Originally posted by Maxim
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sonic vs Mario (μεχρι 16 Bit)
Collapse
X
-
-
Originally posted by Deus View PostΘεικό βιντεάκι,έλιωσα μιλάμε.
Dj sonic έκανες πολύ καλή αρχή στο φορουμ ψηφίζοντας σονικ.
Πως φαίνεται αν ένα άτομο έχει γούστο...
ευχαριστω ολουσ για το καλωσορισμα........
Comment
-
Ωραίο βιντεάκι και αυτό phantom.
Ρε παιδιά πότε πήγε 23-22;
Που βρέθηκαν 45 άτομα;Έχω την εντύπωση ότι τα μόνιμα μέλη είμαστε α;ρκετά λιγότεροι...Δεν κατηγορώ κανέναν,απλά μια απορία εκφράζω.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Ειμαστε πολλες μη το ψαχνεις... το 23 το κανε ο Phantom Duck υποθετω, οι υπερηρωες παντα επαναφερουν τη ταξη.
Comment
-
Active Members: 78
Tώρα τι αλχημείες έχουν παιχτεί dunno. Εγώ πλέον που είμαι και Sonic fan τι να κάνω xD
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΕιμαστε πολλες μη το ψαχνεις... το 23 το κανε ο Phantom Duck υποθετω, οι υπερηρωες παντα επαναφερουν τη ταξη.
Παρεμπιπτόντως θα μπορούσε να γίνει public poll ώστε να φαίνεται ποιος ψήφισε τι, και να λυθεί εκεί το θέμα.
Comment
-
exw thn entypwsh pws mpainoun atoma mono gia na pshfisoun"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
.. Προφανως και ολα παιζουν, αλλα οσο δινετε σημασια στο ποιος νικαει και ποιος χανει, τοσο περισσοτερο θα βλεπουμε και τετοια φαινομενα.
Ας παει στα κομματια, καπου κουρασε το ολο θεμα και καθε φορα που μπαινει μια ψηφος, ψαχνουμε ολοι τι παιζει και γιατι.
Το να γινει νεο poll και να βλεπουμε ποιος ψηφισε τι ειναι μια λυση, αλλα δεν ξερω αν υπαρχει ορεξη για ολικη επαναφορα...
Comment
Comment