Announcement
Collapse
No announcement yet.
N64 VS PSX (The Battle of the Month!)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Den sou eipa na to kaneis kiolas, an epesa mesa einai allh ypothesh.
Opote milas einai gia na peis kamia eksypnada opws ola sou ta post edw.
Mporeis na synexiseis etsi.
Leave a comment:
-
Originally posted by Ground_zero View PostEsy den htane na stamathseis EKEI.- ?
Pws kai tsinises pali? Mhpws vrika ti kaneis me to pad tou Wii?
Όταν προσβάλουν σπαταλάω λίγο χρόνο.
Συνέχισε να δείχνεις το επίπεδό σου.
ΠΡΟΣ MODS:
Έχει κάποιο ελεύθερο ο GZ να μας λέει να βάζουμε pads στον κώλο μας και δεν το ξέρω;
Leave a comment:
-
To adidas power soccer ήταν και το πρώτο που είχε ελληνική ομάδα αλλά δεν έλεγε πολλά σαν παιχνίδι. Η αρχή στο psx με actua soccer αν και πλέον δεν ξέρω αν ήταν όντως καλό παιχνίδι ή εμείς δεν ξέραμε να παίζουμε. Πάντως το 2 και το 3 δεν μου άρεσαν (τότε όμως είχα δει και άλλα ποδοσφαιράκια. Συνέχεια με pro και fifa μέχρι το 99 και μετά μονο pro ως το 2009.
Leave a comment:
-
Esy den htane na stamathseis EKEI.- ?Ωραίο επίπεδο.
Πόσο είπαμε είσαι; 14; 15;
Pws kai tsinises pali? Mhpws vrika ti kaneis me to pad tou Wii?
Leave a comment:
-
Ποιο FIFA, τι να κλασει ο Romario, o Dunga και ο Marcio Santos μπροστα στους Gomez, Allejo, Pardilla και Beranco.
Leave a comment:
-
Αν είχε παίξει κανείς ISS Pro και ISS, ήταν σχεδόν αδύνατο να γυρίσει στο FIFA. Μάνο το 98 ήταν αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά και πάλι πολυ πίσω από τις σειρές της Konami.
Είχανε καλά intros όμως, όταν άρχιζε το παιχνίδι υπήρχε θέμα.
Σωστο για αυτο και οι περισσοτεροι το παρατησαμε το fifa.
Εγω ξανα επιιασα το φιφα φετος μετα απο μια 10ετια και οπως ολοι ελεγαν ειδα ακομα πιο καθαρα τα προβληματα του pro .
Edit: Το actua soccer δεν επαιξα ποτε το Sega Worldwide Soccer '97 απο την αλλη ηταν πολυ καλο
Leave a comment:
-
Εγω ειχα ξεκινησει στο ps απο το actua soccer,αν και το επαιζα σε φιλο(δεν ειχα psx τοτε)
και sto saturn με το worldwide soccer
Leave a comment:
-
Αν είχε παίξει κανείς ISS Pro και ISS, ήταν σχεδόν αδύνατο να γυρίσει στο FIFA. Μάνο το 98 ήταν αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά και πάλι πολυ πίσω από τις σειρές της Konami.
Είχανε καλά intros όμως, όταν άρχιζε το παιχνίδι υπήρχε θέμα.
Leave a comment:
-
Μεγαλη κοντρα και αυτη N64 και ISS με PS και Pro :xp:
Εγω παντως ειχα ξεκινησει τα ποδοσαφαιρακια στο ps με το Adidas Power Soccer
ακομα θυμαμαι την εισαγωγη
ποιος το θυμαται ;
Μετα εμαθα τα Fifa και pro, δοκιμασα και iss στην πορεια και αν και προτημουσα την λογικη του pro μια χαρα μου αρεσε και αυτο .
Θυμαμαι ποτε δεν ειχα κακη αποψη για τα iss μαλλον παντα ηταν θεμα γουστου και το πια κονσολα ειχε ο καθενας τοτε.
Καμια σχεση, για εμενα το καθε Tomb Raider παντα θα εχει καλα γραφικα και παντα θα θυμαμαι οτι ηταν πολυ μπροστα για την εποχη του.Μα βέβαια δεν διαφωνώ για την επόχή τους τα σπάγανε.
Εγώ μιλάω για το σήμερα.
Κλασικό παράδειγμα το Gran Turismo που όταν πρωτοβγήκε πολύ ψάρωναν στο replay και νόμιζαν ότι είναι αληθινό replay αλλά σήμερα δεν το πολυπαλέυω.
Βέβαια το ίδιο θα λέμε και σε 20 χρόνια από τώρα όταν θα βλέπουμε το Uncharted ''Πόσο ψεύτικο δείχνει;''
Leave a comment:
-
Εγώ αυτό που έπαιξες δεν ήξερα καν ότι υπήρχε και το ανακάλυψα τυχαία πέρσι στο YouTube.
Θυμάμαι είχα φάει τον κόσμο να το βρω γιατί όντως ακολουθούσε τη λογική των παλιών ISS. Το βρήκα και τελικά απογοητεύτηκα, πολύ κατώτερο από το ISS 2000. Υπάρχει στο snesorama για όποιον ενδιαφέρεται btw.
Leave a comment:
-
Tεσπα δεν το αποκλειω να ειχα παιξει αυτο που λες.Αλλωστε τοτε με τις αντιγραφες ειχαμε αρκετα δωρα απο Ιαπωνα θειο.
Leave a comment:
-
Hideo αυτό δεν είναι το ISS3 που λέει, αυτό είναι το Jikkyou World Soccer που είχε βγει στην Ιαπωνία (το είχαμε αναφέρει και στο thread του Football Kingdom). Αυτό όντως ακολουθεί τη λογική των τίτλων του 64 και τα κάνει μαντάρα.
To ISS3 είναι αυτό:
Και το ISS2 πχ αυτό:
Τραγικές προσπάθειες για μια Arcade version του PES, καμία σχέση με τους τίτλους του N64.
Είχα κάνει το λάθος να το αγοράσω αυτά τα ISS.
Leave a comment:
Leave a comment: