Announcement

Collapse
No announcement yet.

You are my bitches, - Rampo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Tannosuke View Post
    97% εγώ...

Μήπως θέλετε να ξαναπεράσω το test ?
    Δε χρειαζεται, καταλαβαμε απολυτως.
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

32 και 38. Είμαι πολύ περήφανος.

Comment

Δε περιμενα κατι λιγοτερο απο τον Κρατος-Dj

Ρε Κωστα να σου πως 16%?Γι αυτο ρε τα σκυλια στη γειτονια σας που ειδα περπατανε καπως περιεργα;

You have balls of steel....
        Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Μονο ζωα και φετιχ με δερματα δεν εχω αγγιξει. Ολα τα αλλα ειναι στο προγραμμα...

Comment

Το ξερω ρε

Αλλα ελπιζω οχι και ολα τα αλλα
            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

...ΕΕΕΕΕΕ ναι, και gay stuff...got to clear that out...

Comment

Δηλαδή έχεις πάει και με γριές γυναίκες με προγούλια και βυζιά ως το πάτωμα για να τσιμπήσεις σύνταξη; Έχεις πάει με έγκυες γυναίκες (φίλων σου); Έχεις πάει με ανήλικα πραγματικά μικρά κορίτσια που ναι μεν τα θέλει ο κώλος τους αλλά παραείναι μικρά στ'αλήθεια για να ξέρουν τι κάνουν και εσύ παραείσαι μεγάλος για μια υγιή σχέση μ'αυτά; Έχεις γλείψει ΠΕΡΙΟΔΟ; omg που έδωσα το cube μου. Μήπως έχεις πάει με συζύγους πλούσιους ανδρών με σκοπό να φανερώσεις πως θες να επενδύσεις σε μια επένδυση που θα σου φέρει τα τριπλάσια λεφτά, και κατά συνέπεια η γυναίκα να αποκτήσει "μόνη της" την ιδέα να επενδύσει και τα λεφτά του άντρα της σ'αυτήν την "επένδυση" ενώ στο τέλος εσύ θα χάνεσαι με τα λεφτά τους στο βάθος του πραγματικά πολύ ίσιου αμερικάνικου δρόμου μέσα σε ένα μενεξεδί κάμπριο ακούγοντας college-rock που για κάποιο περίεργο λόγο ακούγονται ως και 200 μέτρα πάνω απο το έδαφος (απο'κει που θα γίνεται η λήψη του ελικοπτέρου τέλος πάντων; )

Comment

omg που έδωσα το cube μου
                  επος.

ενώ στο τέλος εσύ θα χάνεσαι με τα λεφτά τους στο βάθος του πραγματικά πολύ ίσιου αμερικάνικου δρόμου μέσα σε ένα μενεξεδί κάμπριο ακούγοντας college-rock που για κάποιο περίεργο λόγο ακούγονται ως και 200 μέτρα πάνω απο το έδαφος

WAT
                  Ground_Zero:

Comment

59%

Raphael,ξεχασες την αιμομιξια.

Comment

What's wrong with that?

Comment

Nothing!I like!

51% στην δευτερη,κατι γινεται.

Comment

Originally posted by Raphael View Post
                          Δηλαδή έχεις πάει και με γριές γυναίκες με προγούλια και βυζιά ως το πάτωμα για να τσιμπήσεις σύνταξη; Έχεις πάει με έγκυες γυναίκες (φίλων σου); Έχεις πάει με ανήλικα πραγματικά μικρά κορίτσια που ναι μεν τα θέλει ο κώλος τους αλλά παραείναι μικρά στ'αλήθεια για να ξέρουν τι κάνουν και εσύ παραείσαι μεγάλος για μια υγιή σχέση μ'αυτά; Έχεις γλείψει ΠΕΡΙΟΔΟ; omg που έδωσα το cube μου. Μήπως έχεις πάει με συζύγους πλούσιους ανδρών με σκοπό να φανερώσεις πως θες να επενδύσεις σε μια επένδυση που θα σου φέρει τα τριπλάσια λεφτά, και κατά συνέπεια η γυναίκα να αποκτήσει "μόνη της" την ιδέα να επενδύσει και τα λεφτά του άντρα της σ'αυτήν την "επένδυση" ενώ στο τέλος εσύ θα χάνεσαι με τα λεφτά τους στο βάθος του πραγματικά πολύ ίσιου αμερικάνικου δρόμου μέσα σε ένα μενεξεδί κάμπριο ακούγοντας college-rock που για κάποιο περίεργο λόγο ακούγονται ως και 200 μέτρα πάνω απο το έδαφος (απο'κει που θα γίνεται η λήψη του ελικοπτέρου τέλος πάντων; )
                          Ναι.

Comment

Raphael θα σου ριξω κιτρινη καρτα γιατι σπαμαρεις το forum με ανουσια/περιττα posts.
                            Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Dj Solid View Post
                              Ναι.
                              Τι γεύση έχει; Εγώ μια φορά παραλίγο να φάω, αλλά τελευταία στιγμή έκανα μανούβρα αποφυγής(DO A BARREL ROLL)

Comment

Originally posted by Imrahil View Post
                                Τι γεύση έχει; Εγώ μια φορά παραλίγο να φάω, αλλά τελευταία στιγμή έκανα μανούβρα αποφυγής(DO A BARREL ROLL)
                                Amaretto με φραουλες.

Comment

Working...
                                X