Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλές γιορτές!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλές γιορτές!!!

Και μετά το θέμα / ψηφοφορία που ξέρω πως όλοι περιμένατε, το αδερφάκι του.

Καλές γιορτές σε όλους, χρόνια πολλά και καλά, μακάρι η νέα χρονιά να σας φέρει ό,τι επιθυμείτε (για μένα δεν το κόβω), και ασφαλώς χρόνια πολλά στο Gamers' Odyssey!!
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Χρόνια Πολλά σε όλους εσάς και καλές γιορτές,να έχετε ότι επιθυμείτε!!!Και φυσικά χρόνια πολλά gamer's odyssey!!!! ;)

Comment

Τι θέμα έχει τώρα αυτό το τόπικ ? να λεμέ χρονιά πολλά?

Comment

Xρόνια πολλά σε όλους!!

Comment

Χρονια πολλα σε ολους σας και να ευχαριστηθειτε στις γιορτες. Φετος αυτες οι γιορτες θα ειναι για μενα γιορτες με διαβασμα, αλλα δεν βαριεσαι χαλαλι. Το Σαββατο σκεφτομαι αν δεν γραφω κατι την Κυριακη και δεν εχω να διαβασω να κατσω σε εναν καναπε να ακουω Χριστουγεννιατικα τραγουδια και να εχω μια γαβαθα μελομακαρονα μπροστα μου και α τρωω.

Υπενθυμισεις:

#Τα Χριστουγεννα γιορταζουμε την γεννηση του Χριστου και δεν ειναι μια απλη γιορτη με δωρα και χριστουγεννιατικα ελατα
          #Μην σκεφτεστε του φτωχους και απορους μονο αυτην την περιοδο.
          #Μην ανοιγετε το Mega και το Filmnet τα πρωινα. Εχουν ολο κατι cheesy προβλεψιμες χριστουγεννιατικες ταινιες
          #Τα δωρα ανοιξτε τα την Πρωτοχρονια
          #Spoiler Warning! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ!!! Either that, or I'm a very naughty boy.
          My blog:Doppel's Den

Comment

Σωστός ο Doppel, μη σκέφτεστε τους φτωχούς και άπορους όλο το χρόνο.

Comment

Χρονια πολλα σε ολους και ειθε η νεα χρονια να σας φερει οτι ποθειτε!
              Doppel σε νιωθω...εισαι να βρεθουμε για τα μελομακαρονα?
              You are a hero...and you must leave

Comment

Μιας και θα απέχω από το forum για λιγο λόγω έλλειψης net,εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και το νέο έτος να σας μπει()με υγεία,χαρά και ευτυχία!!Να περάσετε τέλεια και να φάτε μέχρι να σκάσετε

Merry xmas and a happy new year!!!
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Καλές γιορτές και χρονιά πολλά σε όλους σας, να χαίρεστε Χρήστους και Χριστίνες, και πάνω από όλα να έχουμε υγεία για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας!

Εύχομαι αυτό το φόρουμ να γίνει πρότυπο ποιότητας να συνεχίζει να αποχτά και αλλά αξιόλογα μέλη και να αποπνέει σεβασμό και αυθεντικότητα για πάντα!!!

Comment

Χρόνια Πολλά σε όλους!!!
                    Με υγεία,χαρά και πρόοδο στους σημαντικούς τομής τις ζωής σας

Comment

Χρόνια πολά ΡΕΜΑΛΙΑ και ευτυχισμένο το νέο έτος Αντε και καλό gaming

Comment

Χρόνια πολλά σε όλους και ευτιχισμένο το νέο έτος με υγεία, πρόοδο και καλά μυαλά ;)
                        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Υγεία, χαρά και επιτυχία σε όλους.
                          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Χρόνια πολλά και από μένα, με Υγεία, χαρά σε εσάς και όσους αγαπάτε και εκτιμάτε
                            COBRAAAA SSSSSSS!!!!!!

Comment

Xρονια πολλα σε ολους με υγεια!

Comment

Working...
                              X