Announcement

Collapse
No announcement yet.

N64 VS PSX (The Battle of the Month!)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δίνω μια τελευταία ευκαιρία ευκαιρία στο thread. Στο επόμενο απαράδεκτο post θα το κλειδώσω.

NickTG, όχι, δεν έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα, αλλά στο μακελειό που έγινε στις προηγούμενες σελίδες κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Η φράση αυτή θα αφαιρεθεί, πάντως.

Originally posted by Loggo View Post
    Το thread ξέφυγε τελείως και εξελίχθηκε σε μια έξαρση fanboy-σμου, με list wars και ατάκες επιπέδου αλληλογραφίας GamePro στα 90’s. Προσωπικά τουλάχιστον, ούτε νόημα βρίσκω σε κάτι τέτοιο, ούτε καν χαβαλέ αν υποθέσουμε πως εξ’ αρχής αυτός ήταν ο σκοπός του thread.

Κάποια σχόλια σε όσα ειπώθηκαν παραπάνω.

Προφανώς και το PlayStation είναι πολύ πιο ολοκληρωμένη κονσόλα από το Nintendo 64, προφανώς και, σε αντίθεση με το τελευταίο, έκανε τα περισσότερα πράγματα σωστά, ενώ η αναλόγια ποιότητας/ποσότητας της βιβλιοθήκης του λογικό είναι να το ανάγει σε καλύτερη κονσόλα.

Από κει και πέρα όμως, το τι προτιμάει ο καθένας είναι καθαρά υποκειμενικό και δικό του θέμα. Τι ακριβώς προσπαθούν να κάνουν μερικά posts στο thread, να παρέμβουν στο γούστο του καθενός; Ή μήπως να «εκλογικευόσουν» τις προτιμήσεις του;
    Amen.
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• καλά τώρα πραγματικά, είναι απαραίτητο να ανεχόμαστε τις αηδίες του ground zero και την ειρωνεία του Εβανς και μετα να λέμε φταίει το τοπικ και κλειδώνουμε?
      Ποιες ειρωνείες ρε ταραμά ; Για να χαλαρώσω λίγο την κατάσταση έκανα το παραπάνω post, μέσα σε όλη την καφρίλα εγώ σε πείραξα;

Comment

• Otan milousa sovara den arese se kanena, otan eipa malakies pali den arese se kanena telika ti akrivos thelete?
        Epishs otan milame gia alous kala einai na vlepoume prwta ton eafto mas, giafto Strawhat chekare mia ta post sou edw mesa na deis ti kai pws grafeis prwta esy ki meta vlepe tous alous.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• @Strawhat
          Δε βαριεσαι, καλο ειναι να γινονται τετοιο τοπικς καθε τοσο να μας θυμιζουν το πραγματικο εαυτο του καθενος....
          Do a barrel roll!

Comment

• Ground αφου ρωτας γνωμη μου ειναι πως ειτε σοβαρος, ειτε ασοβαρος παραμενεις απολυτος στα θεματα στα οποια διαφωνεις και καπου εκει τελειωνουν ολα.
            Μην το παμε πιο περα, τη γνωμη μου λεω και πανω απ ολα θελω να συνεχισουμε σε ηπιους τονους το topic, ανεξαρτητα αν θα δουμε περαιτερω διαφωνιες κτλ.

Comment

• Eimai apolytos opou pistevw pws exw dikio.
              Opoios einai anoixtos kai oxi apolytos giati den dexete thn gnomh mou ws exei kai prospathei eite na eironeftei eite na me vgalei Kleistomyalo?
              A.K.A. Nick TG.
              Sthn telikh afou den sas aresei na akoute tis gnomes twn allon kai ton tropo pou tis tekmhrionoun giati ginonte tetia topics?
              "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                Eimai apolytos opou exw dikio.
                Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• ΟΚ, ας λήξει εδώ το θέμα, όμως, ειλικρινά.
                  "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Grapsto opws to egrapsa
                    Epishs synexise thn eironia Somari meta egw eimai o kakos.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

• Έτσι ρε Ground γι'αυτό σε πάω.

Πολυαγαπημένε μου Somari.Πάνω σε αυτό που έγραψες πιο πίσω,ναι όντως δεν έχω πολυασχοληθεί με το χειριστήριο του Ν64 και αυτό γιατί υπήρχε λόγος.Όταν λοιπόν πήγαινα στο μαγαζί στη γειτονιά μου να δοκιμάσω διάφορα παιχνίδια,το συγκεκριμένο χειριστήριο μου φαινόταν απίστευτα άβολο.Και στο λέει αυτό,ένας "άνθρωπος" που όταν πρωτοέπιασε τα χειριστήρια των Dreamcast & XBOX 1 Behemoth ενώ στην αρχή έφριξε,μετά του φάνηκαν απίστευτα βολικά.
                      Επίσης Ζήνο για αυτό που λες με τις κονσόλες που δεν είχαμε τότε να σου πω ότι δεν ισχύει.Είχα ΧΒΟΧ 1 και πάντα ζήλευα το ps2 με τις παιχνιδάρες που βγαίνανε γι'αυτό.Έφτασε κάποια στιγμή η ώρα που πήρα και ps2 & gamecube.Περίμενα πως και πως να καλύψω κάποια κενά μου όσον αφορά τα videogames.Με το ps2 όλα καλά.Με το GC,αχχχ πονεμένη ιστορία.Ακόμα θέλω να πιάσω το Eternal Darkness αλλά με αποθαρρύνει η σκέψη ότι θα ξαναπιάσω στα χέρια μου αυτό το πράγμα που ονομάζεται gc controller.

Και για να μην με λέτε fanboy θα σας πω τις 3 πιο αγαπημένες μου κονσόλες αυτόν τον καιρό.
                      DS,PS2,X360.Έκαστος στο είδος του όπως καταλαβαίνετε.

Όσονα φορά το επίπεδο καλό είναι που και που να κατεβαίνει σε τέτοια τόπικς,να ξεκατινιαζόμαστε,να γουστάρουμε,δεν είναι ανάγκη να είμαστε πάντα σωστοί.
                      Ώρα να κλειδωθεί το τόπικ και να δούμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.16-10 υπέρ του PS1 ε;Μια χαρά.
                      Carpe diem

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                        Grapsto opws to egrapsa
                        To quote έγινε πριν κάνεις το edit. Tώρα ποια ειρωνεία μου λες, όταν σε ένα θέμα υποκειμενικού χαρακτήρα το παίζεις αλάθητος, τι να πω... Άντε και στο Βατικανό με το καλό.
                        Originally posted by Raf

Comment

• Ekana to post to diavasa ekana to edit kai meta postares esy.
                          To oti sou aresei na diestravloneis afta pou grafei o allos gia na pouliseis eite mourh eite eironia eite den kserw kai egw ti allo einai atomiko sou provlhma mathe na symperiferese.

Epishs den to paizw alathitos, analyw thn thesh mou , an den exete epixhrhmata na sthriksete thn dikh sas mhn to paizete trelitsa axaxouxa aftos nomizei oti ta kserei ola.
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Ekana to post to diavasa ekana to edit kai meta postares esy.
                            To oti sou aresei na diestravloneis afta pou grafei o allos gia na pouliseis eite mourh eite eironia eite den kserw kai egw ti allo einai atomiko sou provlhma mathe na symperiferese.
                            To oτι μπορεί απλά να είχα κάνει είχα πατήσει για να γράψω reply το κουμπί πριν κάνεις το edit, όση ώρα προσπαθούσα να κάνω το post εσύ να είχες τελειώσει το edit σου και ΕΠΕΙΤΑ εγώ να πάτησα submit reply το σκέφτηκες; Tσέκαρε λίγο τις ώρες των posts σε παρακαλώ. Κατα τ'άλλα ευχαριστώ πολύ. Απλά κύριε, ο γυαλός δε γέρνει, μάλλον στραβά αρμενίζουμε, δε μπορεί 10 να έχουν άδικο όταν σου λένε πως είσαι άδικα απόλυτος σε ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ και ένας δίκιο, απλά.

Part 2: O Ground μας πείθει γιατί οι ξανθές είναι καλύτερες από τις μελαχροινές, αντικειμενικά.

EDIT: Ακους εκεί διαστρεβλώνω. Όχι μεσιέ, θα δεχτώ το nagging του Altair, γιατί έχει δίκιο στο γεγονός ότι είμαι μεγάλο troll, και υπερήφανος κιόλας. Αλλά ποτέ δε διαστρέβλωσα τί-πο-τε και θα μπορούσα άνετα να σε προκαλέσω να βρεις κάποιο ποστ που έχω κάνει αυτό το πράγμα. Την επόμενη φορά πρίν φτύσεις χολή, κοίτα να τσεκάρεις τι μπορεί να έχει συμβεί πραγματικά.
                            Originally posted by Raf

Comment

• To oτι μπορεί απλά να είχα κάνει είχα πατήσει για να γράψω reply το κουμπί πριν κάνεις το edit, όση ώρα προσπαθούσα να κάνω το post εσύ να είχες τελειώσει το edit σου και ΕΠΕΙΤΑ εγώ να πάτησα submit reply το σκέφτηκες;
                              To skeftika kai giafto sou zhthsa na to grapseis opws to exw, alla fysika esy den skeftikes afth th periptosh kai twra ta rixneis pali se emena?
                              Kati trexei mazi sou sovara.

Part 2: O Ground μας πείθει γιατί οι ξανθές είναι καλύτερες από τις μελαχροινές, αντικειμενικά.
                              Part 2: Pote den ekana kati tetoio mhn vazeis kai alla psemmata sto stoma mou gia na faneis esy swstos kai egw lathos..
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

• Απορία προς μερικούς:

Πίστευε κανείς σας, στα 13 σας, όταν τα απογεύματα παίζατε στο σαλόνι σας videogames και το επόμενο πρωϊνό στο σχολείο υπερασποζόσασταν με σθένος και ηλίθια επιχειρήματα την κονσόλα που τύχαινε να είχατε στην κατοχή σας, μισώντας θανάσιμα τους αντιφρονούντες και φτάνοντας πολλές φορές σε επίπεδα παραλογισμού και ολοκαυτώματος, ότι 10 χρόνια μετά θα κάνατε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα online?

Ε ρε πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή.
                                "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Working...
                                X