Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ευχαριστώ το Gamepro...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ποιο Gamepro ? gamers-odyssey ftw ρε ;)

που ειν ο Chain? τον ψαχνω απτις εποχες Gamepro
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Originally posted by Som@r@s View Post
      EMEIS SE KANAME ANTRA REEEE
      Ωραία ατάκα, παρεξηγήσιμη, αλλά ωραία.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Πρώτα με το Nintendo.gr, αργότερα στο GamePro και μετά στο Gamers-Odyssey έμαθα σε όλους τους Gamers πως παίζεται το τόπι.
        Egw prin graftw sto Gamepro, eimoun sto CGMag.
        Akomh poio prin, hksera kapoious apo to IRC, mainly ton Xeno (Urobolos legotan tote).

Epishs hksera ton Evans ws Dark Wanderer, alla efage ban apo to gamepro ean thymamai kala, xwris na thymamai ton logo

Peite kai oi alloi ti nicknames eixate (an allaksate) na katalavw poioi eisastan tote.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Πω πω πω ναι, Urobolus ρε φίλε.
          Ο Κώστας αναγκάστηκε να αλλάξει nickname στο irc επειδή τον φωνάζαμε Uro.
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Πωπω τι μου θυμίσατε πάντως...Εποχές nintendogr kai gamelife, [...]όλα σε Snitz, χωρίς multimedia sites τύπου photobucket kai utube,όλα να ανεβαίνουν σε χαρτοφύλακες geocities κλπ,internet με την x-treme και την e-free (ποιος μαγκας τις θυμάται; ), reggie στις δοξες του, NGC magazine από το Σύνταγμα [...]
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Εγω θυμαμαι το gamepro σα την redline οταν ημουν μικρος, επειδη αργησα κάπως να παρω τη πρωτη μου κονσόλα και όταν πήρα το master system ολοι ειχαν megadrive και μοιραια περναν και gamepro για να βλέπουν τα παιχνίδια, σε αντίθεση με εμνα που δεν είχα λόγο δυστηχώς να το αγοράσω και μου σπάγε τα νεύρα αυτο... μεχρι που αγόρασα ενα megadrive και λέω επιτέλους! Τωρα μπορω και γω να διαβάζω gamepro οπως τα αλλα παιδια! χεχεχεχε και απο τότε άντε να χασα 2-3 τεύχη, δε θα κεχάσω ποτε το λιώσιμο που έκανα στα τεύχη για να επιλέξω παιχνίδια για το Ν64!

Οταν πρωτοέβαλα ιντερνετ άρχιζε εκείνη την εποχη το gamepro να βάζει διαλόγους απο το φορουμ και οχι πλεον γραμματα, καλα και το τι μαλακιες διαβαζαμε σε αυτα τα γραμματα... αν θυμαστε ενα τρελο που λεγε αντι να ταυτιζεται τα παιδια με τον Καραισκακι τα ταυτιζετε με το Σονικ πχ και αλλα κουλα! τεσπα οποτε περνω και την αποφαση να γραφτω και γω για να παρω μερος στις συζητησεις...

Πρεπει να πω πως το gamepro forum ηταν ουσιαστικα και η πρωτη μου αουσιαστικη επαφη με το ιντερνετ καθως αργησα να βαλω dsl και οταν εβαλα μετα δεν ηξερα τι να κανω, οποτε κατα καποιο τροπο επρεπε να περνάω ευχαρισα την ωρα μου στο ιντερνετ...

Θυμαμαι τα θεοτρελα τοπικ που ανοιγα τυπου, πως το τρωτε το σουβλακι, shenmue 3 (LOL),subTHREADS τη φοβερη υπογραφη save loofy, το post of the most quotes και βεβαια το πρωτο δυφορουμικο πολεμο με το nintendo.gr !!!

Στα highlits η εξοδο των τριων με Αλεξανδρο και αντωνη, να με κοιταει ο Αλεξανδρος, και να μου λεει, δε το πιστευω, εισαι σοβαρος... εισαι φισιολογικος... γιατι το κανεις αυτο...? και βεβαια οι τυχαιες συναντησεις στα daily!

Μιας και ειπα Daily, ετοιμαστειτε για daily pasta & pizza ;)

Comment

Dark_Wanderer παλιά, γερό μπαν έφαγα και μου άξιζε . Τότε ήμουν 15 αν δεν κάνω λάθος, τώρα 22. WTF 7 χρόνια. Θυμάμαι που άνοιξα το topic "Role Players Realm" και είχε φτάσει τις άπειρες σελίδες. Στα πρώτα posts μάλιστα ρώτηα πόσα και ποια JRPGs έχει τελειώσει ο καθένας, εγώ έγραψα 30 κάτι και βγαίνει ο Ground Zero με 75-φεύγα και έμεινα μαλάκας. Θυμάμαι λίγο πιο μετά, στο ίδιο θέμα, να μαλώνουμε με link για το εαν είναι το Shenmue RPG ή όχι (αυτός έλεγε ότι είναι, εγώ ότι δεν είναι, ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ADVENTURE ΦΑΕ ΛΑΣΠΗ) και μετά μιλούσαμε με Ferry για το κομμάτι καρδιάς που δε βρήκαμε στo A Link to the Past.

Εγώ δεν ευχαριστώ κανέναν εξάλλου το gamepro δεν το γούσταρα σαν περιοδικό.

Comment

α πρεπει να ευχαριστησουμε κι ολας ε?, ευχαριστω ραμπιδι και xeno για τις συστασεις τους στο daily.

Comment

Eγω δε θα πω "ευχαριστω" γιατι ακουγεται gay, αλλα ΑΥΤΗ η κοινοτητα τα σπαει.Πολυ περισσοτερο απο την κοινοτητα του gamepro.Tι γελιο εχω ριξει με τον Ramp, τι μαλακας εισαι.

Εσυ Evans, δεν ευχαριστεις για να το παιξεις σκληρος αντρας;Αφου ολοι ξερουμε πως βλεπεις μικυ μαου και εχεις καρδια ριο μαρε.Σκατοφλωρε.Οταν σε πετυχω θα πλερωσεις.

ΕDIT-Thanks Lloyd, που μου ανοιξες τα ματια :xp: (ξερεις εσυ, τωρα σκασε).
                    Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Re molis tora sinideitopoiisa pos otan proto-eikoinonousame me ton christop itan paidaki 13 xronon kai tora olokliros gaidaros!

EMEIS SE KANAME ANTRA REEEE

Άστα να πάνε, τι πιτσιρίκι ήμουνα ρε γαμώτο.

Btw, ήμουνα και γώ IRC με το ChrisTop. Στην αρχή ήξερα μόνο το #nintendo, αλλά μετά απο λίγο καιρό ανακάλυψα και τα #gamepro, #cgm. Την εποχή που το κανάλι ήταν στις δόξες του (όταν είχε java applet το site δηλαδή) μαζευόμασταν τουλάχιστον 15 άτομα μέσα. Και μιλάμε για επικά logs. Άπειρο γέλιο! XBOXERAKIAS λεγόταν αυτός ο γαμάτος τύπος ρε σείς;

Comment

Xboxaras, μεγαλη μορφη, ειχε πεσει τρελο δουλεμα με αυτον.

Originally posted by Azrael View Post
                        Tι γελιο εχω ριξει με τον Ramp, τι μαλακας εισαι.
                        Μαλακας με license to ban γι αυτο προσεχε τους τροπους σου ΜΟΥΑΧΑΧΑΑΑ
                        Do a barrel roll!

Comment

o Wiiripperxaxa?
                          Originally posted by Raf

Comment

XBOXERAKIAS
                            XBOXARAS.
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

Comment

o Wiiripperxaxa?

ΗΡΘΕ Ο ΦΑΦΟΥΤΙΣ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΕΙ Ο ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑ ΜΥΓΑ ΜΕ ΑΥΤΙΑ.ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΑΦΟΥΤΙ ΜΗ ΣΕ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΣΙΦΟΥΤΙ.ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΘΛΙΑ ΝΙΤΕΝΤΟ.

Το ποσταρε στα ποιηματα.Ναι το θυμαμαι απ'εξω, ΤΟΣΟ καψιμο.

Ramp, i luv you.
                              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Kaneis plaka...
                                Originally posted by Raf

Comment

Working...
                                X