Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Το είχα ξεχάσει πως ο Evans ήταν ο Dark Wanderer. Έβραζε το αίμα του τότε, έφηβος γαρ, και μαζί με άλλους Τσε γκε Βάρα είχαν συστήσει την Dark_Team και αντιδρούσαν εν γένει για...δεν είμαι σίγουρος γιατί και τι ήθελαν να επιτύχουν αλλά πρέπει να ήταν κάτι στα πλαίσια ανατροπής όλων των Internets. Αγαπημένος μου ήταν ο dark_Kronos.
Αναφέρθηκαν και τα γράμματα, αγαπημένο μου παραμένει αυτό όπου ένας φίλος ζητούσε επιτακτικά από το Gamepro να φτιάχνει περισσότερα παιχνίδια για το N64.
Αναφέρθηκαν και τα γράμματα, αγαπημένο μου παραμένει αυτό όπου ένας φίλος ζητούσε επιτακτικά από το Gamepro να φτιάχνει περισσότερα παιχνίδια για το N64.
Πωπω αυτα τα γραμματα δεν υπηρχαν. Θυμαμαι ενας στο nintendo world ρωτουσε αν θα φτιαξουν παιχνιδι με χελωνονιτζακια.
ρε σεις τι ου την εσπαγε απιστευτα στα τελευταια gamepro? που βαζαν φωτο με τις μαπες τους στα αρθρα και θυμαμαι και εναν που ειχε και ενα σπαθι κρεμασμενο στο λαιμο, τι ξενερα? χαλαγε ολο το feeling.
Dark_Wanderer παλιά, γερό μπαν έφαγα και μου άξιζε . Τότε ήμουν 15 αν δεν κάνω λάθος, τώρα 22. WTF 7 χρόνια. Θυμάμαι που άνοιξα το topic "Role Players Realm" και είχε φτάσει τις άπειρες σελίδες. Στα πρώτα posts μάλιστα ρώτηα πόσα και ποια JRPGs έχει τελειώσει ο καθένας, εγώ έγραψα 30 κάτι και βγαίνει ο Ground Zero με 75-φεύγα και έμεινα μαλάκας. Θυμάμαι λίγο πιο μετά, στο ίδιο θέμα, να μαλώνουμε με link για το εαν είναι το Shenmue RPG ή όχι (αυτός έλεγε ότι είναι, εγώ ότι δεν είναι, ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ADVENTURE ΦΑΕ ΛΑΣΠΗ) και μετά μιλούσαμε με Ferry για το κομμάτι καρδιάς που δε βρήκαμε στo A Link to the Past.
Εγώ δεν ευχαριστώ κανέναν εξάλλου το gamepro δεν το γούσταρα σαν περιοδικό.
Χαχαχαχαχαχα ναι, θεϊκές εποχές επί CGMag πριν ακόμα πάμε στο forum του GamePro! Θυμάμαι είχα επηρεαστεί από τα βιντεάκια της SEGA στο Shenmue Passport που έλεγαν την ατάκα «RPG has changed». Τι noob.
Θυμάμαι επίσης ΕΠΙΚΟ WWE Maniac να δίνει ρεσιτάλ, το thread που είχαμε ανοίξει στο off topic γράφοντας μια ιστορία (πως το λέγανε ρε γαμώτο), επικές διαμάχες με πρωταγωνιστή Jerronimus, τόσα πολλά.
Η αλληλογραφία στο GamePro ήταν epic. Πρέπει κάποια μέρα να ξεφυλλίσω κάνα παλιό τεύχος για το cult της υπόθεσης.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Δε βλέπω κανένα σας να μιλάει για τον Spyrakas, φοβερό PS fanboy, από τα ελάχιστα που έχουν περάσει από την κοινότητα (τώρα μεγαλώνει η ομάδα αλλά άλλο αυτό). Θυμάμαι πόσο πορωμένος ήταν και ακόμα καλύτερα θυμάμαι την Ε3 που η Sony ανακοίνωσε την τιμή του PS3 (600€). Τέλος θυμάμαι τη δήλωση του Spyrakas ότι απογοητεύτηκε και ότι η αυτοκρατορία πέφτει κτλ. Δεν ξαναμπήκε ΠΟΤΕ από εκείνη τη μέρα, δυνατή αποχώρηση και αληθινή, respect το άτομο. Respect ήταν και το Stalowned που του είχε πει μια φορά ο Xenovagrant.
BTW νομίζω ξεχνάμε την πιο ΓΑΜΑΤΗ δήλωση που έγινε ποτέ! Του DJ δηλαδή που έλεγε ότι θα αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους και άλλα τέτοια, άνοιξε και θέμα μάλιστα και ήταν απίστευτα σοβαρός. Σε 2 ώρες ήταν ξανά μέσα και μάλιστα πολύ πιο δραστήριος από ποτέ. Πόσο γαμάτα σκηνικά.
Σε 3-4 χρόνια από τώρα, αν συνεχίσουμε να έχουμε αυτήν την κοινότητα, θα έχουμε να λέμε για τα σημερινά σκηνικά, τύπου avatar με Dj, A new Hero, nikol@r@s και τα λοιπά. Είμαστε respect που να πάρει. Πρέπει να κάνουμε και ΤΟΡ 10 με τα πιο epic σκηνικά της τελευταίας δεκαετίας ρε .
Ελεγε 'νιωθω τωρα σαν να εχω δικο μου ανθρωπο ετοιμοθανατο στο νοσοκομειο', ειδικα μετα την ανακοινωση πως το GTA IV θα βγει και στο 360.TreLOL.
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Θυμάμαι επίσης ΕΠΙΚΟ WWE Maniac να δίνει ρεσιτάλ, το thread που είχαμε ανοίξει στο off topic γράφοντας μια ιστορία (πως το λέγανε ρε γαμώτο), επικές διαμάχες με πρωταγωνιστή Jerronimus, τόσα πολλά.
Πού τον θυμήθηκες ρε; Θυμάμαι και τον τίτλο του: Laconic spammer.
Πάντως εγώ πρέπει να ευχαριστήσω (ή όχι, όπως το πάρει κανείς ) τον Ιμραχίλ που με τα απίστευτα του ποστς με έκανε να κολλήσω στο φόρουμ του CGM. Μην κοιτάτε τώρα που είναι ήσυχος, τότε έκανε 20 ποστς τη μέρα. Μέχρι και υβριδική οντότητα με το Φερρυμάνο είχανε φτιάξει. Δευτερευόντως και τους Τίτους και Βαβουτσικάριο για τα ωραία και προσεγμένα τους ποστς και την ειρηνευτική τους συμπεριφορά στις διάφορες κρίσεις. Τον eilio94, το Σίνταρ με τα μαθηματικά του και τα Σινταρίνια και άλλους πολλούς.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Ναι ρε γαμώτο, κρίμα που χαθήκανε πολλοί απο αυτούς. Δεν έχει κάνει και ο Imra κανένα απο τα απίστευτα posts του τελευταία να ξεραθούμε. Σε έφαγε η γκόμενα αδερφέεεε.
Συν τοις άλλοις, έχει καταντήσει κονσολιέρικο τελείως το forum. Που είστε πισάδεςςςςςςςςςςςςςςςς;
Comment