Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι θα γινόταν αν....;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    Για Dreamcast:

Quake III με αεροπλάνα από τη Sega.
    100% έτοιμο αλλά κάτι η εποχή, κάτι η 11 Σεπτεμβρίου, το παιχνίδι δε κυκλοφόρησε ποτέ. Υπάρχει στο snesorama και, όντας έτοιμο, είναι 100% playable.

Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται πάντως, το iso έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια leaked και είναι 100% playable μιας και το παιχνίδι ήταν έτοιμο. Υπάρχει και αυτό στο snesorama.

(lol Star Fox 64 clone μέχρι το κόκκαλο)

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Απίστευτο απλά.Κρίμα που δεν κυκλοφόρησε.

Leave a comment:

• Vetus
    replied
    Thea Realm Fighters
    assemblergames.com is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, assemblergames.com has it all. We hope you find what you are searching for!

Ακυκλοφόρητο - για το καλό της ανθρωπότητας - fighting για το Jaguar. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς...

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Τι μου θύμισες, με πήρες πίσω... Και εγώ μαυρόασπρα έπαιζα, μέχρι να πάρω scart, και μετά μέχρι να ανακαλύψω ότι η TV μου δεν υποστηρίζει scart, και μετά από 2-3 διαφορετικές που άλλαξα πέτυχα μια που να δέχεται, έτσι μπόρεσα να συνεχίσω έγχρωμο το Silent Hill. Τι εποχές...

Ευτυχώς εγώ δεν ήξερα τα Resident Evil μέχρι το demo του Resident Evil 2, έτσι "γλίτωσα" αγρια.

Η φάση που λες δεν μου θυμίζει κάτι συγκεκριμένο, απλά ομοιότητες με RE2.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by deus_d0pe View Post
    To 1.5 είναι σαπίλα σε σχέση με το 2, το 3.5 όμως φαίνεται πολύ χεσμεντέν και άξιο.
    To 1,5 την δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω. Το έχω ξαναγράψει αλλά η προσμονή από την στιγμή που τελείωνες το 1 μέχρι να έρθει το 2 ήταν κάτι το απίστευτο και μιλάμε για εποχές που δεν έπαιζε τόσο δυνατά το internet οπότε ουσιαστικά περίμενες μήνα μήνα μπας και μάθεις καμιά πληροφορία ή δεις καμία φωτογραφία από τα περιοδικά. Απίστευτο Hype, σε μία περίοδο που υπήρχε πραγματικά τεράστια δίψα για video games.
    Για μένα, έτσι όπως το έζησα τότε τουλάχιστον, αυτό το παιχνίδι μαζί με το tekken 3 είναι ο βασικότερος λόγος που η πειρατεία έκανε το μεγάλο της μπαμ εκεί γύρω στο 98. Ξέρω αρκετούς που τσιπάρανε τα psx τους για να μπορέσουν να παίξουν αυτά τα παιχνίδια μερικούς μήνες πιο νωρίς από την ευρωπαϊκή τους κυκλοφορία.
    Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι τελικά το παιχνίδι τερματίστηκε μέσα σε 2 σαββατοκύριακα παίζοντας στο ασπρόμαυρο. Ήταν τέτοιος ο πανικός τότε, που το scart που χρειαζόταν για να παίζεις με χρώμα, δεν υπήρχε ούτε για δείγμα και φυσικά δεν γινόταν να έχεις μετα από σχεδόν 2 χρόνια το παιχνίδι στα χέρια σου και να περιμένεις...
    Ακόμα πιο επικά σκηνικά, να βλέπεις πιτσιρικάδες να συζητάνε-αγχόνονται για το πως θα μπορούσε να επηρεάσει η υποτίμιση της δραχμής που είχε γίνει τότε τα imports.
    Mετά από αυτά, για μένα τουλάχιστον η μαγεία της όλης φάσης πήρε την κάτω βόλτα.

* Όνειρο θερινής νυκτός αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα να δίναν ως bonus σε κάποιο παιχνίδι ότι υπήρχε playable από εκείνη την έκδοση. Από την άλλη βέβαια σκέφτομαι ότι αν ποτέ γινόταν κάτι τέτοιο θα οδηγούσε στην απόλυτη απομυθοποίση και σε τεράστιο ξενέρωμα

EDIT: *Η σκηνή στο 3:11 και στο τέλος του video, μόνο σε εμένα θυμίζει κάτι;

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied

Rayman 1 Original SNES beta

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by deus_d0pe View Post
    To 1.5 είναι σαπίλα σε σχέση με το 2, το 3.5 όμως φαίνεται πολύ χεσμεντέν και άξιο.
    Για το 3.5 έλεγα. Το 1.5 δεν το σχολιάζω, γιατί είναι όπως το είπες.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Αυτό ήταν το χειρότερο λάθος της Capcom να μην το βγάλουν. Τέτοιο gameplay μου θύμισε τα παλιά, αλλά σε Silent Hill μορφή.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    Originally posted by Aion View Post

krima pou den vgike

Leave a comment:

• Aion
    replied

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Το ακυρωμένο sequel του Flashback (ή του Fade to Black αν το μετράμε) στο Game Boy Advance:

Οι αισθητικές επιλογές είναι κομματάκι περίεργες και, δε ξέρω αν είναι λόγω beta, αλλά το μοντέλο του Conrad (το οποίο είναι ίδιο με εκείνο του original τίτλου) δείχνει ελαφρώς άκυρο σε σχέση με το υπόλοιπο περιβάλλον και τους εχθρούς.

Θα γούσταρα να το δω πάντως.

Leave a comment:

• Vetus
    replied
    Originally posted by Shadow View Post
    και τελος, να αναφερω ενα παιχνιδι ξυλου της Capcom, το CAPCOM FIGHTING ALL-STARS [PS2 & Arcade] που ακυρωθηκε, για το οποιο μπορειτε να βρειτε πληροφοριες εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Capcom_Fighting_All-Stars και το βιντεο:

Κι αντί του Capcom Fighting All Stars βγάλανε την άλλη την αηδία, το Capcom Fighting Jam (τ' οποίο καλύτερα να μην το βγάζανε καν). *Sign*

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied

παιζουν και σκανς στο halo : reach thread για οποιον δεν τα εχει δει -> http://www.gamers-odyssey.com/forums...&postcount=119

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by akisz001 View Post
    Rareware: Άγνωστα & ακυκλοφόρητα games

και τα παρακάτω ενδιαφέροντα

Αυτό μάλιστα μ' ενδιαφέρει ! Πως και δεν είδα αυτό το thread και είναι 2 ετών... Μου αξίζει βραβείο ξεθάματος. Παιδιά αυτό το παιχνίδι στις εικόνες το έχουν βγάλει ή ακόμα ?

Leave a comment:

Working...
X