Αύγουστος εννοείται! Μεσημέρι μπάνιο, απόγευμα γήπεδο, βράδυ πλατεία! Και όλα είναι γεμάτα κόσμο!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
And The Best Month is...
Collapse
X
-
Αμάν πια! Τι ανάποδο forum! Βγάζει πρώτο το μελομακάρονο, τον Mario, το... Δεκέμβριο!!
Αύγουστος εννοείται! Μεσημέρι μπάνιο, απόγευμα γήπεδο, βράδυ πλατεία! Και όλα είναι γεμάτα κόσμο!
Leave a comment:
-
Για τους λόγους που είπε ο Ground.Δεκέμβριος.
Μ'αρέσει πολύ τo 3o tag.:xp:
Leave a comment:
-
Chose the December, since my heart is cold like an ice. My body is white like a snow. My breath is as cold as a North Wind. Such Winter is my friend.
Leave a comment:
-
Iούλιος λόγω γενεθλίων αλλά και επειδή το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή.Ο χειμώνας δεν μου αρέσει λόγω βροχών και κρύου.Η θάλασσα είναι το στοιχείο μου.
Leave a comment:
-
Κοίτα που μπλέξαμε να έχει το 60% των ψήφων ο Δεκέμβρης! Ου ρε.
Δεν χρειάζεται να κάνω Poll, Πολικό ψύχος Vs. Καύσωνας τουλάχιστον.
Leave a comment:
-
Δεκέμβριος για τους λόγους που ανέφερε ο ground + το ότι έχω γενέθλια + το ότι έχουν γενέθλια τα FF.
Leave a comment:
-
Ναι ωραίος είναι ο Δεκέμβρης, όπως ωραίος είναι και ο Μάρτης που αρχίζει η άνοιξη, ή τέλος πάντων άρχιζε, γιατί τώρα έτσι όπως το έχουμε ξεσκίσει το κλίμα πάνε αυτά. Ούτε έμενα μου αρέσουν τόσο οι καλοκαιρινοί μήνες.
Θα πω μάλλον Δεκέμβρη.
Αγαπημένη μου εποχή πάντως είναι με διαφορά το Φθινόπωρο.
Leave a comment:
-
Δεκεμπρη του loofy Κι εγω.
ειναι οτι καλυτερο λογω γενικοτερου κλιματος.
Leave a comment:
-
Tο εφερα στα μετρα μου.Σαν τον Δεκεμβρη τιποτα!Originally posted by Ground_zero View PostDekemvrios asizhtiti!
- Genethlia mou
- Agiou Stefanou
- Xristougena
- Prwtoxronia
- Oles oi poleis stolismenes
- H TV deixnei pou kai pou kai kati kalo (Die Hard)
- Dwra
- Diplasios misthos
- Kainouries kyklofories Video Games ktl ktl ktl
Leave a comment:
-
Dekemvrios asizhtiti!
- Agiou Nikolaou
- Xristougena
- Prwtoxronia
- Oles oi poleis stolismenes
- H TV deixnei pou kai pou kai kati kalo (Die Hard)
- Dwra
- Diplasios misthos
- Kainouries kyklofories Video Games ktl ktl ktl
Leave a comment:
-
O καλύτερος μήνας ειναι βέβαια ο Δεκεμπρης!!! Εντελώς υποκειμενικα παντα μου αρεσει επειδη έχει κρυο , εχει τη γιορτη μου και βεβαια τα Χριστούγεννα!
Που φαίνεται τι ψιφησε ο καθενας?
Leave a comment:

Leave a comment: