Announcement
Collapse
No announcement yet.
You are my bitches, - Rampo
Collapse
X
-
......ατιμα ξενοδοχεια......ατιμες ρωσιδες.....ατιμες αγγλιδες......με καταστρεψατε......λολ
-
...δοκίμασα να βάλω όσα πράγματα ένας σόφρων ενήλικας και σεξουαλικά πολύ ενεργός άνδρας θα έχει κάνει ως τα 27 του, και μου έβγαλε 29%...
Leave a comment:
-
Με πασα μα πασα ειλικρινια.
16% και δυο φλεγομενες μπαλες....
Την προηγουμενη φορα, τοτε παλια δλδ πριν απο κανα 2 χρονια που το ειχαμε ξανακανει το τεστ ημουν στο 23%...
Τα συμπερασματα δικα σας...
Leave a comment:
-
Ξανά 73%. Με αυτά που βλέπω καθημερινά στο forum, θα περίμενα τον δείκτη αγνότητάς μου να κατεβαίνει σταδιακά.
Τρίτη φορά 66% και τη τέταρτη 70%. Παρατηρώ πως κάθε φορά έχει διαφορετικές ερωτήσεις γι'αυτό βγάζω ένα μέσο όρο, 70,5%.
Leave a comment:
-
Το εκανα και δευτερη φορα παλι 70% εβγαλα, αμα ειχα πηδηξει και 6η γυναικα + την κατσικα στο χωριο ποσο κατω να επεφτε αραγε ?
Leave a comment:
-
62% χωρις να εχω κανει τιποτα "περιεργο"
Το ειχα κανει και παλια αλλα δε θυμαμαι το αποτλεσμα..
Leave a comment:
-
Μου φαινεται καποιοι εδω μεσα δεν τα ξερουν καλα, επειδη ομως βαριεμαι να γραφω αφηνω εναν καλλιτεχνη να σας τα εξηγησει
Leave a comment:
-
Μλκ δεν εχει anti-cheat το τεστ, επρεπε σε καθε ερωτηση να λεει απο κατω "χωρις να πληρωσετε". Σας την εφερε ο crpl
Leave a comment:
-
Και τι θες να σου πούνε βρε Corporal? Πόσους πισινούς έπαιρνες μάτι με το sniper? Απλά καθημερινά πράγματα.Την φίλησες, την πήδηξες ή έμεινες στην χειροκίνητη?Originally posted by crpl_shepherd View Post70% , γιατι νομιζω το εχουμε κανει και παλιοτερα αυτο το τεστ ? btw βαρεθηκα να παταω ναι στις πρωτες 10-15 ερωτησεις, γιατι πρεπει να ρωτανε τα αυτονοητα ???

Leave a comment:
Leave a comment: