Εγώ ψήφισα τον Σόνικ γιατί προτειμώ ότι υπάρχει ιστορία ( αν οχι και η τρελή τουλάχιστον υπάρχει καλύτερη με του Μάριο - στα περισσότερα παιχνίδια)... Μου αρέσει η ταχύτητα του Σόνικ και ότι περνάω καλύτερα παίζοντας ένα Σόνικ...
Ο Μάριο έχει τις στιγμές του... Αλλά προτιμώ τον Σόνικ βρε παιδιά τι να κάνω??
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sonic vs Mario (μεχρι 16 Bit)
Collapse
X
-
Κουφό το παραπάνω πάντως...Αν κατάλαβε κανείς τι εννοεί ας εξηγήσει...
Leave a comment:
-
Den to epiasa, pws ektheiazeis to Sonic legontas poso kales einai oi pistes tou Mario?Κλασική Σόνικ νοοτροπία. Παίζουν Μάριο και μετά εκθειάζουν το Σόνικ περιγράφοντας πόσο καλές είναι η πίστες του Μάριο.
Leave a comment:
-
Κλασική Σόνικ νοοτροπία. Παίζουν Μάριο και μετά εκθειάζουν το Σόνικ περιγράφοντας πόσο καλές είναι η πίστες του Μάριο.Opws kai na exei h Mple mpara kairdizei kai oloi kseroume poios foraei kokkina kai poios einai mple
Leave a comment:
-
Οντως λες και με ψηφοφορια 50 ατομων θα αλλαξει η σκληρη πραγματικοτητα.
Leave a comment:
-
Δυστυχως δεν ειναι εφικτη, επρεπε εξαρχης το poll να επιτρεπει την εμφανιση των ψηφων. Παντως εχουν μπει καποια μελη τελευταια και καποιοι ισως δε το πηραν αμεσως χαμπαρι.
Leave a comment:
-
Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν.Τι θα γίνει με την αναλυτική βαθμολογία;
Leave a comment:
-
Ti paixthke pali? Krymenoi mario fans petagontai apo pantou?
Opws kai na exei h Mple mpara kairdizei kai oloi kseroume poios foraei kokkina kai poios einai mple
Leave a comment:
-
Αναλυτική βαθμολογία τώρα.Παίχτηκε νοθεία και είμαι σίγουρος γι'αυτό.
Leave a comment:
-
παρακμη σε εισαγωγικα
κι ελεος, οχι σκατμαν. Οποιος με ρωταει, του απανταω. Δεν κανω τπτ απο μονος μου.
Oποιος απευθυνεται σε μενα οφειλω να του απαντω και στην πιο βλακεια. Ειμαι υπερανω των σνομπς κι ας κατανταει γραφικο.
Κι εγω εχω κουραστει. Εχω φτασει σε σημειο να λεω αυτονοητα πραγματα ξανα και ξανα.
Leave a comment:
-
Scatman συγνώμη κι όλας αλλά κατήντησε κουραστικό όλο αυτό το σκηνικό. Κολλάμε στις λέξεις σα μικρά παιδιά, δε βγάζουμε καμία άκρη έτσι.
Leave a comment:
Leave a comment: