Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλές γιορτές!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nα ευχηθώ και από τη μεριά μου χρόνια πολλά και καλά σε όλους εσάς και σε όσους αγαπάτε.Είθε ο καινούριος χρόνος να σας δώσει ότι σας στέρησε ο προηγούμενος (ή στην περίπτωσή μου,όλοι οι προηγούμενοι)...
    Καλές γιορτές και καλά να περνάτε...
    Carpe diem

Comment

Ρε παιδιά εγω έχω μια απορία...Γιατί λέμε χρόνια πολλά?

Comment

Πιθανές απαντήσεις προς τον Treetop:

i) Επειδή δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε.
        ii) Αφού δεν ξέρουμε να φτιάξουμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες που είναι των ημερών, ας πούμε καμιά ευχή που είναι και δωρεάν!
        iii) Το αληθινό ερώτημα νομίζω πως είναι 'Γιατί να ΜΗΝ λέμε χρόνια πολλά';;;;;; (εμπνευσμένο απο τη βασανιστική απορία αιώνων: 'Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;;')

Take your pick.....
        Hope that someday,
        I will actually live...

Comment

Hello there. Αν και έχω ξεκόψει λίγο από forums τον τελευταίο καιρό είπα να περάσω να πω ένα χρόνια πολλά για το τυπικό της υπόθεσης. Καλορίζικο και το forum, πιστεύω πως με Invision Board θα φτάσουμε σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα (ναι, είναι δυνατόν) cultness. Έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, ξέρω εγώ.

Comment

Εύχομαι σε όλους να μην πάθετα κανέναν στομαχόπονο και ευκοίλια απο τα πολλά μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες για να μπορείτε να.... φάτε κι άλλους

Τα άλλα παραείναι συνηθισμένα
            "to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"

by Fyge 114 Amaliada edition

"Εγώ όμως και μόνο που πατάω goombas με το Mario αφηνιάζω! "

by Chaoscrow

Comment

Εύχομαι σε όλους να μην πάθετα κανέναν στομαχόπονο και ευκοίλια απο τα πολλά μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες για να μπορείτε να.... φάτε κι άλλους
              Τα άλλα παραείναι συνηθισμένα
              [/b]

Στομαχοπονος αντιμετοπιζεται με σοδα (βαση αντιδρα με το HCL στο στομαχι μας )
              Ευκοιλια με coca cola (δεν ξερω γιατι, αλλα πιανει)
              My blog:Doppel's Den

Comment

ευχομαι χρονια πολλα σε ολους και να σκασετε απο το πολυ φαΐ B)

Comment

Καλη Χρονια σε ολους!!!
                  Do a barrel roll!

Comment

Ουαου, νατο το 1ο post του νεου ετους.
                    2008: the year of the ramp.

Comment

Καλη χρονια σε ολους και μακαρι να σας φερει ο καινουργιος χρονος ο,τι επιθυμειται. Εκτος απο το κακο των αλλων βεβαια
                      My blog:Doppel's Den

Comment

Kαλη χρονια σε ολους με υγεια!

Comment

Στομαχοπονος αντιμετοπιζεται με σοδα (βαση αντιδρα με το HCL στο στομαχι μας )[/b]
                          ΛΟΛ και τι σχέση έχει η αντίδραση της βάσης και του οξέος με τον στομαχόπονο;

Ευκοιλια με coca cola (δεν ξερω γιατι, αλλα πιανει) [/b]
                          Ευκοίλια με ρύζια ή μπανάνες (Νομίζω οιοι μπανάνες είναι για τα ευκοίλια. Μην το δοκιμάσετε προτύ συμβουλευτείται και κάποιον ακόμα μην τυχόν είναι για δυσκοιλια )
                          "to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"

by Fyge 114 Amaliada edition

"Εγώ όμως και μόνο που πατάω goombas με το Mario αφηνιάζω! "

by Chaoscrow

Comment

Καλη χρονια και οτι επηθημειτε παιδες πανω απο ολα ομως υγεια και μετα ολα τα αλλα!!!

Comment

Η χρονιά ξεκίνησε με ένα καλό και ένα αρνητικό συμβάν:

Αρνητικό: Πήρα παραμάζομα ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο σε στενάκι στο κέντρο και γρατζούνισα την πόρτα του αυτοκινήτου.

Θετικό: Μου έδωσαν memory stick pro duo 4GB για 30?

Τα συμπεράσματα θα τα βγάλει η Μύριαμ (χωρίς τον Τζόσουα αφού πλέον έχουν χωρίσει επαγγλεματικά)

Καλή Χρονιά σε όλους με πολύ και νόστιμο SPAM για το Gamer's Odyssey!

Comment

Καλή χρονία σε όλους σας!!!Να έχετε ότι επιθυμείτε!!!! ;)

Ευτιχισμένο το 2008!!!

Comment

Working...
                                X