Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sonic vs Mario (μεχρι 16 Bit)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κουφό το παραπάνω πάντως...Αν κατάλαβε κανείς τι εννοεί ας εξηγήσει...
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Εγώ ψήφισα τον Σόνικ γιατί προτειμώ ότι υπάρχει ιστορία ( αν οχι και η τρελή τουλάχιστον υπάρχει καλύτερη με του Μάριο - στα περισσότερα παιχνίδια)... Μου αρέσει η ταχύτητα του Σόνικ και ότι περνάω καλύτερα παίζοντας ένα Σόνικ...

Ο Μάριο έχει τις στιγμές του... Αλλά προτιμώ τον Σόνικ βρε παιδιά τι να κάνω??
      sigpic

Comment

• Κάτσε ρε, για κάθε ψήφο στον sonic μπαίνει μία ψήφος στον Μάριο; Πώς πήγαμε 21-20;

Comment

• Εεε να αφαιρεθεί... Εγω ψήφισα και πήγε 20-20 ποιος ψήφισε και έγινε 21-20???
          sigpic

Comment

• Evans πριν ελεγα για αναλυτικη/ονομαστικη ψηφοφορια κι ελεγες να χαλαρωσω...
            το θεμα ειναι οτι δε συμβαινει για πρωτη φορα το συγκεκριμενο και καταντα ενοχλητικο.

Τεσπα, η πραγματικοτητα λεει :

Sonic 15
            Mario 13

θα ξαναεπαναλαβω μετρανε μονο αυτες που τα μελη δηλωνουν
            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Εγω αυτό κράτησα...Ότι όσοι λένε τη ψήφισαν μέτραν... Δν έκατσα να μετρήσω αλλά αυτό που έγινε με την +1 στον Μάριο μόλις έβαλα μία στον Σόνικ είναι εκνευριστηκό
              sigpic

Comment

• Originally posted by Scatman View Post
                Evans πριν ελεγα για αναλυτικη/ονομαστικη ψηφοφορια κι ελεγες να χαλαρωσω...
                το θεμα ειναι οτι δε συμβαινει για πρωτη φορα το συγκεκριμενο και καταντα ενοχλητικο.

Τεσπα, η πραγματικοτητα λεει :

Sonic 15
                Mario 13

θα ξαναεπαναλαβω μετρανε μονο αυτες που τα μελη δηλωνουν
                Ανυπομονω να δω τη μερα που οι κυβερνησεις θα εκλεγονται με αυτο το τροπο.
                Do a barrel roll!

Comment

• Ισοφαρίζω το παιχνίδι βάζοντας Sonic...
                  sigpic

Comment

• Mario.

(με τη δικιά μου ψήφο έγινε 21-20)

Comment

• Ανυπομονω να δω τη μερα που οι κυβερνησεις θα εκλεγονται με αυτο το τροπο.
                      με την παραταξη που επελεξες και τις μεθοδολογιες που σας μαθαινει, θα αργησει αυτη η μερα.

προς το παρων, θα προτιμησω την κλασσικη αρχαια Ελληνικη, δια βοης

16
                      14

προηγειται ο Σονικ

Comment

• Σου ειπα κατι και πιο πισω αλλα το χαρακτηρισες εξυπναδα. Στο δικο σου μυαλο με τη δικη σου λογικη προηγειται ο Sonic. Μη το λες σαν αντικειμενικη πραγματικοτητα, οσο κι αν σκας δεν ειναι. Μαθε να αποδεχεσαι την αποψη του αλλου.

21 μελη εχουν ψηφισει Mario, 21 εχουν ψηφισει Sonic, γιατι τοσο κολημα με μια ψηφοφορια. Στη τελικη εσυ για τους λογους σου επελεξες Sonic, και 100 ατομα να ψηφιζαν Mario δε σε επηρεαζει εσενα αυτο ουτε σε κανει λιγοτερο σωστο.
                        Do a barrel roll!

Comment

• Μαθε κι εσυ κυριος λοιπον να διαβαζεις τα βασικα . Απτη στιγμη που ξεκινησε το τοπικ, γραφω :

ΥΣ - Α! Και η "δειλη" ψηφος (ψηφιζω αλλα δε δηλωνω τη θεση μου) θεωρειται μη μετρησιμη
                          Το σκορ μπορεις να το πειραζεις οσο θες, τις αρχες με τις οποιες ξεκινησε το Thread, απλα οχι.

Comment

• wraia aposyrw kai egw thn pshfo apo to mario , na vgaleis oti apotelesma 8eleis...Emena kathgorouses gia fanboy ths ninty pio palia se mia kontra pou eixame alla an pareis ta post sou pou aforoun th sega kai th nintendo , ena pros ena , ta pragmata einai 3eka8ara...kai as krazeis allous mesa se autous kai emena esy eisai to megalytero fanboy...to topic auto gia emena exei kleisei , 8ewreitai ws mh yparxon.

p.s.
                            edw erxomaste gia na poume thn apopsh mas gia paixnidia kai na antalla3oume apopsei kai idees gyrw apo to gaming kai oxi mono kai oxi gia na malwnoume gyrw apo to gaming....
                            Deus Misereatur...
                            Gloria filiorum patres i.e.m.e
                            Viva los Vatos Locos

---------------------
                            UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

Comment

• Eσυ εισαι μια αλλη περιπτωση Miyamoto. Ας μην αναλυσω. Να σου υπενθυμισω οτι οι κοντριτσες αρχισαν με δικη σου μαλακια. Τεσπα/

Συμπεριφερομαι και μιλω στον καθενα οπως του αξιζει, το γνωριζεις εξαλου, οπως και την καλη πλευρα μου.

Οποιος δε μπορει να σεβαστει αυτα που εχουν γραφτει εξαρχης στο τοπικ, κανεις δεν πιεζει κανεναν. Δημοκρατια.

16 - 13 , υπερ του Σονικ.

Comment

• Πειραξα μια φορα τις ψηφους τελειως για χαβαλε, 17,777, αν θες ξεκινα ξανα το poll ωστε να φαινονται οι ψηφοι, απ'οτι εχω δει σε αλλα topics γινεται αυτο.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X