Originally posted by Ramparter
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sonic vs Mario (μεχρι 16 Bit)
Collapse
X
-
Οπως θα λεγε και ο Καραγκουνης, η μπαλα ειναι στρογγυλη, καθε ομαδα εχει 11 παικτες και ο Mario ειναι καλυτερος του Sonic.
Comment
-
Μάριος ασυζητητί. Αν και όταν ήμουν μικρός είχα πέσει θύμα της μόδας του Σόνικ, όταν μεγάλωσα έβαλα μυαλό και κόλλησα με τον Μάριο. Όταν ξεπέρασα τη χαρά της ταχύτητας μου φάνηκε εκνευριστικό χαρακτηριστικό... Και η μουσική του δε μου άρεσε ποτέ. Ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ειδικά άμα το συγκρίνεις με το γιόσι είναι αιώνες πίσω σε αυτόν τον τομέα.
Επίσης ο γούγλης δίνει ξεκάθαρη απάντηση στο ποιος είναι πιο σημαντικός:
Μάριος:
Σόνικ:
Σόνικ, μια ζωή δεύτερος και καταιδρωμένος...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΟπως θα λεγε και ο Καραγκουνης, η μπαλα ειναι στρογγυλη, καθε ομαδα εχει 11 παικτες και ο Mario ειναι καλυτερος του Sonic." You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Sonic χωρίς ιδιαίτερη συζήτηση.https://www.emulator-zone.com
I am an iteration closer to my desired solution!
The World Ends With You
I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
Castlevania Lords of Shadow
I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
Hyperdimension Neptunia
Comment
-
Μario. Με Mario ξεκίνησα τα platforms και εν συνεχεία με Donkey Kong και ολίγην από Sonic σε κανά Mega Drive φίλου. Πρόπερσι τελείωσα τα Sonic και Sonic 2 σε megadrive και αν και μου άρεσαν πάρα πολύ δεν αισθάνομαι την οικειότητα που έχω με τα Mario( λογικό) Μέχρι να μπω στρατό θα έχω τελειώσει και το Sonic 3, Knuckles etc που είναι απωθημένο από τις εποχές που είχαν κυκλοφορησει
Σε αυτά τα ερωτήματα παίζει μεγάλο ρόλο τι πρωτοέπαιξε κάποιος. Ωστόσο η μουσική είναι χαλαρά με το μέρος του Sonic, χωρίς να σημαίνει πως το Mushroom Kingdom δεν είχε καλο OST. Απλά του Sonic είναι πιο cool( άλλο που με το πέρασμα του χρόνου έμεινε το cool και χάθηκε η ουσία)
Comment
-
-
Το πραγματικο σκορ ειναι 8-6 υπερ Σονικ. Το πα απτην αρχη. Το μεταλλιο θα παει στον Σονικ. Ειναι σικε το thread" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Originally posted by Scatman View PostΤο πραγματικο σκορ ειναι 8-6 υπερ Σονικ. Το πα απτην αρχη. Το μεταλλιο θα παει στον Σονικ. Ειναι σικε το thread
Comment
Comment