Announcement

Collapse
No announcement yet.

TV SONY 29'' ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΜΕ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TV SONY 29'' ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΜΕ...

Πωλείται τηλεόραση Sony 29'' σε άριστη κατάσταση,αγορασμένη καλοκαίρι 2005.Eίναι 100HZ Trinitron BBE Digital.Τιμή 200ευρώ

Δυστυχώς δεν θα πουληθεί, καθώς στην Ελλάδα θα ακυρωθούν όλα τα κανάλια στις CRT τηλεοράσεις και θα πάνε όλα στις LCD.
    sigpic

Comment

Μπορεί να αγοράσεις με 20-30 έναν αποκωδικοποιητή και θα είσαι κομπλέ.Αν εξαιρέσεις τον όγκο δεν νομίζω ότι θα χάλαγε κάποιον να έχει μια 29 τηλεόραση και μάλιστα Sony με μόνο 200ευρώ.

Comment

Ραφαελ που είναι το κολάζ λέμε;

Comment

Originally posted by nikol@r@S View Post
          200 μούτζες δίνω:phil:

Comment

Ξερεις,300ε καναν αυτες οι τηλεορασεις το 2005,που πας ρε καραμητρο.
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

600 ευρω την είχα πάρει

Comment

Ean htane Bravia kati ginotane...
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

edit
                  Originally posted by TannoSake View Post
                  Δυστυχώς δεν θα πουληθεί, καθώς στην Ελλάδα θα ακυρωθούν όλα τα κανάλια στις CRT τηλεοράσεις και θα πάνε όλα στις LCD.
                  ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ.
                  Do a barrel roll!

Comment

Ε ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ

Comment

Ανοιξα την τηλεόρασή μου και δεν έπαιζε τον ΑΝΤΕΝΝΑ!!! Τον πήραν ήδη μεταγραφή οι LCD?
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Πρέπει να σκεφτούμε καλά τη πιθανότητα να κάνει πλάκα επειδή το μεσημέρι έλεγε στο chatbox πως δεν έχει κάποια νέα αγγελία. Ως εκ τούτου, ίσως να έχει καταλάβει πως τον δουλεύει ψιλό-γαζί το μισό φόρουμ για τις περασμένες γελοίες αγγελίες του και είπε να παίξει μπάλα και εκείνος.

Originally posted by Evans
                        Ραφαελ που είναι το κολάζ λέμε;

Λίγο ακόμα... Υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν έχουν δώσει. Θα το κανονίσω όμως.

Comment

Originally posted by Somari View Post
                          Ανοιξα την τηλεόρασή μου και δεν έπαιζε τον ΑΝΤΕΝΝΑ!!! Τον πήραν ήδη μεταγραφή οι LCD?
                          Ναι... Και σε μένα το ίδιο. Είναι που η digea, μία εταιρεία μετάδοσης καναλιών για LCD τηλεοράσεις, συνεργάζεται με τα μεγάλα κανάλια και έτσι έγινε.

Μόλις πρόσφατα έχω πάρει την LCD που την πήρε ο μπαμπάς μου για να αλλάξει τις τηλεοράσεις. Ακόμα είμαι λίγο noob στο να τις ρυθμίζω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου τα εμφανίζει ακόμα τα 4 κανάλια(ΑΝΤ1, STAR, Alpha + MEGA) και δεν ξέρω πως σκατά να την ρυθμίσω ώστε να τα πιάσει... :/

Μίας που το έφερε το θέμα, ξέρει κανείς τι σκατά θα κάνουμε τις CRT τηλεοράσεις ? Να τις δώσουμε πίσω στις εταιρείες για ανακύκλωση ?
                          sigpic

Comment

Ή ανακύκλωση ή αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις καινούργια LCD τη δίνεις στο μαγαζί και μπορεί να σου κάνουν έκπτωση. Επίσης Tanno, τα νέα ψηφιακά κανάλια δεν παίζονται από όλες τις LCD TVs παρά μόνο από αυτές που έχουν ενσωματωμένο mpeg 4 decoder. Αν δεν έχουν τότε μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστό decoder για την LCD/CRT σου.
                            The illusion of free will is an illusion.

Comment

Parepiptontos egw vlepw psifiaka sth palia kalh CRT mou kai ola kala.
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                              X