Announcement
Collapse
No announcement yet.
Η πιο ωραία 2D πίστα (μέχρι 16bit)
Collapse
X
-
Για κάποιο λόγο αυτή η πίστα μου φαινόταν τότε υπερβολικά δύσκολη. Παίζει να την πέρασα μόνο μία φορά. Γενικά πάντως παιχνιδάρα το aladdin
.
Leave a comment:
-
Από τα πιο όμορφα games στα 16bit.( και ένα από τα καλύτερα Bat games pre Arkham Series)
Leave a comment:
-
LOL οι απαντησεις με Sonic, funny posts are funny!
Anyway μια απο τις παρα πολλες γαματες.
Leave a comment:
-
Αααα οκ.Πάντως δεν ήταν καθόλου δύσκολα.Με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα που παίζει στο βίντεο (από τους 2 διαθέσιμους) το παιχνίδι είναι πανεύκολο.Χρησιμοποιώντας το κάτω+άλμα κάνει ένα άλμα με το δόρυ το όποιο όχι απλά χτυπάει τους αντιπάλους αλλά είσαι και άτρωτος.Πίστεψέ με είναι πανεύκολο.Στο λέω εγώ που είμαι νουμπ.
Leave a comment:
-
Μπα,μόλις καταλάβεις ότι απλά πρέπει να παρακολουθείς που είναι τα πόδια σου ήταν πολύ εύκολη πίσττα.Επίσης νομίζω σε ένα σημείο,έχει και reversed controls κάτι που δεν φαίνεται στο βίντεο.
Υ.Γ.
Με το που τελείωσα το ποστ είχαμε διακοπή ρεύματος και τώρα το ξανάγραψα.Σπάσιμο.
Leave a comment:
-
Πολύ ενδιαφέρουσα πίστα Αλταίρ αν και στην αρχή νόμιζα πως έκανε νερά ο εμουλάτορας.
Θα είχα πεθάνει άπειρες φορές πάντως.
Leave a comment:
-
Θα ελεγα οτι και η δικια μου καλυτερη (ή καλυτερα πιο πολυπαιγμενη) ειναι η Green Hill.
Αλλα δεν μπορω πλεον να ξεχασω με τιποτα το Fez. Οποιος το παιξει θα με καταλαβει. Ολες οι πιστες του.
Leave a comment:
Leave a comment: