Announcement

Collapse
No announcement yet.

And The Best Month is...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Ψηφίζω τον Σεπτέμβριο. Πέρα του οτι τρέφω μία εσώψυχη αντιπάθεια στους τρεις καλοκαιρινούς μήνες, και ιδιαίτερα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο (λόγω αυτής που ονομάζω 'καλοκαιρινής υποκρισίας' που μασκαρεύονται αμφότεροι άντρες γυναίκες για να κυνηγήσουν σεξουαλικούς συντρόφους και να ικανοποιήσουν τα πιο άγρια ένστικτά τους), η ζέστη πολλές φορές είναι υπερβολική και εδώ στο νησί μου ο κόσμος πάρα πολύς.
    Το Σεπτέμβρη εξισσοροπούνται κάπως τα πράγματα. Χωρίς, σε καμία περίπτωση να κάνει ψύχρα, η ανυπόφορη ζέστη υποχωρεί και βλέπουμε λίγο πολυπόθητο γκρίζο στον ουρανό. Μπορείς να πας μία βόλτα το απόγευμα σαν άνθρωπος. Πολλές φορές πέφτει και μία ωραία βροχούλα που μ'αρέσει.
    Αλλά οι Σεπτέμβριοι δεν είναι για εμένα μήνες που μου έχουν συμβεί ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και πρωτόγνορα πράγματα. Ελπίζω σίγουρα στο μέλλον.

ΥΓ: Ωραίο poll! Ποιανού ιδέα;;

Leave a comment:

• Koul
    replied
    Kai emena mou aresei h Zesth ala oxi h ypervolikh. 8elw na vgenw mia voltitsa me elafri disimo kai o kairos na einai eunoikos. Psifizw Maio giati einai h anoi3h kai mas fernei mia kalh dia8esh gia ta panta episis 3ekinane kai ta kalokairina idilia.
    http://en.wikipedia.org/wiki/May

Leave a comment:

• ChrisTop
    started a poll And The Best Month is...

And The Best Month is...

0
    Ιανουάριος
    0%
    0
    Φεβρουάριος
    0%
    0
    Μάρτιος
    0%
    0
    Απρίλιος
    0%
    0
    Μάιος
    0%
    0
    Ιούνιος
    0%
    0
    Ιούλιος
    0%
    0
    Αύγουστος
    0%
    0
    Σεπτέμβριος
    0%
    0
    Οκτώβριος
    0%
    0
    Νοέμβριος
    0%
    0
    Δεκέμβριος
    0%
    0
    Ναι λοιπόν βρήκαμε τι Poll έλειπε απο το Forum. Ώρα να προσπεράσουμε ανούσια polls τύπου καλύτερου Zelda και της Ομορφότερης Γυναίκας (γιατί δεν το σκεφτήκαμε ακόμα αυτό;) και να ψηφήσουμε για ένα θέμα που πραγματικά έχει σημασία.

Λοιπόν ποιός νομίζετε οτι είναι ο καλύτερος μήνας; Η εξήγηση επιβάλεται! Να ξέρουμε γιατί ψηφίζετε αδελφέ!

Η δικιά μου ψήφος πάει στο (πάντα φαβορι) Αύγουστο! Γιατί θα με ρωτήσετε;

Ε, λοιπόν πρώτα απο όλα να πώ οτι η επιλογή μου ήταν καθαρά Καλοκαιρινή υπόθεση. Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή και δεν ακούω τίποτα! Γιατί τον Αύγουστο και όχι τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο; Ο ιούνιος δεν συμφέρει γιατί τις πρώτες δέκα μέρες δεν έχει την απαραίτητη ζέστη και δεν μαζεύεται ο σωστός κόσμος (*γκουχ, γκούχ*) στις παραλίες. Ο Αύγουστος νικάει τον Ιούλιο γιατί έχει στον υπερθετικό βαθμό τον συνδιασμό "ζεστένομαι πάμε παραλία να τα βγάλω!"-"έχω τόσες ώρες ελεύθερες που θέλω να πάμε στο κλάμπ να μεθύσω!"-Μπανάνα Σπλιτ.

Let the Voting Begin!

Τα Credits για το poll στον Raphaelo~! (ξεχάστηκα ο άτιμος!)
Working...
X