Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
θα βάλω και τον Altair να δολοφονήσει τον ground zero...
disclaimer: please μη μου κάνεις μήνυση που δεν έβαλα όλο το post, δεν το έκανα για να διαστρεβλώσω τα λεγόμενα σου, το έκανα για να κρατήσω το κομμάτι που ήθελα να τονίσω. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι απλά σύμπτωση και ουδεμία πρόθεση έχει να θίξει.
Originally posted by Raf
Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Disclaimer: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, onomata ή καταστάσεις είναι απλά σύμπτωση και ουδεμία πρόθεση έχει να θίξει.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
νομίζω τελικά πως ο Strawot άνοιξε το τόπικ για να μας υπενθυμίσει πόσο πολύ γούσταρε το N64. Λέω να ανοίξω κι εγω τώρα ένα για το Saturn που θα λέει πόσο καλύτερο ήταν απ'τα N64,PSX κι έτσι θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των cult topics.
Αλήθεια ντι πιθανότητες είχε το κασσετο-N64 των 300 περίπου τίτλων με το pSX Των 3000+ ?
Και μην ακούσω την κλασσική μπούρδα : quantity < quality γιατί τα μισά απ'τα 300 είναι περίεργα Ιαπωνικά, κάποια low quality productions, κάποια μέτρια και βεβαίως υπάρχουν ορισμένα πολύ καλά.
Το 3DO που αναφέρθηκε παραπίσω ήταν μία εξαιρετική κονσόλα που κατά τη γνώμη μου είναι η πιο αδικημένη όλων των εποχών, περισσότερο κι απ'το Saturn. Αποτελεί κλασσικό υπόδειγμα τραγικού μάρκετινγκ.
Κι επειδή ξεφύγαμε, κλείνω αναφέροντας αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό που με ξενέρωνε πάντα στο N64. Η κασσέτα! Μα είναι ποτέ δυνατόν στην εποχή των αλλαγών, η Ninty να επιλέξει αυτή τη μέθοδο?? Κι άλλοι φοβήθηκαν τα clopies αλλά με τέτοια απελπιστική κίνηση, νομίζω καταδίκασε ένα πολύ υποσχόμενο σύστημα (για ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους).
" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
''isopedwsw ton ground zero'' den yfistatai san protasi
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
O poios na mou thn pei?
Mallon den me ksereis kala mikre.
Kai apo ton Akira "trws" makaronada Straw hat?
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Δεν σταματάτε όλοι τις μαλακίες λέω γω;Το έχετε παρατραβήξει.
Strawhat από την μια διαμαρτύρεσαι για τα προσβλητικά ποστ του ground και από την άλλη το συνεχίζεις τσιγκλώντας τον και τον προκαλείς έτσι να απαντήσει.Αν πω ότι δεν είσαι και το πιο αρμόδιο άτομο να επικαλείται τους κανόνες νομίζω πως δεν θα απέχω από την αλήθεια.
Εγώ πάντως ψήφισα psx για λόγους που ανέφεραν και οι άλλοι?(μεγαλύτερη ποικιλία τίτλων κτλ κτλ)παρόλο που πέρασα ΠΑΡΑ πολύ καλά με το νιντεντο 64:Super mario 64,ocarina of time και starfox 64 είναι ορισμένα από τα καλύτερα παιχνίδια της εποχής εκείνης και προσωπικά κάποια από τα αγαπημένα μου παιχνίδια.Το πόσες φορές τα έχω παίξει δεν λέγεται-αν και να πω την αμαρτία μου δεν έχω μαζέψει ποτέ και τα 120 άστρα στο μαριο 64...
Εδώ να πω επίσης πως για εμένα το χειρηστήριο του κύβου τα σπαγε με μόνο μελανό σημείο τον σταυρό.Για εμένα το μάυρο πρόβατο όσον αφορά τα χειριστήρια της νιντεντο ήταν του νιντεντο 64.Το συνήθισα βέβαια και μπορούσα να παίξω μετά από κάποιο διάστημα αλλά στην αρχή με δυσκόλεψε αρκετά.
Τέλος να πω πως και για εμένα το χειρηστήριο του πλει είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment