Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψάχνω/ βρίσκω...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Επειδή η μνήμη μου δεν με βοηθάει, προσπαθώ να θυμηθώ πως στα διαλά λέγεται αυτο το γραφίστικο σχέδιο και θέλω λίγο την βοήθεια σας.

Είναι ένα γραφίστικο σχέδιο που έχει σχήμα ορθογώνιου παραλληλεπίπεδου με το μισό αριστερά να είναι κόκκινο και το άλλο μισό μπλε. Του βάζανε και σχέδια από διάφορα αθλήματα και διάφορα ότι να ναι τους κατέβει σ' άσπρο background. Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι τα συναντάς σε καταστήματα που πουλάνε... "χύμα" ρούχα, όπως matix...

Αν το θυμάται κανείς ή το ξέρει, θα του ήμουν 1000 φορές ευγνώμων. Το θέλω να κάνω ένα γραφίστικο σχέδιο για το δικό μου άθλημα.
    sigpic

Comment

• Εχει κανεις ιδεα που θα βρω επεισοδια της σειρας Υπαστυνομος Ρεξ; Βρηκα ενα torrent αλλα δεν εχει seeders. Με direct downloads εχω καιρο να ασχοληθω. Οποιος εχει καποια ακρη ας βοηθησει. Ειναι για ενα φιλο.
      Do a barrel roll!

Comment

• Εδώ σας θέλω. Στην ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη No budget story, παίζει συνεχώς ένα τραγούδι.

Εννοώ αυτό που ακούγεται και στο 41.34 . Υπάρχει κανείς καλός άνθρωπος που να ξέρει πώς λέγεται;

Υ.Γ: Εναλλακτικά, μήπως ξέρετε ένα μαραφέτι που και καλά του βάζεις τραγούδια και σου βγάζει τον τίτλο τους;
        "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
          Εχει κανεις ιδεα που θα βρω επεισοδια της σειρας Υπαστυνομος Ρεξ; Βρηκα ενα torrent αλλα δεν εχει seeders. Με direct downloads εχω καιρο να ασχοληθω. Οποιος εχει καποια ακρη ας βοηθησει. Ειναι για ενα φιλο.

exei sto youtube merika full
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Οντως και εχουν και english subs, thanks.
            Do a barrel roll!

Comment

• exei kai ellinika dubbed re
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Ψάχνω τρόπο στο να κάνω bypass ένα BIOS password το οποίο έβαλε η αδερφή μου και μετά το ξέχασε..
                Ξέρει κανείς τίποτα για να με βοηθήσει??

Comment

• To make computer system changes, you will need access to your BIOS which is locked out by the computer manufacturer. Here's how to be a bios password cracker.

Comment

• Προσκληση για mytog αν εχει κανεις να μου στειλει.

Comment

• Originally posted by sub_zero View Post
                      Προσκληση για mytog αν εχει κανεις να μου στειλει.
                      Ειμαι μελος αλλα δεν εχω invites αν μου δωσουν ποτε θα σου στειλω. Το http://p2planet.net ειναι ανοιχτο παντως και εχει αρκετα καλα..

Comment

• Ψαχνω το καλυτερο 3DS bundle/offer whatever, απο Ελλαδα και απο online shop δεν εχω προβλημα..

Comment

• Το τραγουδι του Αλουπογιαννη - τα λογια της ντορρις

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
                            Ψαχνω το καλυτερο 3DS bundle/offer whatever, απο Ελλαδα και απο online shop δεν εχω προβλημα..
                            Η καλυτερη τιμη αυτη τη στιγμη λογικα ειναι στο Amazon. 120GBP + free shipping.

Comment

• Πείτε κάνα site για katevasma mousikis met;al i kai otidipote allo.
                              Ευχαριστώ.
                              Carpe diem

Comment

• Έχει πάρα πολύ πράμα από σπάνια, δισκογραφίες και νέες κυκλοφορίες. Δεν ξέρω πώς το έχει επηρρεάσει η ιστορία με τους filesharing servers αλλά το έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν με πολύ καλά αποτελέσματα. Νομίζω μάλιστα πως είναι τούρκικο.
                                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Working...
                                X