Originally posted by Raphael
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
You are my bitches, - Rampo
Collapse
X
-
επος.omg που έδωσα το cube μου
ενώ στο τέλος εσύ θα χάνεσαι με τα λεφτά τους στο βάθος του πραγματικά πολύ ίσιου αμερικάνικου δρόμου μέσα σε ένα μενεξεδί κάμπριο ακούγοντας college-rock που για κάποιο περίεργο λόγο ακούγονται ως και 200 μέτρα πάνω απο το έδαφος
WAT
Leave a comment:
-
Δηλαδή έχεις πάει και με γριές γυναίκες με προγούλια και βυζιά ως το πάτωμα για να τσιμπήσεις σύνταξη; Έχεις πάει με έγκυες γυναίκες (φίλων σου); Έχεις πάει με ανήλικα πραγματικά μικρά κορίτσια που ναι μεν τα θέλει ο κώλος τους αλλά παραείναι μικρά στ'αλήθεια για να ξέρουν τι κάνουν και εσύ παραείσαι μεγάλος για μια υγιή σχέση μ'αυτά; Έχεις γλείψει ΠΕΡΙΟΔΟ; omg που έδωσα το cube μου. Μήπως έχεις πάει με συζύγους πλούσιους ανδρών με σκοπό να φανερώσεις πως θες να επενδύσεις σε μια επένδυση που θα σου φέρει τα τριπλάσια λεφτά, και κατά συνέπεια η γυναίκα να αποκτήσει "μόνη της" την ιδέα να επενδύσει και τα λεφτά του άντρα της σ'αυτήν την "επένδυση" ενώ στο τέλος εσύ θα χάνεσαι με τα λεφτά τους στο βάθος του πραγματικά πολύ ίσιου αμερικάνικου δρόμου μέσα σε ένα μενεξεδί κάμπριο ακούγοντας college-rock που για κάποιο περίεργο λόγο ακούγονται ως και 200 μέτρα πάνω απο το έδαφος (απο'κει που θα γίνεται η λήψη του ελικοπτέρου τέλος πάντων; )
Leave a comment:
-
Μονο ζωα και φετιχ με δερματα δεν εχω αγγιξει. Ολα τα αλλα ειναι στο προγραμμα...
Leave a comment:
-
Δε περιμενα κατι λιγοτερο απο τον Κρατος-Dj
Ρε Κωστα να σου πως 16%?Γι αυτο ρε τα σκυλια στη γειτονια σας που ειδα περπατανε καπως περιεργα;
You have balls of steel....
Leave a comment:
-
Ρε μλκ ελα να βρεις δουλεια Αθηνα να κανουμε παρεα, χρειαζομαι εντατικα μαθηματα.Originally posted by Dj Solid View PostΜε πασα μα πασα ειλικρινια.
16% και δυο φλεγομενες μπαλες....
Την προηγουμενη φορα, τοτε παλια δλδ πριν απο κανα 2 χρονια που το ειχαμε ξανακανει το τεστ ημουν στο 23%...
Τα συμπερασματα δικα σας...
Leave a comment:

Leave a comment: