Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συζήτηση για τη 32 bit era

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scatman
    replied
    ωραια να δεχτω και να σεβαστω λοιπον την ''τρελα σου'' με το saturn μπορεις να λες και φυσικα να συμμετεχεις σε ολες τις συζητησεις οπως και οπου θες αν ειναι δυνατον δηλαδη , την αντιθετη αποψη μου ομως οταν διαφωνω θα την διαβαζεις ειτε σου αρεσει ειτε οχι, με την ιδια λογικη λοιπον η ιδιοτητα σου αυτη δεν σου δινει την δυνατοτητα να κανεις τον κινεζο σε καποιες διαφορετικες αποψεις αλλων πανω σε παιχνιδια του saturn σωστα?
    Δε σε εμπόδισε κανείς να πεις την άποψή σου. Μη blepeis τον αντίλογο ως υποτίμιση ή έλλειψη σεβασμού στις γνώσεις του άλλου. Το ίδιο ισχύει και για τον Ground.
    σεβομαι την δουλεια που εχεις ριξει για το blog με το database (αν και προσωπικα το θεωρω αδιαφορο οχι για gaming λογους αλλα λιστες γενικα με αφηνουνε αδιαφορες οτι ητανε να παιξω πιστευω το εχω παιξει απο εκεινη την εποχη) απο εκει και περα τη σχεση εχει ολο αυτο με το αν ενα fighting game του saturn ειναι καλο η κακο μου εξηγεις?
    Eυχαριστώ. δΕΝ τα έκανα πάντως για να προκαλέσω σεβασμό/ Εκείνη την περίοδο είχα πάθος με την κονσόλα και το έκανα. Πέρασε, το παράτησα. Το ίδιο και με το blog. το ανέφερα επειδή με ρώτησες εάν έχω παίξει τα συγκεκριμένα παιχνίδια κι διότι ανέφερες κάτι για διδαχές. Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται φυσιολογικά και κοινά όταν μιλάμε για Saturn πχ Εlan Doree, Anarchy κτλ και δε χρειάζεται να το κάνω για επιδειξη γνώσεων.
    Ksereis 5 pragmata gia to Saturn kserw 10 pragmata gia ta fighting games.
    Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα. Δε θα πρέπει να βλέπεις σαν επίθεση την αμφισβήτηση ότι ένα παιχνίδι σαν το Ehrgeiz είναι υπόδειγμα/ Δλδ, το Tekken 3, Soul τι ήταν? θεωρω τον υπερβολικά τα όσα λες για τον τίτλο και διαφωνώ με τα σχόλια για τα Saturn fighters που παρέθεσα. Εντάξει δεν είναι οι ορισμοί του τέλειου αλλά τουλάχιστον είναι αξιοπρεπή
    prosevales tis dikes mou gnwseis epanw sto thema pou egw thewrw oti katexw me ton tropo sou.
    An katalava lathos sygnwmh alla den nomizw na katalava lathos.
    θεωρείς προσβολή γνώσεων να μη θεωρώ πχ το Savaki ή Anarchy in Nippon χειρότερα Games?

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    οχι ρε γαμωτο τι εκανα εδω....

self quote

ειτε απο τον ground zero ειτε απο τον Θεο τον ιδιο

δεν εβαζα vaynard αντι για ground zero στο τελος....

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μάγκες cool.Μια χαρά διάλογο κάνετε.Και μην ξεχνάτε.Ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται.;)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    H stash mou htan proklhtikh to paradexomai, alla entaksei kai egw thewrw proklhtiko to na erxesai kai na mou les ta pragmata pou eipes.

Ksereis 5 pragmata gia to Saturn kserw 10 pragmata gia ta fighting games.
    Afta ta paixnidia pou evgales den einai endeiktika ths konsolas kai thewrw koroidia to oti prospatheis na peraseis opoiadhpote tyxaia fighting ws kala, h estw idiou epipedou me kala fighting games opws to Ehrgeiz.
    Sto katw katw to Ehrgeiz htan endeiktiko tou kairou tou, oloi osoi asxolountai to kseroun kai oxi mono giati eixe 4 xarkthres apo FF mesa.

Mporei na to ekanes emesa kai oxi eksw apo ta dontia opws egw, alla prosevales tis dikes mou gnwseis epanw sto thema pou egw thewrw oti katexw me ton tropo sou.
    An katalava lathos sygnwmh alla den nomizw na katalava lathos.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ωραια να δεχτω και να σεβαστω λοιπον την ''τρελα σου'' με το saturn μπορεις να λες και φυσικα να συμμετεχεις σε ολες τις συζητησεις οπως και οπου θες αν ειναι δυνατον δηλαδη , την αντιθετη αποψη μου ομως οταν διαφωνω θα την διαβαζεις ειτε σου αρεσει ειτε οχι, με την ιδια λογικη λοιπον η ιδιοτητα σου αυτη δεν σου δινει την δυνατοτητα να κανεις τον κινεζο σε καποιες διαφορετικες αποψεις αλλων πανω σε παιχνιδια του saturn σωστα?

σεβομαι την δουλεια που εχεις ριξει για το blog με το database (αν και προσωπικα το θεωρω αδιαφορο οχι για gaming λογους αλλα λιστες γενικα με αφηνουνε αδιαφορες οτι ητανε να παιξω πιστευω το εχω παιξει απο εκεινη την εποχη) απο εκει και περα τη σχεση εχει ολο αυτο με το αν ενα fighting game του saturn ειναι καλο η κακο μου εξηγεις?

το προβλημα μου ειναι οταν διαβαζω ενα post το οποιο αρχιζει με προτασεις στυλ του τυπου: ''να σας υπενθυμισω το ταδε game της χρονολογιας ταδε'' λες και κανουμε test γνωσεων, ειτε προερχεται απο τον scatman ειτε απο τον vaynard ειτε απο τον ground zero ειτε απο τον Θεο τον ιδιο

και τελος συγνωμη αφου πιστευεις οτι σε εθειξα σου εστειλα και ενα pm

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Εάν δεν ήθελες να με θίξεις, θα μου έστελνες ένα PM και θα μου έλεγες αυτά που πιστεύεις. Το πολύ-πολύ να σου απαντούσα με ένα respect όπως είχα κάνει παλιότερα με ένα άλλο μέλος.

Δεν είπα ότι είμαι κανας fighter guru ούτε τον παριστάνω. Αντίθετα, εσύ με τον Ground είχατε πιο προκλητική στάση και κυρίως ΠΟΛΥ ΕΥΘΥΞΙΑ. Έλεος, για VG μιλάμε. Ας διαφωνούμε για πάντα. Τώρα με τα ισοπεδωτικά που διάβασα, τι να πω.

Για το Saturn να ξέρεις πάντα θα έχω θέση στις συζητήσεις. Υπήρξα φαναικός συλλέκτης, λειτούργησα site και γενικότερα για πολλά χρόνια αφιέρωσα ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ χρόνο στην κονσόλα, περισσότερο από κάθε άλλη. Πολλά απ'τα παιχνίδια που υπάρχουν στο διαδύκτιο είναι δικές μου κυκλοφορίες και γενικά, πριν μερικά χρόνια έκανα ότι θεωρούσα ικανό για να κάνω το Saturn πιο προσβάσιμο με τον τρόπο που μπορούσα.

Το ότι κάποιος μπορεί να ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω για ένα θέμα, δεν τον κάνει επιδειξία. Και Τι να αποδείξω εδώ στην κοινότητα δλδ? απ'το 2005 συμμετέχω.

Τώρα, εάν η όλη ευθυξία και απαξίωση πηγάζει απ'την αμφισβήτησ από κάποιον λιγότερο σχετικό με το genre, τότε λυπάμαι και πάλι.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ρε scatman δεν ειχα σκοπο να σε θιξω και δεν εχω τιποτα μαζι σου γιατι να το κανω αλλωστε αφου τοσες φορες σε εχω επαινεσει σε συζητησεις για rpgs και για τα blog σου κτλ, αλλα στο συγκεκριμενο θεμα πιστευω εισαι λαθος επι προσωπικου γιατι να το κανω εχω κανα λογο? αλλα στο λεω ευθεως οτι πολλες φορες αυτο το στυλ του: κατσε να googlaρω τις πληροφοριες μου πρωτου τις γραψω μου την δινει στα νευρα καμια φορα γι αυτο και το ανεφερα, εγω το βλεπω ως χαλαρη κουβεντα οχι ως αποδειξη του τυπου ''φιλαρακο ελα και παιξε και αυτο που θα σου επενθυμισω''

Όσο για την ευθυξία σου και το Saturn, απλά no comment. Οι παλιότεροι ξέρουν τη σχέση μου με αυτή καθώς και για τις συλλογές "κόπιας" μου
    δεν μιλησα για copies δικιες σου απο οσο ξερω ειχες copies αλλα κανονικη συλλογη και μαγκια σου αν και μενα δεν μου λενε τιποτα οι συλλογες και οι λιστες οτι εχω στην μνημη μου μου αρκει, σε μενα αναφεεθηκα οταν ειπα κοπιες

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    έχεις πλάκα Ιδιαίτερα σε αυτό το σημείο :
    ουτε εγω θελω να γινω εριστικος κουβεντα κανουμε
    Η αλήθεια είναι ότι σε ειχα σε υπόληψη όλο αυτόν τον καιρό. Όμως εν ώρα διαφωνιών προκύπτουν πολλά. Με αιφνιδίασες λίγο υπό την έννοια δε σου είχα δώσει πολλά δικαιώματα αλλά όλοι ψάχνουν μία αφορμή. Εδώ ήταν το Saturn. Εάν αυτό σε έκανε να ανακουφιστείς, χαίρομαι. Να ξέρεις όμως ότι δεν είναι blog για να γράφεις τις απόψεις σου για άτομα, διαβάζουν κι άλλοι που πιθανά δεν ενδιαφέρονται.

Όσο για την ευθυξία σου και το Saturn, απλά no comment. Οι παλιότεροι ξέρουν τη σχέση μου με αυτή καθώς και για τις συλλογές "κόπιας" μου

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by thunderjohn
    Ω ρε man, μόλις αχρήστευσες μερικά από τα καλύτερα 2d fighting games του Saturn είτε γιατί δε βγήκαν εκτός Japan είτε γιατί χρησιμοποιούσαν την 4mb expansion(δεν την είχε και πολύς κόσμος).

κανεις δεν ειπε οτι το saturn δεν ειχε καλα fighting games, αφου στα περισσοτερα snk και .vs της capcom ξαναλεω για τριτη φορα οτι ειχε καλυτερο port, αλλα το psx και λογω ευρους βιβλιοθηκης ειχε αισθητα περισσοτερα και οποτε αναλογικα καλυτερα, στα 2d με το guilty gear ακομα και αυτη την εκδοση του psx που ητανε πετσοκομμενη δεν μπορει να συγκριθει κανενα του saturn πως να το κανουμε

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Ενταξει μιας και πηγε η κουβεντα στo SEGA Rally,νομιζω οτι δεν υπηρχε το παιχνιδι.Οτι καλυτερο εχω παιξει ποτε σε Racing game.Δεν υπαρχει ουτε και θα υπαρξει αλλο παιχνιδι του ειδους που θα με διασκεδασει/εντυπωσιασει τοσο πολυ.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Originally posted by Maxim View Post
    Fighting games χωρις player base = Αχριστα fighting games και αυτος ειναι ο χρυσος κανονας των Fighters.
    Ω ρε man, μόλις αχρήστευσες μερικά από τα καλύτερα 2d fighting games του Saturn είτε γιατί δε βγήκαν εκτός Japan είτε γιατί χρησιμοποιούσαν την 4mb expansion(δεν την είχε και πολύς κόσμος).

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Εδώ και κάποια ποστς μαζί με τον Vaynard βγάζετε σάπια κάποια παιχνίδια που δεν έχετε ασχοληθεί ή κρίνετε με videos. Δες τι απαντήσεις έχω δώσει ως τώρα.
    ωπα αρχηγε μισο εγω σου ειπα οτι εχω παιξει δυο συγκεκριμενα απο αυτα που ποσταρες και τα βρηκα χαλια, δεν εισαι ο μονος ανθρωπος στον πλανητη ελλαδα που εχεις παιξει χιλιαδες games και μπορεις να μας τα ''υπενθυμιζεις'' καθε φορα χωρις να περιμενεις αντιλογο λυπαμαι

με την ιδια λογικη επισης εσυ απο την ιδιοτητα του συλλεχτη μας λες οτι τα υπολοιπα τα επαιξες στο single player (lol) και τα βρηκες ''καλα'' τωρα αυτο το ''καλα'' δεν ξερω πως το εννοεις, μαλλον αδυνατεις να αντιληφθεις τα κριτηρια με τα οποια τα fighting games θεωρουνται καλα, και εν παση περιπτωση το ολο θεμα αρχισε επειδη θελησες απο το πουθενα να μας υπενθυμισεις λες και θα επρεπε καποιος να τα εχει υποψη και εχασε το κελεπουρι το τρελο,

αλοιμονο και εγω κατα καποιον τροπο συλλεχτης απο κουτες με αντιγραφα ειμουνα και σε αντιθεση με αλλους ειχα ασχοληθει σε βαθος με τα περισσοτερα παιχνιδια δεν βγαινω ομως να υπενθυμισω τιποτα σε κανενα

ουτε εγω θελω να γινω εριστικος κουβεντα κανουμε αλλα απο την αλλη σορρυ δεν καταλαβαινω τον εγκυκλοπαιδικο χαραχτηρα που προσπαθεις να δωσεις με αναφορες χρονολογιες σε καθε σου post, αραξε χαλαρη κουβεντουλα κανουμε , ακομα λοιπον και να μην τα εχει παιξει καποιος δεν χρειαζεται καν να δεις video , αφου δεν βγηκανε εκτος ιαπωνιας , δεν αποχτησανε sequels και το κυριοτερο τα μισα δεν ειχανε arcade εκδοση δεν μπορει να μιλαμε γιa fightings που κοντραρανε αλλα του psx

κατι τελευταιο αυτο το κλισε και η καραμελα τα cult hits και τα οτινανε παιχνιδια που ειχαμε την τυχη/ατυχια να τα παιξουμε και να τα δουμε εμεις και αλλοι 3 στον κοσμο, να βγαινουμε και να τα θεωρουμε ''διαμαντια''ας σταματησει υπαρχουνε σιγουρα εξαιρεσεις αλλα δεν ειναι ο κανονας, ουτε οι εταιριες παραγωγης και διανομης (εξαιρειται η namco bandai) ουτε ο κοσμακης ειναι χαζος, και εμεις οι ψαγμενοι οι εξυπνοι

τελος συμφωνω με τον maxim σε αυτο που ειπε για τα fightign games δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο στο θεμα

Leave a comment:

• Maxim
    replied
    Fighting games χωρις player base = Αχριστα fighting games και αυτος ειναι ο χρυσος κανονας των Fighters.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kserw na xrhsimopoiw to internet kai pleon mporeis na syndeseis pads sto pc.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    μη χαλαστείς, δε χρειάζεται. μου αρκει να μη γίνεσαι προκλητικός.
    Sorry scatman pou ginomai proklhtikos, alla edw kai posa posts prospatheis na mou peraseis ws anwterha, kapoia paixnidia pou mono esy exeis paiksei.
    Δεν προσπαθώ να πείσω για κάτι . Δείχνω ότι υπάρχει "ζωή" και στο Saturn. Η ανωτερότητα του PSX στα fightings όπως τέθηκε δε μπορεί να φανεί με παιχνίδια όπως το Ehreiz και το αναφέρω στην πρώτη πρότασή μου. Αναλογικά πήγες εσύ την κουβέντα. Εδώ και κάποια ποστς μαζί με τον Vaynard βγάζετε σάπια κάποια παιχνίδια που δεν έχετε ασχοληθεί ή κρίνετε με videos. Δες τι απαντήσεις έχω δώσει ως τώρα.

Mou les grafika kai vlepw oti to Ehrgeiz exei kalytera, mou les gia omalo animation kai vlepw oti to Ehrgeiz exei omalotero animation, telos mou les gia combos kai combos den vlepw, tha htheles na mou vgaleis ena combo video diko sou na to dw?
    Με ρώτησες τι κάνει αξιόλογα αυτά που αναφέρω. Πάντως τα περισσότερα από αυτά στα manuals τους έχουν combos list.

Για combo-video θα χρειαστώ tv tuner και σύνδεση του Saturn με το λαπτοπ. Με emu δε μπορώ να κάνω δουλειά. Δε μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτό.

Paixnidia ta opoia den epaikse pote kanenas einai poly dyskolo ews adynaton na krithoune.
    ΑΥτό κάνεις όμως. Εάν βρεις Saturn μπορώ εμμέσως να στα κάνω προσβάσιμα.

Leave a comment:

Working...
X