Originally posted by Iron_Soldier
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ευχαριστώ το Gamepro...
Collapse
X
-
-
Pantws ean endiaferesai na rwthseis tous idious tous syntaktes, mporeis na tous vreis sto www.authority.gr"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
Sorry, fixed..."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
To gamepro ηταν η μονη πηγη παλια για vg, καθως το νετ δεν ηταν διαδεδομενο.Απλα θυμαμαι πως περιμενα νεες pics απο καποιο game σε ποιος ξερει σε ποσα τευχη μετα, ενω τωρα με το νετ τα μαθαινεις ολα ασαπ και δε μπορω να περιμενω λιγες μερες κιολας για κατι που θελω.
To καλυτερο παντως ειναι πως μεσα απο το gamepro φτιαχτηκε το φορουμ αυτο.Πω μλκς τι γελιο εχω ριξει τις τελευταιες μερες....xDGround_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Ramparter:
Ναι είναι παλιά και πονεμένη ιστορία το Jaguar 2. Η atari πλήρωσε πολύ ακριβά τα λάθη του παρελθόντος της, όπως κάνει τώρα και η sega.
Azrael:
To GamePro ήταν το μακροβιότερο έντυπο βιντεοπαιχνιδιών στην Ελλάδα, και όχι το μοναδικό. Υπήρξαν επίσης πολύ καλά περιοδικά, όπως το pixel και το play.
Υγ. Αν υπάρχει πρόβλημά στο να ανέβει εδώ, απόσπασμά του editorial του τελευταίου τεύχους, ας μου στείλει όποιος μπορεί ένα ΠΜ
Comment
-
Nαι υπηρχαν και αλλα, αλλα μονο αυτο μου εκανε ''κλικ'' να αγοραζω καθε μηνα. ;)
Πιστευω πως καλυτερα εκανε που εκλεισε καθως τον τελευταιο καιρο ειχε παρει τη κατω βολτα.Ενταξει μεινανε ανθρωποι χωρις δουλεια, αλλα αυτο ειναι αλλο, μιλαω για το Gamepro σαν περιοδικο μονο.Αφηστε που ειναι δυσκολο στις μερες μας και ειδικα σε μια μικρη χωρα οπως η Ελλαδα να ειναι κερδοφορο ενα περιοδικο για vg.Ολοι με το νετ ασχολουνται και δικαιως.Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Ου να μου χαθειτε, πρεπει να διαβαζω sos πολλαπλης μπας και περασω τη φυσικη κι εσεις μου ανοιγετε τετοιο θεμα
Βασικα, προσπαθουσα να θυμηθω ποτε ειχα γινει μελος του cgmag. Και λεει ο Evans πως ηταν 15 οταν εγινε ban, θυμαμαι οταν εγινε ban ως dark wanderer και σκεφτομαι ενα "τι σκατα;!" (μετα σκεφτηκα γυμνες γυναικες, γιατι ειμαι νεος και το αιμα μου βραζει).
Ήμουν γυμνασιο, δηλαδη, οταν εγινα μελος του cgmag. Μετα του gamepro.
Το gamepro βασικα το πρωτοπηρα οταν μου ανακοινωσε ο πατερας μου πως οι υπουλοι μεθοδοι πειθους μου επιασαν και η αγορα ps2 ηταν σιγουρη (οχι μονο ξεκινησα με κονσολα μετα το 2000 - ήταν και sony. Mega Drive μου λετε... εγω τον Megazord ηξερα τοτε), οποτε πλεον ειχα λογο να αγορασω το περιοδικο που αγοραζε ο φιλος μου ο Γιωργος (Irvine) με τον θειο του (ωχ, πως τον λενε; ... Α, ναι, Αχιλλεα).
Για ποιο λογο να το ευχαριστησω; Ήταν το μονο αξιολογο περιοδικο για vg που διαβαζα μικρος. Εξαιτιας του gamepro μπορω να πω πως επαιξα πολλα αξιολογα παιχνιδια, εμαθα να τα κρινω βασει του gameplay τους πρωτα, αποφασισα να ασχοληθω και με πιο παλια αργοτερα και να καταφερω να τα εκτιμησω κιολας. Το gamepro με εκανε "κουλτουριαρη" οσον αφορα τα vg - μην κοιταται που μετα αγορασα Wii:phil::whip: και γι'αυτο το ευχαριστω. Θυμαμαι ακομα το αρθρο για το φωτορεαλισμο. Πρεπει να ξεθαψω εκεινο το τευχος του καλοκαιριου. Ίσως καταλαβω τι θελει να πει πλεον.
Οσον αφορα τα γραμματα; Τα Υ.Γ ηταν ο,τι καλυτερο υπηρχε. Και τα 100 σε καθε γραμμα.
Σοβαρα, παντως, το περιοδικο ηταν απο καλυτερα πραγματα που μου ετυχαν και αισθανομαι τυχερος που το διαβασα.
Το forum και το chat room στο irc;
Χμ... καλα εκει κι αν ημουν τυχερος. Γνωρισα τα πιο αξιολογα ατομα που παιζουν βιντεοπαιχνιδια, γνωρισα τα πιο ψαγμενα ατομα που παιζουν βιντεοπαιχνιδια, γνωρισα τα πιο skilled ατομα που παιζουν βιντεοπαιχνιδια. Ο λογος που δεν εγιναν μελη σε αυτο το forum που διαφευγει (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ, ΕΣΑΣ ΛΕΩ ΤΖΟΒΕΝΟΙ Μ)
Γνώρισα και του xboxares και τους eurovisionμιαημερομηνια και δεν σας κρυβω πως μου λειπουν (πρωτη φορα εβρισα ατομο μαγκικα πισω απο την οθονη του pc μου εκεινο τον καιρο. Ξερω...:resp
ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!
Πρώτα Heel και gamer2. Μετα Sindar, Warrior4cha και Lloyd νομιζω. Μετα παλι Lloyd. Μετα Cursed. Μετα DjSolid. Μετα εκανα combo πρωτα στο coffix και μετα στο σπιτι του Evans (κοιταξτε σχετικη φωτογραφια). Α, κι επειδη συχναζ στο πολυτεχνειο, αν και δεν σπουδαζω εκει (το καλυτερο κυλικειο evef) ξαναειδα τον laharl.
Υ.Γ. ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ IMRAHIL
Y.Γ. 2) ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΦΥΣΙΚΗ
Υ.Γ. 3) ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑMy blog:Doppel's Den
Comment
-
Originally posted by Iron_SoldierRamparter:
Ναι είναι παλιά και πονεμένη ιστορία το Jaguar 2. Η atari πλήρωσε πολύ ακριβά τα λάθη του παρελθόντος της, όπως κάνει τώρα και η sega.
Azrael:
To GamePro ήταν το μακροβιότερο έντυπο βιντεοπαιχνιδιών στην Ελλάδα, και όχι το μοναδικό. Υπήρξαν επίσης πολύ καλά περιοδικά, όπως το pixel και το play.
Υγ. Αν υπάρχει πρόβλημά στο να ανέβει εδώ, απόσπασμά του editorial του τελευταίου τεύχους, ας μου στείλει όποιος μπορεί ένα ΠΜ
Comment
-
lol to telos"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
AXAXAXAXAXAXAXAAXAAXAXAXX
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
AXAXAXAXAXAXAXAXAX
AXAXAXAXAXAXAXAXAX
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
Δε σας αλλαζω με τπτGround_Zero:
Comment
Comment