Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sonic vs Mario (μεχρι 16 Bit)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ντάξει για να είμαστε όμως και αντικειμενικοί ο Mario δεν έχει παρακμάσει ποτέ. Οπότε μας "βολεύει" να επικεντρωθούμε στη 16-bit era .
    The illusion of free will is an illusion.

Comment

• λαθος εχει παρακμασει αρκετες φορες. Η νιντεντο δεν εχει παρακμασει ακομη/
      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Καθολου ομως.
        Do a barrel roll!

Comment

• δεν πειραζει ενιοτε καλο ειναι να ξεχναμε το παρελθον...

mario is missing
          hotel mario
          mario time machine
          κτλ

και να θυμομαστε μονο τις καλες στιγμες αποκλειστικα

Comment

• Α ναι, στα ζορια θυμομαστε τα games εκτος "main series".

Comment

• Α τι ωραια αποψη! Μαριο ειναι μονο τα main!!

Οποτε ας πεταξουμε απτον Sonic τα 3d, Sonic R, CD κι απτον Μαριο τα Μario land, mario RPG κτλ

Νταξει ελεος

δε λεει πουθενα main series. Μην ανακαλυπτουμε πραγματα λογω αδυναμιας.

Οσα αναφερθηκαν φερουν το license της Nintendo, ακομη και στη Cdi εκδοση υπαρχει το copyright

Comment

• Ωραια τοτε θα συγκρινουμε rpg με racing. Τα land δεν ειπε κανεις να τα βγαλεις εκτος, 2D platforms ηταν.

Επισης τα πιο πολλα mario spin off ειναι πολυ καλα οπως τα mario kart, mario tennis, mario golf... στα mario party λιγο το χασανε.
                Do a barrel roll!

Comment

• κλασσικος fan

το θεμα του Thread ειναι η προτειμιση μας σε οτιδηποτε εχετε παρουσιαστει μεχρι τα 16Bit. Tιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.

Το τελευταιο σου ποστ περα οτι εχει ανουσια τεχνασματα συγκρισης, ξεφευγει εντελως απτο παραπανω που ειπωθηκε :
                  Ντάξει για να είμαστε όμως και αντικειμενικοί ο Mario δεν έχει παρακμάσει ποτέ. Οπότε μας "βολεύει" να επικεντρωθούμε στη 16-bit era
                  Καθολου ομως.
                  και πηρε την αναλογη απαντηση.

Τωρα εσυ πως εφτασες να συγκρινεις πλατφορμ, με RPG & racing.. μονο εσυ ξερεις.

Comment

• Θελω να πω πως συγκρινουμε παραδοσιακα platforms, οχι οτιναναι.
                    Τεσπα, οχι πως θα βρω το δικιο μου ετσι... Αν καποιος θελει να βρει κατι στραβο δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το βρει.

Comment

• Απλα δεν εχει και πολλα να πεις Χeno, κυριως ανεπιτυχεις εξυπναδες. Γιαυτο δε βρισκεις το δικιο σου απτον Σκατμαν (the dark side)

Σειρα χωρις παρακμη, δεν υπαρχει. Ουτε ο Μαριο μπορει να ξεφυγει απο αυτο. Εαν θελετε, το δεχεστε. Αν οχι, τοτε να κοιτατε μονο τις main σειρες.

Τωρα εαν θελουμε να συγκρινουμε main σειρες, τι να πω! υπενθυμιζω απλA οτι το sonic the hedgehog 4 παρουσιαστηκε προσφατα. Oποτε ..κοινη λογικη...

Comment

• Ναι λες και βγηκα να πω πως δεν υπηρξε ποτε παρακμη.
                        Εδω συγκρινουμε τα κλασικα platforms των 2 σειρων.
                        Αν εσυ θες κοντρα Μario is missing vs Sonic R τοτε μεγεια σου και χαρα σου.
                        Ανεπιτυχεις εξυπναδες indeed.

Εχει πλακα παντως να παραθετει κανεις τα:

mario is missing
                        hotel mario
                        mario time machine

.. μιας και ολοι μας αυτα παιζαμε μικροι και με αυτα μεγαλωσαμε, αρα οταν ακουμε Mario πρεπει να πηγαινει το μυαλο μας εκει.
                        Δεν ειμαστε ολοι τετοιου τυπου gamers, οι περισσοτεροι παιζαν τα παιχνιδια των κοινων θνητων..

Y.Γ.
                        Η πλακα ειναι πως και στη γενικευση της "κοντρας" θα εχει πολυ γελιο το Mario RPG vs Sonic Chronicles, Mario Kart series vs Sonic Racing games, Mario Tennis vs Sega whatever tennis κτλ κτλ. Τα Land btw δεν τα βγαλε κανεις απ' εξω, κλασικα platforms ειναι κι αυτα.

Comment

• Κοιτα στο δικο σου μυαλο μπορεις να χεις οσα δικια θες.

Παρακμη ειναι κατι πολυ συγκεκριμενο που σιγουρα δεν ισχυει στη περιπτωση του Mario. To milking δεν ειναι παρακμη, η καταντια των Sonic games σημερα ειναι παρακμη.

Sonic the Hedgehog 4 δεν υπαρχει. Υπαρχουν Sonic the Hedgehog(360), Sonic and the Secret Rings, Sonic Unleashed ...
                          Do a barrel roll!

Comment

• Ωρες - ωρες μου ρχεται να τραβαω τα μαλλια μου, μαυτα που διαβαζω/ Τι κι αν κανω quotes, τι κι αν εξηγω, τι κι αν...αν...αν... Εσυ, διαβαζεις αυτα που θες και λες οτι θες.

Παραθετεις τα λογια μου ΧΩΡΙΣ να μπεις στον κοπο να δεις που απαντησα. Μια ακομη φορα (τοσες επαναληψεις ουτε η Λαμψη) :

Ντάξει για να είμαστε όμως και αντικειμενικοί ο Mario δεν έχει παρακμάσει ποτέ
                            Η απαντηση μου
                            mario is missing
                            hotel mario
                            mario time machine
                            κτλ
                            τωρα αυτη η επιμονη με τη main και main και ξανα-main, δε ξερω που κολλαει. Οτιδηποτε φερει το ονομα Mario κι εχει copy. Ninty, ειναι Mario κι εφοσον δεν αξιοποιει ικανα το ονομα αποτελει κατι αρνητικο για τη σειρα.

εξου και η αναφορα μου στα

Α τι ωραια αποψη! Μαριο ειναι μονο τα main!!

Οποτε ας πεταξουμε απτον Sonic τα 3d, Sonic R, CD κι απτον Μαριο τα Μario land, mario RPG κτλ

Νταξει ελεος
                            Αλλα οπως ειπα, δεν εχεις κατι να πεις και βρισκεις απιστευτα τεχνασματα
                            Αν εσυ θες κοντρα Μario is missing vs Sonic R τοτε μεγεια σου και χαρα σου.
                            για να αναδειξεις απλα αυτα που θες να πεις,. Τουλαχιστον μικροτητας. Δε μπηκα καν στο τρυπακι της συγκρισης. Εαν θες χωνεψε το.

το thread εχει να κανει με την προτειμιση που εχει ο καθενας, σε καποιον απτους 2, μεχρι την πορεια τους στα 16bit. Απλα Ελληνικα?
                            Δεν ειμαστε ολοι τετοιου τυπου gamers, οι περισσοτεροι παιζαν τα παιχνιδια των κοινων θνητων..
                            μπορω!

πως σου φανηκε η δηλωση?

κοιτα στο δικο σου μυαλο μπορεις να χεις οσα δικια θες.
                            εισαι μεγαλο μυαλο

Comment

• Κοίταξε Scatty η σκέψη μου είναι απλή: Στη 16-bit era Mario και Sonic ήταν εξίσου καλοί! Εμείς προτιμάμε Sonic-άρα λόγω γούστου! Τώρα όμως στη νέα εποχή εκεί που άλλοι είχαν Mario 64 και Mario Galaxy εμείς δεν είχαμε κάτι του ανάλογου βελινεκούς. Αυτό σύμφωνα με την άποψη των πολλών πάντα γιατί εγώ γουστάρω τρελά Sonic Adventure 1 & 2 και το Mario 64 μου σπάει τα νεύρα στο χειρισμό. Αν γίνει poll όμως ποιόν προτιμάτε μετά τη 16-bit era έχω την εντύπωση πως θα πάρουμε τον πούλο. Το μυαλό των gamers δεν θα πάει στα παιχνίδια που ανανέφερες (και που έχεις δίκιο βεβαίως ότι είναι αρπαχτές) αλλά στις 2 παιχνιδάρες Mario πιο πάνω και γιατί όχι και στο Sunshine.
                              The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Originally posted by Ryu_gr View Post
                                Κοίταξε Scatty η σκέψη μου είναι απλή: Στη 16-bit era Mario και Sonic ήταν εξίσου καλοί! Εμείς προτιμάμε Sonic-άρα λόγω γούστου! Τώρα όμως στη νέα εποχή εκεί που άλλοι είχαν Mario 64 και Mario Galaxy εμείς δεν είχαμε κάτι του ανάλογου βελινεκούς. Αυτό σύμφωνα με την άποψη των πολλών πάντα γιατί εγώ γουστάρω τρελά Sonic Adventure 1 & 2 και το Mario 64 μου σπάει τα νεύρα στο χειρισμό. Αν γίνει poll όμως ποιόν προτιμάτε μετά τη 16-bit era έχω την εντύπωση πως θα πάρουμε τον πούλο. Το μυαλό των gamers δεν θα πάει στα παιχνίδια που ανανέφερες (και που έχεις δίκιο βεβαίως ότι είναι αρπαχτές) αλλά στις 2 παιχνιδάρες Mario πιο πάνω και γιατί όχι και στο Sunshine.
                                Μα ναι, δε διαφωνω σε κανενα σημειο μαζι σου (το εκανα και Bold).

Γιαυτο το τοπικ εχει τεχνολογικο οριο, σε μια περιοδο που οι αναμνησεις απτον Σονικ ηταν ισχυρες και ποιοτικοτερες. Κοντρα επι ισοις οροις με λιγα λογια.

Το θεμα ομως εδω ειναι ξεκαθαρο. Σταθηκα αποκλειστικα στην προταση περι συνεχης ακμαιοτητας κι επισημανα το αυτονοητο, οτι υπαρχουν και μαυρες τρυπες που εχουν ονοματα.

Τωρα τα υπολοιπα ειναι γνωστα. Απο τα αρχαια χρονια, ψαχνομαστε αγρια για την εξυπναδα/

Comment

Working...