Announcement

Collapse
No announcement yet.

N64 VS PSX (The Battle of the Month!)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TravisGr
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Eimai apolytos opou pistevw pws exw dikio.
    Opoios einai anoixtos kai oxi apolytos giati den dexete thn gnomh mou ws exei kai prospathei eite na eironeftei eite na me vgalei Kleistomyalo?

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    looool Τι γαμάτη pic

νομίζω τελικά πως ο Strawot άνοιξε το τόπικ για να μας υπενθυμίσει πόσο πολύ γούσταρε το N64. ).
    φυσικα...

+ για να ισοπεδώσω το "είναi" του ground zero

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Εγώ πάλι θα έλεγα πως το topic δικαιολόγησε πλήρως τον τίτλο του - battle of the month. Μη σας πω και of the year.

Δυστυχώς...

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    looool Τι γαμάτη pic

νομίζω τελικά πως ο Strawot άνοιξε το τόπικ για να μας υπενθυμίσει πόσο πολύ γούσταρε το N64. Λέω να ανοίξω κι εγω τώρα ένα για το Saturn που θα λέει πόσο καλύτερο ήταν απ'τα N64,PSX κι έτσι θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των cult topics.

Αλήθεια ντι πιθανότητες είχε το κασσετο-N64 των 300 περίπου τίτλων με το pSX Των 3000+ ?
    Και μην ακούσω την κλασσική μπούρδα : quantity < quality γιατί τα μισά απ'τα 300 είναι περίεργα Ιαπωνικά, κάποια low quality productions, κάποια μέτρια και βεβαίως υπάρχουν ορισμένα πολύ καλά.

Το 3DO που αναφέρθηκε παραπίσω ήταν μία εξαιρετική κονσόλα που κατά τη γνώμη μου είναι η πιο αδικημένη όλων των εποχών, περισσότερο κι απ'το Saturn. Αποτελεί κλασσικό υπόδειγμα τραγικού μάρκετινγκ.

Κι επειδή ξεφύγαμε, κλείνω αναφέροντας αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό που με ξενέρωνε πάντα στο N64. Η κασσέτα! Μα είναι ποτέ δυνατόν στην εποχή των αλλαγών, η Ninty να επιλέξει αυτή τη μέθοδο?? Κι άλλοι φοβήθηκαν τα clopies αλλά με τέτοια απελπιστική κίνηση, νομίζω καταδίκασε ένα πολύ υποσχόμενο σύστημα (για ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους).

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied

Disclaimer: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, onomata ή καταστάσεις είναι απλά σύμπτωση και ουδεμία πρόθεση έχει να θίξει.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Strawhat Nikos View Post
    θα βάλω και τον Altair να δολοφονήσει τον ground zero...

disclaimer: please μη μου κάνεις μήνυση που δεν έβαλα όλο το post, δεν το έκανα για να διαστρεβλώσω τα λεγόμενα σου, το έκανα για να κρατήσω το κομμάτι που ήθελα να τονίσω. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι απλά σύμπτωση και ουδεμία πρόθεση έχει να θίξει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μια ψήφο θέλουμε ακόμα και πάμε για double score.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Emena mou aresei pou yparxei kai poll

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Strawhat συνέχισε να γράφεις, θέλω να δω που θα καταλήξει το countdown του Ground.Ground σε αγαπάμε,όλοι μην δίνεις σημασία.Εγώ πάντως δεν σε δολοφονώ.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Προσκυνώ .

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    allos anaferthike proswpika se emena arxizei to panigiri kai egw fysika den tha eimai aftos pou tha kanei pisw,

Κάνω το πρώτο βήμα πίσω... αρχίζω και σκέφτομαι όπως εσύ... να δές δίπλα!

<----------------------------------------------

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Εμ δεν βαλατε και αυτη την επιλογη.
    Γιατι οσο και καλο να ηταν το psx,οι παλιες αγαπες ειναι παλιες αγαπες.

Δεν επαιξες εξυπνα Strawhat Nikos και εχασες.Ειμαι βεβαιος οτι αν εβαζες και το saturn,η διαφορα psx-Ν64 θα ηταν λιγο μικροτερη.(πιστευω οτι θα εχανε ψηφους το psx περισσοτερο)

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    To Sega Saturn!
    Πες τα και ασε τους άλλους να τρώγονται

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    ειμαι αδίστακτος... θα βάλω και τον Altair να δολοφονήσει τον ground zero...
    2...

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Maxim View Post
    To na eise diathetimenos na klepseis gia na kerdisei h konsola pou yposthrizeis ta leei ola pistevw.
    ειμαι αδίστακτος... θα βάλω και τον Altair να δολοφονήσει τον ground zero...

Leave a comment:

Working...
X