Announcement

Collapse
No announcement yet.

You are my bitches, - Rampo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• McSolid
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Δηλαδή έχεις πάει και με γριές γυναίκες με προγούλια και βυζιά ως το πάτωμα για να τσιμπήσεις σύνταξη; Έχεις πάει με έγκυες γυναίκες (φίλων σου); Έχεις πάει με ανήλικα πραγματικά μικρά κορίτσια που ναι μεν τα θέλει ο κώλος τους αλλά παραείναι μικρά στ'αλήθεια για να ξέρουν τι κάνουν και εσύ παραείσαι μεγάλος για μια υγιή σχέση μ'αυτά; Έχεις γλείψει ΠΕΡΙΟΔΟ; omg που έδωσα το cube μου. Μήπως έχεις πάει με συζύγους πλούσιους ανδρών με σκοπό να φανερώσεις πως θες να επενδύσεις σε μια επένδυση που θα σου φέρει τα τριπλάσια λεφτά, και κατά συνέπεια η γυναίκα να αποκτήσει "μόνη της" την ιδέα να επενδύσει και τα λεφτά του άντρα της σ'αυτήν την "επένδυση" ενώ στο τέλος εσύ θα χάνεσαι με τα λεφτά τους στο βάθος του πραγματικά πολύ ίσιου αμερικάνικου δρόμου μέσα σε ένα μενεξεδί κάμπριο ακούγοντας college-rock που για κάποιο περίεργο λόγο ακούγονται ως και 200 μέτρα πάνω απο το έδαφος (απο'κει που θα γίνεται η λήψη του ελικοπτέρου τέλος πάντων; )
    Ναι.

Leave a comment:

• Pritt@r@s
    replied
    Nothing!I like!

51% στην δευτερη,κατι γινεται.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    What's wrong with that?

Leave a comment:

• Pritt@r@s
    replied
    59%

Raphael,ξεχασες την αιμομιξια.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    omg που έδωσα το cube μου
    επος.

ενώ στο τέλος εσύ θα χάνεσαι με τα λεφτά τους στο βάθος του πραγματικά πολύ ίσιου αμερικάνικου δρόμου μέσα σε ένα μενεξεδί κάμπριο ακούγοντας college-rock που για κάποιο περίεργο λόγο ακούγονται ως και 200 μέτρα πάνω απο το έδαφος

WAT

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Δηλαδή έχεις πάει και με γριές γυναίκες με προγούλια και βυζιά ως το πάτωμα για να τσιμπήσεις σύνταξη; Έχεις πάει με έγκυες γυναίκες (φίλων σου); Έχεις πάει με ανήλικα πραγματικά μικρά κορίτσια που ναι μεν τα θέλει ο κώλος τους αλλά παραείναι μικρά στ'αλήθεια για να ξέρουν τι κάνουν και εσύ παραείσαι μεγάλος για μια υγιή σχέση μ'αυτά; Έχεις γλείψει ΠΕΡΙΟΔΟ; omg που έδωσα το cube μου. Μήπως έχεις πάει με συζύγους πλούσιους ανδρών με σκοπό να φανερώσεις πως θες να επενδύσεις σε μια επένδυση που θα σου φέρει τα τριπλάσια λεφτά, και κατά συνέπεια η γυναίκα να αποκτήσει "μόνη της" την ιδέα να επενδύσει και τα λεφτά του άντρα της σ'αυτήν την "επένδυση" ενώ στο τέλος εσύ θα χάνεσαι με τα λεφτά τους στο βάθος του πραγματικά πολύ ίσιου αμερικάνικου δρόμου μέσα σε ένα μενεξεδί κάμπριο ακούγοντας college-rock που για κάποιο περίεργο λόγο ακούγονται ως και 200 μέτρα πάνω απο το έδαφος (απο'κει που θα γίνεται η λήψη του ελικοπτέρου τέλος πάντων; )

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    ...ΕΕΕΕΕΕ ναι, και gay stuff...got to clear that out...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Το ξερω ρε

Αλλα ελπιζω οχι και ολα τα αλλα

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Μονο ζωα και φετιχ με δερματα δεν εχω αγγιξει. Ολα τα αλλα ειναι στο προγραμμα...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Δε περιμενα κατι λιγοτερο απο τον Κρατος-Dj

Ρε Κωστα να σου πως 16%?Γι αυτο ρε τα σκυλια στη γειτονια σας που ειδα περπατανε καπως περιεργα;

You have balls of steel....

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    32 και 38. Είμαι πολύ περήφανος.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Originally posted by Tannosuke View Post
    97% εγώ...

Μήπως θέλετε να ξαναπεράσω το test ?
    Δε χρειαζεται, καταλαβαμε απολυτως.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    97% εγώ...

Μήπως θέλετε να ξαναπεράσω το test ?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Dj Solid View Post
    Με πασα μα πασα ειλικρινια.

16% και δυο φλεγομενες μπαλες....

Την προηγουμενη φορα, τοτε παλια δλδ πριν απο κανα 2 χρονια που το ειχαμε ξανακανει το τεστ ημουν στο 23%...

Τα συμπερασματα δικα σας...
    Ρε μλκ ελα να βρεις δουλεια Αθηνα να κανουμε παρεα, χρειαζομαι εντατικα μαθηματα.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    ...άτιμος στρατός...

Leave a comment:

Working...
X