Announcement

Collapse
No announcement yet.

N64 VS PSX (The Battle of the Month!)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Απλα ειναι τα πραγματα, γιατι κανετε τη ζωη σας τοσο δυσκολη; Καθε κονσολα προσεφερε κατι τελειως διαφορετικο, τυχεροι οσοι εζησαν και τις 2 στην εποχη τους και δε σκοτιζονται και πολυ για τετοια θεματα .
    για να απαντήσω και λίγο σοβαρά,

its about romance, δεν εχει να κάνει με το ποιά ειναι καλύτερη αλλά ποια κέρδισε τον κάθε gamer και το γιατί? τωρα χαιρω πολυ στα παιχνιδιά του Ν64 δε μιλάγανε σχεδόν ποτε δε βλέπαμε φιλμάκια κλπ κλπ αλλα παίξαμε παιχνίδια που μας σημάδεψαν έπειδηοσοι όπως λές ζήσαμε αυτή την έποχη ήμασταν και πολύ εύπλαστοι τότε ώστε να επηρεαζόμαστε σημαντικά απο τα ασήμαντα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    H prwth mou konsola htan to PS3 (argotera phra kai ps2).

Ta paixnidia pou exw paiksei ta exw paiksei se ena magazi me konsoles opou kyriolektika emena mesa se afto gia arketa xronia (13 peripou).

To magazi afto analoga thn epoxh eixe apo SNES mexri PS3 sta telh tou.
    H monadikh konsola pou den exw aggiksei kan ektos apo kapoia matches Soulcalibur 4 einai to XBOX 360 tou opoiou to xeiristhrio to vriskw para poly kalo me mia ekseresh to kako D-pad tou.

Opote mporeis na peis pws eixa oles tis konsoles sthn diathesh mou taftoxronws gia na dw poia kanei kala ti.
    To oti ta xeiristhria ths Nintendo htan kala gia paixnidia ths Nintendo eimoun o prwtos pou to eipa.

Ean to apofthegma ths ypotheshs einai to oti oles oi konsoles einai kales kai oles kanoun kati kala, efxaristw poly to kseroume, den yparxei logos gia to thema tou topic.
    Ean oloi pistevoun pws einai etsi, kleidwste epitelous to topic na pame parakatw.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    To οτι καθε pad ηταν εξαιρετικο για τις προθεσεις και τα παιχνιδια της καθε εταιρειας δεν περνα απο το μυαλο κανενος;
    Οχι τιποτα αλλο, αλλα οσοι κραζουν επιμονα ενα pad συνηθως εχει να κανει με κονσολα που δεν ειχαν ποτε ή δεν ασχοληθηκαν ποτε σοβαρα.
    Δε θυμαμαι κατοχο PSX να χαλιεται με το dual shock, ή κατοχο του 64 να απορει γιατι ειναι ετσι και οχι αλλιως ο σχεδιασμος του.

Απλα ειναι τα πραγματα, γιατι κανετε τη ζωη σας τοσο δυσκολη; Καθε κονσολα προσεφερε κατι τελειως διαφορετικο, τυχεροι οσοι εζησαν και τις 2 στην εποχη τους και δε σκοτιζονται και πολυ για τετοια θεματα .

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Για το Ν64 διαμαρτυρεστε που χετε και 2 χερια για τρεις λαβές, για τις γυναικες που χουνε 3 οπές για μια... *** δε διαμαρτυρήθηκε ποτε κανεις...

λοιπόν έχετε ξεφύγει...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Και πάλι μαλακία μου φαίνεται.Δεν θα μπορούσε δηλαδή να γίνει με 2 λαβές όπως έγινε σε όλες τις μετέπειτα κονσόλες;Φτηνά τρικς εντυπωσιασμού.Πάμε να πάρουμε την κονσόλα με το χειριστήριο τρίαινα.
    Πάντως,πάλι καλά που είναι όπως τα λες.
    Ε άρα τώρα μας λες πως ενώ δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ, το κράζεις. Και μήπως σκέφτηκες το γεγονός πως έγινε έτσι ο σχεδιασμός, γιατί πολύ απλά δεν είχαν σκεφτεί άλλον τρόπο τοποθέτησης των στοιχείων;

ε καλά τώρα δε νομίζω ότι τα FMV είναι ουσιαστικό προτέρημα μιας κονσόλας έναντι μιας άλλης που δεν έχει. να πεις ότι τα cartridges ήταν γενικότερα κατά πολύ υποδεέστερα από τα cd να το καταλάβω, αλλά τα FMV συγκεκριμένα δεν νομίζω να έλειπαν σε κανέναν που είχε N64. και το metal gear solid btw μια χαρά την έκανε τη δουλειά του με τα in-game cut-scenes. άσχετο τώρα πόσες φορές είχε παίξει στο repeat η εισαγωγή του FF8 πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι.
    +1 (εγώ πάντως ακόμα βλέπω το liberi fatali )

Leave a comment:

• sain't
    replied
    ε καλά τώρα δε νομίζω ότι τα FMV είναι ουσιαστικό προτέρημα μιας κονσόλας έναντι μιας άλλης που δεν έχει. να πεις ότι τα cartridges ήταν γενικότερα κατά πολύ υποδεέστερα από τα cd να το καταλάβω, αλλά τα FMV συγκεκριμένα δεν νομίζω να έλειπαν σε κανέναν που είχε N64. και το metal gear solid btw μια χαρά την έκανε τη δουλειά του με τα in-game cut-scenes. άσχετο τώρα πόσες φορές είχε παίξει στο repeat η εισαγωγή του FF8 πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Αυτο για το demon souls θα έγραφα κι εγω. Αλλα οκ όχι και unplayable τα games του Ν64... Νομίζω πως κ πάλι απέχει απο τον χαρακτηρισμό χειρότερη κονσόλα όλων των εποχων. Και το pad καλο ήταν ειδικά για Mario 64, banjo etc Πάντως εντάξει χιούμορ κάνει ο strawhat μην το πάμε στο αλλο άκρο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Και πάλι μαλακία μου φαίνεται.Δεν θα μπορούσε δηλαδή να γίνει με 2 λαβές όπως έγινε σε όλες τις μετέπειτα κονσόλες;Φτηνά τρικς εντυπωσιασμού.Πάμε να πάρουμε την κονσόλα με το χειριστήριο τρίαινα.
    Πάντως,πάλι καλά που είναι όπως τα λες.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    3)Δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά με το χειριστήριο του Ν64 αλλά ειλικρινά τώρα.Είναι ένα χειριστήριο που έχει 3 λαβές για να το πιάσεις.Δύο χέρια έχω όχι 103.Κλασσικές μαλακίες της Nintendo.
    ...
    Κάθε παιχνίδι σου ζητούσε να πιάσεις το χειριστήριο από 2 λαβές, όχι από τρείς. Ανάλογα αν ο τίτλος ήταν 3d ή 2d άλλαζες τη λαβή που χρησιμοποιούσες....

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μετά το ποστ του PD πιστεύω μπορούμε όλοι να το κλείσουμε.Η διαφορά είναι χαοτική.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Μιας και θίχτηκε το θέμα των γραφικών, δεν νομίζω το N64 να είχε σε κανένα παιχνίδι του τόσο uber FMVs όσο το PSX. Βασικά δεν θυμάμαι να έχω δει FMV σε N64 game. Ενδεικτικά, παραθέτω δύο από τα πιο επικά βίντεο που έχω δει στο PSX:

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Akomh den kleidwthike?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πωπω τι επική συζήτηση έχασα πάλι.
    Κάποια πράγματα για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν.
    Επειδή δεν θυμάμαι ποιος είπε τι θα απαντήσω κάπως σκόρπια.

1)Δευτερεύοντα τα L1,R1 και γι'αυτό δεν χρησημοποιούνται;Παίξε χωρίς να χρησημοποιείς τις λειτουργίες που είναι σε αυτά τα πλήκτρα default,τα Uncharted & Demon's Souls κι αν καταφέρεις να προχωρήσεις,χέσε με.
    2)Τα Dual Shock 1+2 ήταν τα καλύτερα χειριστήρια που έχω πιάσει στα χέρια μου,μέχρι που έπιασα των Χ360 & PS3.Οκ το dpad to X360 είναι gtp,αλλά του ps3 μέχρι και οι σκανδάλες που τις κράζανε,μια χαρά είναι.
    3)Δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά με το χειριστήριο του Ν64 αλλά ειλικρινά τώρα.Είναι ένα χειριστήριο που έχει 3 λαβές για να το πιάσεις.Δύο χέρια έχω όχι 103.Κλασσικές μαλακίες της Nintendo.
    4)To Gamecube έχει ένα από τα πιο άθλια και κακόγουστα χειριστήρια ever.Απλά πράγματα.Όσους τίτλους έπαιξα εκεί,πάντα είχα πρόβλημα με το χειριστήριο.Άθλιο επιεικώς.

Πάμε on topic τώρα.Σοβαρά συγκρίνετε μια κονσόλα 20 καλών τίτλων με το ps1;Δεν αμφιβάλλω ότι λατρεύετε το Ν64,όπως επίσης δεν αμφιβάλλω ότι είχε και πολλά νεωτερίστικα χαρακτηριστικά είτε σαν κονσόλα είτε στα παιχνίδια της.Βλέπε z-targetting,rumble pak,analog stick,triggers.Αλλά ως εκεί.Από κει και πέρα τι έκανε;Είχε 20 καλά παιχνίδια τα οποία σήμερα μου φαίνονται εντελώς unplayable και αυτό είναι όλο.Οι τίτλοι που έβαλε σε spoiler tags ο GZ πραγματικά εκμηδενίζουν ολόκληρη την βιβλιοθήκη του.

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Είναι τόσο fail να συγκρίνεις τα γραφικά μεταξύ PS1 και N64 καθώς παρά την υπεροχή του N64 και όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας και όσον αφορά τον επεξεργαστή (θεωρείται κονσόλα μεταγενέστερης "γενιάς" άλλοστε, τουλάχιστον στα χαρτιά) το PS1 εξακολουθούσε να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα σε πολλές περιπτώσεις.

Χαρακτηριστική fail σύγκριση Gran Turismo VS GT64

Για την ποιότητα των παιχνιδιών αυτών καθεαυτών ούτε λόγος βέβαια.

Εγώ δυσκολεύομαι να επιλέξω κάποιο από τα 2 πάντως. Αντικειμενικά το PS1 έκανε τόσα πολλά πράγματα πιο σωστά από το N64 που μου είναι αδύνατο να τα αγνοήσω. Μετά όμως σκέφτομαι το Banjo και αυτό περιπλέκει κάπως τα πράγματα..

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    An den saresei mhn anoigeis paparies topics.

Leave a comment:

Working...
X