Announcement

Collapse
No announcement yet.

N64 VS PSX (The Battle of the Month!)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hipster Luffy
    replied
    ouaou εισαι για τους αλιγατορες εσυ...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kala den vazw kan sthn kouventa oti to Wii mote kai to kinect alla KAI to Move suckaroun apistefta kai ws idea kai ws ylopoihsh.
    H malakia einai pws oxi mono h Nintendo ftaiei KAI giafto ton hlithio xeirismo alla kai ola ta fanboys ths pou ton yposthriksan kai twra exoume tetoies paparies na mas empodizoune apo to na paizoume kala paixnidia.

Opws katalaves nai to Wii mote einai to xeirotero xeiristhrio pou yphrkse pote.
    Thn epomenh fora tha sas valei na xorophdate san tis maimoudes kai tha lete kai efxaristw.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    εδω μας ειπες πως καμια νιντεντοκονσολα δεν εβγαλε χειρηστηριο της προκοπης οταν το wii αλλαξε τα δεδομενα στο gaming system και εγινε ο Ιωαννης o Προδρομμος του θεικου kinect!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den eimai egw pou anoiksa topic VS konsolas yponoontas oti to N64 einai kalytero apo to PSone.
    Opote mhn ksexaseis na prostheseis kai Strawhat Nikos = to ypertato fanboy sthn perigrafh sou.

Den exw dei pote mou VS topic apo fanboy allwn etairiwn.
    Mono enas Ninty Fanboy tha mporouse na parousiasei ton pato ws kati kalo kai akomh xeirotera thn xeiroterh konsola olwn twn epoxwn ws kati sygrisimo me mia apo tis kalyteres konsoles olwn twn epoxwn.

Otan anoigeis malakies topics na perimeneis na akouseis malakies apanthseis.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Otan paizeis me to N64 pad fysiko einai na se ponaei, milame gia thn xeiroterh konsola olwn twn epoxwn.

κατσε θα το βάλω σαν ορισμο του fanboy στο wiki

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Νταξει η συνηθεια ειναι μεγαλο πραγμα αλλα και το πως βολευει καποιον κατι ειναι σε μεγαλο βαθμο και υποκειμενικο . Ας συμφωνησουμε σε αυτο τουλαχιστων .
    Αυτο ακριβως ειναι.
    Οσες φορες εχω παιξει με το χειριστηριο του 360 το νιωθω ξενο στα χερια μου.Σαν να μην το κραταω ενα πραμα.Eπισης μου φαινεται πολυ ''καπως'' που πρεπει να ανεβαζω τον ενα αντιχειρα πιο ψηλα.
    Το αντιθετο φανταζομαι θα ισχυει και για αυτους που εχουν συνηθισει το χειριστηριο του 360 και δοκιμαζουν το DS.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Otan paizeis me to N64 pad fysiko einai na se ponaei, milame gia thn xeiroterh konsola olwn twn epoxwn.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Εγω ρε παιδια πραγματικα αυτο το πραμα με τα sticks του ps δεν το καταλαβα ποτε
    γιατι ειναι σε λαθος θεση δηλαδη ;
    Καθε φορα που το ακουω μου φαινεται αστειο

Δηλαδη εγω εχω καποια σωματικη ανωμαλια και με βολευει ετσι ενω εσεις ειστε οι φυσιολογικη και ο κανονας ;

Νταξει η συνηθεια ειναι μεγαλο πραγμα αλλα και το πως βολευει καποιον κατι ειναι σε μεγαλο βαθμο και υποκειμενικο . Ας συμφωνησουμε σε αυτο τουλαχιστων .

Δε πονάει μόνο ο δεξής δικός μου αντίχειρας δηλαδή ε?

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Εγω ρε παιδια πραγματικα αυτο το πραμα με τα sticks του ps δεν το καταλαβα ποτε
    γιατι ειναι σε λαθος θεση δηλαδη ;
    Καθε φορα που το ακουω μου φαινεται αστειο

Δηλαδη εγω εχω καποια σωματικη ανωμαλια και με βολευει ετσι ενω εσεις ειστε οι φυσιολογικη και ο κανονας ;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    H plaka einai oti me ta paixnidia pou vgazete gia na "yposthriksete" to N64 einai san na to petate apo ton gremo oi idioi.
    Sovara twra? MK kai Mace?

Mono ena apo ta parakatw paixnidia svhnei olh thn vivliothikh tou N64:

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Strawhat Nikos View Post
    @Hideo ΤΟ προ του PSX ηταν καλό επειδή πούλησε σε πολλούς και όχι επειδή όντως ήταν καλό, δες τη τσόντα της Αλεξανδράτου πχ.
    Ψαξ'το λιγο καλυτερα και θα δεις οτι ηταν αλλη εκδοση αυτη του psx.
    Δεν ηταν τα γραφικα η διαφορα. τους,αλλα το gameplay
    Το isspro 98(που βγηκε με demo Γαλλια vs Βραζιλια)του psx ειναι για μενα το καλυτερο ποδοσφαιρακι που βγηκε ποτε.Πανω σε αυτο πατησαν τα επομενα pro.Ακομα και τα σημερινα πολυ καλα fifa πατανε πανω στa xαρακτηριστικα εκεινου του pro.

Το ISS64 εγινε απο αλλη ομαδα της Konami,η οποια αργοτερα εβγαλε και συνεχειες του στο ps2 παραλληλα με τα pro evolution.Παιχνιδια που δεν ακουμπησε κανεις.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μ' αρεσει που το χαν και δεδομενο για το ποιος ειναι ο νικητης στη μαχη αυτη, λογικο οταν εισαι 112-13 χρονων εχεις αλλη οπτικη για τα πραγματα (ηταν πολυ cool το psx τοτε), και αρχισαν κιολας να ξεμενουν απο επιχειρηματα...

Καλα τετοια ανατροπη στο 90, ουτε η Μαντσεστερ...

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Ground_zero
    Ta grafika les?
    Yparxei kai mia diafora 2 xronwn anamesa stis konsoles etsi den einai?
    απο το "what grafika?" πηγαμε στη διαφορά δύο χρόνων ε?... εγω δεν είπα όμως πόσο απέχουν αλλά πόση διαφορά στη ποιότητα έχουν...

@Hideo ΤΟ προ του PSX ηταν καλό επειδή πούλησε σε πολλούς και όχι επειδή όντως ήταν καλό, δες τη τσόντα της Αλεξανδράτου πχ.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Την συγκριση για τα προ τι την εβαλες?
    Τα προ του psone παιζει να ηταν τα καλυτερα ποδοσφαιρακια ολων των εποχων και πολυ ανωτερα απο το ISS 64.

Tωρα για τα χειριστηρια,πιστευω οτι πλεον ειναι πρωτα θεμα συνηθειας,γιατι δεν νομιζω οτι υπαρχει κακο χειριστηριο σε αυτη τη γενια.Απλα η sony εχει μεινει πισω διοτι υποστηριζει ακομα ενα καλο μεν χειριστηριο ,αλλα χειριστηριο 10 χρονων +.Ενω οι αλλοι τα εξελισουν.Λογικο ειναι να εχει καποιες αδυναμιες λοιπον το DS3,αλλα παραμενει κατ'εμε ενα πολυ καλο χειριστηριο.
    (προσωπικα δεν θα το αλλαζα για κανενα αλλο λογο συνηθειας)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ta grafika les?
    Yparxei kai mia diafora 2 xronwn anamesa stis konsoles etsi den einai?

Leave a comment:

Working...
X