προσωπικά πάντα μου άρεσε η green hill απο σονικ!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Η πιο ωραία 2D πίστα (μέχρι 16bit)
Collapse
X
-
Πολύ ενδιαφέρουσα πίστα Αλταίρ αν και στην αρχή νόμιζα πως έκανε νερά ο εμουλάτορας.
Θα είχα πεθάνει άπειρες φορές πάντως.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Μπα,μόλις καταλάβεις ότι απλά πρέπει να παρακολουθείς που είναι τα πόδια σου ήταν πολύ εύκολη πίσττα.Επίσης νομίζω σε ένα σημείο,έχει και reversed controls κάτι που δεν φαίνεται στο βίντεο.
Υ.Γ.
Με το που τελείωσα το ποστ είχαμε διακοπή ρεύματος και τώρα το ξανάγραψα.Σπάσιμο.Carpe diem
Comment
-
Αναφερόμουν στα συνεχόμενα bosses μετά από αυτό.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Αααα οκ.Πάντως δεν ήταν καθόλου δύσκολα.Με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα που παίζει στο βίντεο (από τους 2 διαθέσιμους) το παιχνίδι είναι πανεύκολο.Χρησιμοποιώντας το κάτω+άλμα κάνει ένα άλμα με το δόρυ το όποιο όχι απλά χτυπάει τους αντιπάλους αλλά είσαι και άτρωτος.Πίστεψέ με είναι πανεύκολο.Στο λέω εγώ που είμαι νουμπ.Carpe diem
Comment
-
LOL οι απαντησεις με Sonic, funny posts are funny!
Anyway μια απο τις παρα πολλες γαματες.
Comment
-
Από τα πιο όμορφα games στα 16bit.( και ένα από τα καλύτερα Bat games pre Arkham Series)
Comment
Comment