Announcement

Collapse
No announcement yet.

Retro Gaming Today

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• .. μπα μην ανησυχεις μεσα σε 1 μερα επαιξα πανω απο 6 ωρες (που να μη γκρινιαζα κιολας).
    Οι μαχες ειναι οντως αδιαφορες οσο δεν παει.
    [/b]
    W8, sth is not right here... Am I seeing ghosts or sth?

Comment

• Τερμάτισα (λίγο αργά είναι η αλήθεια) το Metal Gear Solid (στο PSP). Κατάλαβε τις εμμονές κάποιων στα θετικά του και τα σρνητικά του. Από τη μία η ιστορία και η πλοκή είναι υποδειγματική (αν και ο τρόπος γραφής είναι αρκετά πομπώδης και παιδικός σε κάποια σημεία). Από την άλλη ο χειρισμός μου έσπασε λίγο τα νεύρα. Ειδικά, βρήκα τις μάχες με τους αρχηγούς πολύ εκνευριστικές. Κρατούσαν πολύ ώρα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (γιατί να θέλουν 20 χτυπήματα;). Ειδικά με τη Sniper Wolf ήταν μαύρο χάλι να προσπαθείς να την αποφύγεις, να ξαπλώνεις, να προσπαθείς να τη βρεις κλπ...
      Γενικά οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές παρόλα τα προβλήματα στο χειρισμό αν και μάλλον αν παίξω το 2 θα επιλέξω το easy για να μη ξοδεύω τζάμπα χρόνο σε χαζές μάχες μέχρι το επόμενο cut-scene.
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• pezo to chrono trigger sto snes

Comment

• Μου δάνεισε ένας φίλος μου ένα Cd με MAME και έπεσα πάνω στο Sunset Riders της Konami...

Contra at 1875 A.D.

http://www.youtube.com/watch?v=jmcuZUNkLFc
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Μου δάνεισε ένας φίλος μου ένα Cd με MAME και έπεσα πάνω στο Sunset Riders της Konami...

Probotector at 1875 A.D.

http://www.youtube.com/watch?v=jmcuZUNkLFc
            [/b]
            fixed
            Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
            It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
            A man wields his sword in order to depart life with a smile.
            In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
            Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
            Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
            Ειναι ο Getta Robo.

Comment

• fixed[/b]
              lol +1
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Τελειωσα το snatcher σε emu-sega cd και το secret of mana στο snes.Tο πρωτο πραγματικα εκπληκτικο adventure για την εποχη του , με υπεροχο storyline και πλοκη και μου δειχνει προσωπικα οτι με οτι ειδος παιχνιδιου και αν καταπιαστει ο kojima ειναι καταδικασμενος σε επιτυχια.

Tελος για το secret of mana τι πρωτοπω??ειναι απλα απολαυστικο jrpg (οπως και η πλειονοτητα των jrpg's του snes) το οποιο ελιωσα κυριολεκτικα και το κατατασω αμεσως μετα το chronotrigger που ειναι και η κορυφη των rpg's του snes φυσικα...
                Deus Misereatur...
                Gloria filiorum patres i.e.m.e
                Viva los Vatos Locos

---------------------
                UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

Comment

• Σημερα αρχισα το breath of fire 1 στο ds (snes emu) , xenogears για τριτη φορα φετος και wii fit για να γυμναστουμε λιγο μετα τοσο καψιμο απο τα games
                  Deus Misereatur...
                  Viva los Vatos Locos

---------------------

Comment

• Τι εννοεις, τελειωσες το Ζινογκιαρς 2 φορες φετος και πας για 3η ή απλα επιχειρησες να το παιξεις 2 φορες και το αφησες στα μισα και τωρα κανεις μια 3η αποπειρα;

Comment

• Τι εννοεις, τελειωσες το Ζινογκιαρς 2 φορες φετος και πας για 3η ή απλα επιχειρησες να το παιξεις 2 φορες και το αφησες στα μισα και τωρα κανεις μια 3η αποπειρα;
                      [/b]
                      το τερματισα 2 φορες και παω για τριτη...

-εντιτ-

το breath of fire 1 στον snes emu του ds δεν την παλευει...δεν εμφανιζει καποιους διαλογους στιγμες - στιγμες και γενικα it sucks...τα παραταω και θα το βαλω στον emu του pc.
                      Deus Misereatur...
                      Viva los Vatos Locos

---------------------

Comment

• Wow πως το τελειωσες 3 φορες;
                        Δε θα αντεχα με την καμια να ξαναπαιξω μερικα εκνευριστικα σημεια (sewers, babel κτλ) και ας ειναι μεσα στα 2-3 αγαπημενα μου RPG.
                        Γενικα πιστευω πως το dungeon design του ειναι απαραδεκτο.
                        Βρειτε μου κατι σε στιλ gameshark να βγαλω και τις μαχες μηπως ξαναδω το story με την ησυχια μου .

Comment

• Wow πως το τελειωσες 3 φορες;
                          Δε θα αντεχα με την καμια να ξαναπαιξω μερικα εκνευριστικα σημεια (sewers, babel κτλ) και ας ειναι μεσα στα 2-3 αγαπημενα μου RPG.
                          Γενικα πιστευω πως το dungeon design του ειναι απαραδεκτο.
                          Βρειτε μου κατι σε στιλ gameshark να βγαλω και τις μαχες μηπως ξαναδω το story με την ησυχια μου .
                          [/b]
                          οντως μερικα σημεια ειναι εκνευριστικα οπως stalactite cave , sewers , babel αλλα τι να κανω που το λατρευω και δεν υπαρχει κανενα rpg της προκοπης στη νεα γενια κονσολων να παιξω ( εξαιρουνται οι φορητες )...
                          Deus Misereatur...
                          Viva los Vatos Locos

---------------------

Comment

• Diablo II. Ναι, το ξέρω πως άργησα λιγουλάκι Τόσα χρόνια το έπαιζα που και που σε φίλους και γνωστούς όμως ποτέ δεν το έπαιξα από την αρχή ως το τέλος και συνεχώς το ανέβαλλα, μέχρι την πρόσφατη ανακοίνωση του Diablo III.

Επίσης σήμερα ένας φίλος μου έλιωνε στο Warhammer: Online και (άλλο που δεν ήθελα) καθόμουν και μάζευα εντυπώσεις. Μου φάνηκε αρκετά καλό αν και είχε κάποια bugs όπως πχ μερικά creatures παρ' όλο που είχαν πεθάνει εμφανίζονταν ως ζωντανά. Εντάξει, πρώτες μέρες είναι, θα διορθωθούν όπου νά' ναι φαντάζομαι.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Diablo II. Ναι, το ξέρω πως άργησα λιγουλάκι Τόσα χρόνια το έπαιζα που και που σε φίλους και γνωστούς όμως ποτέ δεν το έπαιξα από την αρχή ως το τέλος και συνεχώς το ανέβαλλα, μέχρι την πρόσφατη ανακοίνωση του Diablo III.
                              [/b]
                              Αδερφε δε παιζεις κανενα video game καλυτερα;
                              <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Μια χαρα παιχνιδι ειναι στην κατηγορια του αν και μαλλον τωρα θα μου φαινοταν αδιαφορο, αλλα και παλι μην τα κανουμε τοσο τραγικα τα πραγματα - γουστα ειναι αυτα και το παιχνιδι δεν παυει να ναι ενα καλο hack n slash, ασχετα αν το ειδος αφηνει πολυ κοσμο αδιαφορο (imo offline diablo = zZz, αλλα στο bnet ηταν πολυ καλο στην pre-mmo era).

Comment

Working...
                                X