Originally posted by Vaynard
View Post
Originally posted by Loggo
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά με βάζεις σε μια διαδικασία να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας για κάτι τόσο απλό και, το χειρότερο, είναι ότι βγάζεις συμπεράσματα περί συναισθημάτων, προτιμήσεων κλπ, τα οποία είναι εντελώς αυθαίρετα.
Μια διαφωνία η οποία προκύπτει από τη χρίση ενός... επιθετικού προσδιορισμού (!!!). Το ότι αποκάλεσα δηλαδή και τις τρεις κονσόλες "καλές", ξεκαθαρίζοντας ότι το PS1 είναι, σαφώς, η καλύτερη. Σε ένα σχόλιο το οποίο δεν είχε σκοπό καμιά ανάλυση επί του θέματος, παρά μόνο να πω ότι, ναι μεν ο Vetus έχει δίκιο ότι όλες οι κονσόλες είχαν καλούς τίτλους και ήταν ποιοτικές άλλα το PS1 ήταν καλύτερη, έτσι ώστε να μη πάει αλλού το θέμα. Το ξεκαθάρισα και πριν, άλλωστε δε πάει πολύς καιρός από το VS θέμα που είχε γίνει της πουτάνας.
Ο σκοπός δεν ήταν να αναλύσω ότι:
Το Saturn ήταν τόοοοσο καλό.
Το N64 ήταν τόοοοσο καλό.
Και το PS1 τοοοοοοοοοοσο καλό.
Κάθε λογικός άνθρωπος γνωρίζει πολύ καλά ποια ήταν η καλύτερη κονσόλα σε εκείνη τη γενιά και φυσικά πόσο μεγάλη ήταν η διαφορά σε σχέση με το N64. Captain Obvious δηλαδη.
Από κει και πέρα πως ακριβώς επηρεάζει τη κρίση μου υπέρ της Nintendo (wtf) το γεγονός ότι γράφω πολύ για το Zelda, το Sonic, κάποιο platformer ή περί retro; Το Zelda είναι απλά το franchise που με ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε άλλο, τίποτα περισσότερο. Όπως σε κάποιον άλλο είναι το Metal Gear Solid, το Final Fantasy, το Metroid, ή το Halo. Γουστάρω το Zelda και μόνο, σε διαβεβαιώνω ότι η Nintendo και οι κονσόλες της, με ενδιαφέρουν όσο η Pitsos και τα πλυντήριά της. Αν αβάνταρα το N64 θα ήταν ηλίθιο, αν έλεγα ότι ήταν κακή κονσόλα θα το αδικούσα.
Τέλος, το τι μένει χαραγμένο στη μνήμη του καθενός είναι καθαρά υποκειμενικό. Το ότι σου έμειναν 10 τίτλοι, δε σημαίνει ότι το N64 είχε 10 καλούς τίτλους. Στο, δια ταύτα, κι εγώ αν έπρεπε να ιεραρχήσω τις κονσόλες, με βάση τη βιβλιοθήκη τους, PS1 > Saturn > N64 θα έβαζα.
δεν σημαινει οτι δεν ειχα ασχοληθει μαζι τους η οτι δεν γνωριζω τι γινοτανε, αν αρχισω και σου αναφερω τι κακο εχω παιξει απο platforms και ειδικα εκεινες τις εποχες θα μεινεις εκπληκτος για να μην σου αναφερω την πορεια μου με pc games
Leave a comment: