένα το Dreamfall δεν χάλασε χαρακτήρες. Όσο για την April το βρίσκω λογικό στην στροφή που είχε μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού.
                              Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
                              ---------------------
                              animEΛ_ΛΑΣ

Comment

Και γω θεωρώ πώς δε χάλασε ο χαρακτήρας της April. Πέρασε δύσκολες στιγμές.
                                Με τον Crow όπως ξέρουμε θα μείνουν πάντα μαζί αλλά χρειάζεται και κάποιον για το "κεχρί".

Για τον άντρα της April δες γιατί το νομίζω εδώ:
                                http://www.youtube.com/watch?v=sW0IkAot-ms στο 1.50
                                και εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Kian_Alvane#Kian_Alvane

Είναι πρόδρομος του Heavy Rain. Interactive movie.
                                Πάντως αλήθεια πόσα adventures έχεις παίξει με πραγματικούς γρίφους; Γιατί σε περιπτώσεις όπως τα Monkey Island/Gabriel Knight η δυσκολία έγκειται κυρίως στο sprite hunting (με εξαίρεση ίσως το Gabriel Knight 3). Εκτός κι αν μιλάμε για περιπτώσεις Myst όπου λύνεις γρίφους χωρίς κάποιον προφανή λόγο και σκοπό.

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον Kirby.
                                Originally posted by 丹野

Comment

Working...
                                X