To Daytona 2 δε ξέρει κανείς γιατί δε βγήκε(ίσως γιατί η Sega δεν είχε το χρόνο να το μετατρέψει από Model 3 σε Naomi).Στη θέση του βγήκε το remake.To Sega Rally 2 για DC ήταν αστείο port.Το Scud Race ήταν να κυκλοφορήσει day 1 αλλά ένας λόγος που ακούστηκε είναι ότι τα δικαιώματα της Porsche τα είχε η Sony εκείνη την περίοδο.Υπάρχει κάποιο tech demo το οποίο υποτίθεται ότι τρέχει στο 20% του τελικού DC hardware.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Συζήτηση για τη 32 bit era
Collapse
X
-
Έχω την εντύπωση ότι, με τις πολύ εξελιγμένες τεχνικές συμπίεσης που είναι διαθέσιμες σήμερα, ένα Saturn Collection δε θα ήταν αδύνατο. Αν όμως μπορεί να το επιβεβαιώσει, ή να το διαψεύσει, και κάποιος πιο σχετικός από εμένα θα ήταν ακόμα καλύτερα. Ειδικά από τη στιγμή που πλέον περνάμε και σε storage medium επιπέδου Blu Ray νομίζω ότι δε θα υπήρχε πρόβλημα.
Κατ' εμέ, είναι περισσότερο θέμα πρόθεσης. Μέχρι να βγει το Ultimate Collection του Mega Drive (που δεν είναι Ultimate αλλά τέλος πάντων) η Sega είχε πουλήσει ένα σημαντικό μέρος της συλλογής μέσω 30 διαφορετικών οδών.
Υ.Γ. Μεγάλο fail που το επικό Daytona 2, αλλά και το Scud Race, δεν είχαν βγει στο Dreamcast.
Leave a comment:
-
PDS σε Live & PSN FTW. Εγώ θα γούσταρα και arcades να μπουν σε live όπως Sega Rally 2, Daytona 2, Scud Race και πολλά ακόμα(δηλαδή ότι κυκλοφορούσε σε model2-3 και μετά).Η Sega έχει τρομερό υλικό και το αφήνει ανεκμετάλλευτο. Πραγματικά είναι απορίας άξιο.
Leave a comment:
-
Saturn collection κι εγώ θα γούσταρα πολύ γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την κονσόλα, αλλά λόγω όγκου παιχνιδιών είναι δύσκολο να βγει κάτι συγκεντρωμένο.
Leave a comment:
-
Όχι ένα ένα ρε σεις, μια μερακλήδικη Saturn Collection θέλουμε σα του Mega Drive.
Όλα μέσα.
Leave a comment:
-
Το Saturn είναι μία κονσόλα της οποίας το emulation είναι αρκετά δύσκολο οπότε μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο που δεν εκδίδονται τίτλοι της στις νέες κονσόλες...
Off topic: Οι Ιάπωνες δε μπορούν να πουν τρι άρα λένε τόρι το οποίο είναι και λογοπαίγνιο για τη μορφή του πλάσματος (tori σημαίνει πουλί).
Leave a comment:
-
Πιστεύω ότι δεν θα την χάλαγε την Sega νας κυκλοφορήσει κάποιους παλιούς καλούς τίτλους στα XBLA/PSN ή σε μορφή retail από saturn και τα υπόλοιπα συστήματα πέρα από του megadrive που μας έχει φλομώσει στις συνεχείς συλλογές με τα ίδια παιχνίδια ξανά και ξανά. Πόσες φορές ακόμα να αγοράσει ο κόσμος το golden axe, Altered Beast, Streets of Rage και τα κλασσικά sonic εκεί έξω;
Για να είμαι σωστός παρατηρώ ότι τον τελευταίο καιρό το έχει πάρει αλλιώς το θέμα και με τίτλους όπως Guardian Heroes HD, Sonic CD, Project Draco για Kinect δείχνει ότι δεν έχει ξεχάσει και τους παλιούς οπαδούς της. Σαν publisher πάντως δεν έχω παράπονα. Κυνηγάει συνεχώς νέα I.P.s και κάνει ασθητή την παρουσία της.
Άντε μωρή αρρώστια Sega βγάλε μας κανά πακέτο με την τριλογία του Shining Force III να γουστάρουμε και χώσε κανά Shinobi Legions σε καμιά XBLA/PSN υπηρεσία να μας ξεκάνεις.
Leave a comment:
-
Project Trico ήταν το working title. Kαι Trico είναι η ονομασία του πλάσματος
. Στην Ιαπωνία όμως, το λένε Toriko :xp:
Leave a comment:
-
Adventure είναι το Torico; Torico είναι και ο πρωτότυπος τίτλος του νέου παιχνιδιού του Ueda γνωστό στη δύση ως Last Guardian.
Leave a comment:
-
Το Bug ξεχείλιζε 90ίλα, αυτό και το Gex είναι όσο πιο 90’s γίνεται, δε πάει παραπέρα.
Το Torico, από την άλλη, είχε μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ρε γαμώτο. Δε θυμάμαι να έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο (όχι από άποψη ποιότητας αλλά χαρακτήρα). Δε μπορώ καν να το περιγράψω ακριβώς (lol) αλλά, κάτι το setting, κάτι οι πολύ χαρακτηριστικές, μουντές, αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου που έντυναν στο μεγαλύτερο μέρος του τον τίτλο, κάτι το στυλ γραφικών, κάτι η μουσική, όλο αυτό το αισθητικό σύνολο δημιουργούσε μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Δε ξέρω καν αν το είχαν κάνει συνειδητά ή αν τους είχε βγει έτσι αλλά, όπως και να χει, ήταν πολύ ιδιαίτερο.
Leave a comment:
-
Πραγματικά πρέπει bro.Originally posted by Altair View PostΠρέπει να έρθω σπίτι σου,να ρίξεις ένα playthrough στο Torico.
Leave a comment:
Leave a comment: