Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ευχαριστώ το Gamepro γιατί έμαθα 5 πράγματα από μερικούς αξιόλογους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το άθλημα όπου όταν συμβεί να κάνουμε συζήτηση μαζί τους ακούω με ευλάβεια αυτά που λένε:jumpy: και μετά με το Ν και με το Σ παπαγαλίζω σε άλλους νεοεσυλθέντες και όχι μόνο με το gaming ότι άκουσα από τους προηγούμενους για να τους δώσω τα φώτα μου για μια καλή σταδιοδρομία στο hobby αυτό.:phil:Πιστεύω ότι σχεδόν έχουν πάντα δίκιο σε αυτό που λένε διότι δεν ξέρω που να ψάξω στο διαδίκτυο να τους ρίξω το info στην μούρη για να δούνε πόσο λάθος ειναι σε ορισμένα πράγματα μιας και η δική μου γνώμη η ταπεινή δεν φτάνει μπροστά στο μεγαλείο τους και φυσικά δεν θέλω να ακούω κακή κουβέντα γι'αυτούς.
Με το τέλος του Gamepro ένιωσα ένα σφάκτη να με βασανίζει,ένα πόνο στην καρδιά που με γονατίζει,έχασα 10 χρόνια από την ζωή μου,:kill:από το σοκ άσπρισαν τα μαλλιά μου όπως την πρώτη φορά που έπιασα στα απαλά μου χεράκια το δωρεάν DVD του "Κυρίαρχου" και ένιωσα σαν να έκανα σεξ όλη την νύκτα.:erwtylos:Κάνω το σταυρό μου κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ και φιλάω τις μαυρισμένες εικονίτσες μου που έχω πάνω από τον απορροφητήρα με τα προσωπάκια τους για να τους έχει όλους ο Θεός καλά.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είμαι τόσο συναισθηματικά φορτισμένος αυτήν την στιγμή που μόλις τελειώσω το ποστ μου θα τρέξω κατευθείαν στο καμπινέ να βγάλω τον τραχανά που μόλις έφαγα που μου έχει πάει το σκατό στην κάλτσα.:toilet:
Ο Lucifer του κόσμου να σας έχει όλους καλά...Πότης
Η κοπελα στην πικ εχει ενα μικρο πεος ή μου φαινεται;
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Δεν εχουμε κοπελες στο φορουμ γιατι αυτη εχει μεγαλα μουνοχειλα;
Γιατι σφυριζει μια ξανθια οταν κανει μπανιο;
Για να δει ποια χειλη θα πρεπει να πλυνει.
Χαχα γελασαμε και σημερα.
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Αγόραζα και διάβαζα και εγώ το περιοδικό, οπως και τα δυο άλλα αδελφάκια του, το USER και το GAMER. Δυστυχώς κατα την διάρκειά της στριατιωτικής μου θητείας δεν μπορούσα να βρω τεύχη του περιοδικού, όπου τόσο πολύ αγάπησα και έμαθα πράγματά από αυτό.. Μπορεί να μου πει κάποιος τι γράφει στο τελευταίο τεύχος, και αν είναι εφικτό να το ανεβάσει κάπου; Επίσης, ξέρει κάποιος πραγματικά ποιοι είναι οι λόγοι του τερματισμού λειτουργίας του;
Μπορεί να μου πει κάποιος τι γράφει στο τελευταίο τεύχος, και αν είναι εφικτό να το ανεβάσει κάπου; Επίσης, ξέρει κάποιος πραγματικά ποιοι είναι οι λόγοι του τερματισμού λειτουργίας του;
Στο τελευταίο τεύχος (Ιούλιος-Αύγουστος 2007 αν θυμάμαι καλά) δε γράφει πολλά που σχετίζονται με το τέλος, αν εξαιρέσεις το editorial στο οποίο γράφει "Σταματάμε εδώ" κ.τ.λ δε φαίνεται και πολύ ότι ήταν τελευταίο τεύχος. Το εξώφυλλο ήταν το Colin McRae Dirt. Απ' ότι ξέρω σταμάτησε λόγω χαμηλών πωλήσεων αν και με αυτά τα πράγματα ποτέ δε ξέρεις στ' αλήθεια τι παίζεται.
Ραφαέλ. θα σου ήταν εύκολο να ανεβάσεις έστω μια απλή φωτογραφία από το editorial του τελευταίου τεύχους;
Και τα τρία Iron Soldier είναι τα αγαπημένα μου παιχνίδια
Comment