Announcement

Collapse
No announcement yet.

N64 VS PSX (The Battle of the Month!)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• paixtis
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Nαι ε;Άντε να μην θυμηθώ τι έλεγες τις προάλλες για το οκαρινα...:xp:

Εννοείται κάνω πλάκα.
    Μιλάω "αντικειμενικά" πάντα... Εννοείται για μένα όπου ocarina βάλε majora's...

Originally posted by Somari View Post
    Siga min einai kaliteri kai apo ton Chuck Norris
    Δες την υπογραφή σου.Όλα είναι θέμα πιθανότητας....

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Xwris na diafwnw pws ta games pou evgale o Akira einai top, synexizw.
    Oriste h lista mou kai perimenw na synexisete thn dikh sas.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Xwris na diafwnw pws ta games pou evgale o Akira einai top, synexizw.
    Oriste h lista mou kai perimenw na synexisete thn dikh sas.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Μπράβο Akira και γω ήθελα να βάλω αυτά τα games σε αντιπαράθεση με τα αντίστοιχα που έβαλε ο ground.Νομίζω έπρεπε γιατί πολύ playstationila έπεσε και είναι άδικο για μια κονσόλα που οι περισσότεροι απ'τους τίτλους που έβαλες έχουν κερδίσει άπειρα top10,20,100 και ειδικά το ocarina εκμηδενίζει όλες τις βιβλιοθήκες όλων των κονσολών μόνο του.Το n64 μπορεί να μην έχει ποσότητα αλλά η ποιότητα αυτών των 10,20 τίτλων είναι απείρως καλύτερες από τον Θεό!!!Εντάξει υπερβάλλω!!!Είναι σαν να λέμε ο messi είναι ένας παίχτης αλλά παίρνει περισσότερα λεφτά από όλους τους παίχτες των ελληνικών ομάδων μαζί....
    Nαι ε;Άντε να μην θυμηθώ τι έλεγες τις προάλλες για το οκαρινα...:xp:

Εννοείται κάνω πλάκα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Siga min einai kaliteri kai apo ton Chuck Norris

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Μπράβο Akira και γω ήθελα να βάλω αυτά τα games σε αντιπαράθεση με τα αντίστοιχα που έβαλε ο ground.Νομίζω έπρεπε γιατί πολύ playstationila έπεσε και είναι άδικο για μια κονσόλα που οι περισσότεροι απ'τους τίτλους που έβαλες έχουν κερδίσει άπειρα top10,20,100 και ειδικά το ocarina εκμηδενίζει όλες τις βιβλιοθήκες όλων των κονσολών μόνο του.Το n64 μπορεί να μην έχει ποσότητα αλλά η ποιότητα αυτών των 10,20 τίτλων είναι απείρως καλύτερες από τον Θεό!!!Εντάξει υπερβάλλω!!!Είναι σαν να λέμε ο messi είναι ένας παίχτης αλλά παίρνει περισσότερα λεφτά από όλους τους παίχτες των ελληνικών ομάδων μαζί....

Leave a comment:

• TravisGr
    replied
    Originally posted by Strawhat Nikos View Post
    ε οχι... πολλα μπορουν να συμβουν σε εναν ανθρωπο... αλλα να στη πει και ο ακιρα ειναι too much!

Πρέπει να προβούμε στη δημιουργία ομάδας διάσωσης για τον ground..
    Και για να μην ξεχνιόμαστε Straw(hut) πάρε και εσύ την αφιέρωση σου να στρώσεις διότι όσες φόρες βλέπω αυτό
    μου έρχεται στο μυαλό αυτό

και σε slow mo για να με πιάνεις.......

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai pou diafwnoume?

Leave a comment:

• TravisGr
    replied
    Originally posted by Ground_zero
    H plaka einai oti me ta paixnidia pou vgazete gia na "yposthriksete" to N64 einai san na to petate apo ton gremo oi idioi.
    Sovara twra? MK kai Mace?

Mono ena apo ta parakatw paixnidia svhnei olh thn vivliothikh tou N64:

Και για να μην γίνεται alarm απλά κάνω χαβαλέ στο θέμα.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Δεν σταματάτε όλοι τις μαλακίες λέω γω;Το έχετε παρατραβήξει.

Strawhat από την μια διαμαρτύρεσαι για τα προσβλητικά ποστ του ground και από την άλλη το συνεχίζεις τσιγκλώντας τον και τον προκαλείς έτσι να απαντήσει.Αν πω ότι δεν είσαι και το πιο αρμόδιο άτομο να επικαλείται τους κανόνες νομίζω πως δεν θα απέχω από την αλήθεια.

Εγώ πάντως ψήφισα psx για λόγους που ανέφεραν και οι άλλοι?(μεγαλύτερη ποικιλία τίτλων κτλ κτλ)παρόλο που πέρασα ΠΑΡΑ πολύ καλά με το νιντεντο 64:Super mario 64,ocarina of time και starfox 64 είναι ορισμένα από τα καλύτερα παιχνίδια της εποχής εκείνης και προσωπικά κάποια από τα αγαπημένα μου παιχνίδια.Το πόσες φορές τα έχω παίξει δεν λέγεται-αν και να πω την αμαρτία μου δεν έχω μαζέψει ποτέ και τα 120 άστρα στο μαριο 64...

Εδώ να πω επίσης πως για εμένα το χειρηστήριο του κύβου τα σπαγε με μόνο μελανό σημείο τον σταυρό.Για εμένα το μάυρο πρόβατο όσον αφορά τα χειριστήρια της νιντεντο ήταν του νιντεντο 64.Το συνήθισα βέβαια και μπορούσα να παίξω μετά από κάποιο διάστημα αλλά στην αρχή με δυσκόλεψε αρκετά.

Τέλος να πω πως και για εμένα το χειρηστήριο του πλει είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    O poios na mou thn pei?
    Mallon den me ksereis kala mikre.
    Kai apo ton Akira "trws" makaronada Straw hat?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μήπως να σταματήσουμε κάποια στιγμή γιατί το αστείο κατήντησε βλακεία;

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    ε οχι... πολλα μπορουν να συμβουν σε εναν ανθρωπο... αλλα να στη πει και ο ακιρα ειναι too much!

Πρέπει να προβούμε στη δημιουργία ομάδας διάσωσης για τον ground..

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Εγώ πάλι θα έλεγα πως το topic δικαιολόγησε πλήρως τον τίτλο του - battle of the month. Μη σας πω και of the year.

Δυστυχώς...
    Ela...oloi kseroume...kata vathos to fxaristithikes....

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    ''isopedwsw ton ground zero'' den yfistatai san protasi

Leave a comment:

Working...
X