Announcement

Collapse
No announcement yet.

RE4 in real life

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• RE4 in real life

Ναι, και όμως, δεν το περίμενα, αλλά υπάρχουν παράσιτα που μπορούν να επιρρεάσουν το ζώο στο οποίο παρασιτούν!!

Σήμερα το είδα στην TV.

Tα παραδείγματα που βρίσκατε στο RE4 σε μορφή από αρχεία, και καλά έρευνες πάνω στο παράσιτο του RE4, είναι στην πραγματικότητα παραδείγματα από πραγματικά παράσιτα!!

Έτσι, αρουραίοι χάνουν το ένστικτό τους να φοβούνται απ'την γάτα και τρώονται από αυτές, ώστε το παράσιτο να φτάσει στον τελικό προορισμό του παράσιτου, την γάτα.

Στο σαλιγκάρι, μπαίνει στην κεραία του και *φουσκώνει*, το σαλιγκάρι πηγαίνει σε εμφανές σημείο + οτι κάνει μπαμ η κεραία του και τσουπ το τρώει το πουλί, που είναι και ο στόχος του παράσιτου.

Στα ψάρια, χάνετε το ένστικτο να κρύβονται απ'τα πουλία, πηγαίνουν στην επιφάνεια του νερού και περιμένουν να τα φάνε!! Πάλι το παράσιτο έφτασε εκεί που ήθελε.

Το καλύτερο: ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΡΡΕΑΣΕΙ!!!!!

Το έχει σχεδόν κάθε δεύτερος άνθρωπος, αφού μεταδίδετε πολύ εύκολα, αλλά μην ανυσηχείτε: Μόνο σε 10% των περιπτώσεων επιρρεάζεο τον άνθρωπο.
    Έτσι, αν και δεν έχει αποδειχτεί, άνρθωποι που ειρρεάζονται γίνονται νευρική, δεν έρχονται στην ώρα τους και -κυρίως, αυτό αποδείχτικε- αντιδρούνε 3 φορές πιο αργά απτο κανονικό, πράγμα για το οποίο ευθύνετε ένα σημαντικό κομμάτι για τα τροχαία!!!!

Τώρα αν υπάρχει τάση αυτοκτονίας, δεν έχει αποδειχτεί.
    Εξάλλου το παράσιτο δεν έχει όφελος από εμάς, αφού δεν μπορεί να μεταβεί σε άλλο ζώο (δεν μας τρώει κανείς, δεν έχουμε και λιοντάρια στην πόλη)

WOW ε;
    Το παράσιτο λεγόταν κάτι με plasmatoxinμπλαμπλαμπλα.

Έτσι, αν και δεν έχει αποδειχτεί, άνρθωποι που ειρρεάζονται γίνονται νευρική, δεν έρχονται στην ώρα τους και -κυρίως, αυτό αποδείχτικε- αντιδρούνε 3 φορές πιο αργά απτο κανονικό, πράγμα για το οποίο ευθύνετε ένα σημαντικό κομμάτι για τα τροχαία!!!![/b]
    Εχω αρχισει να ανησυχω μιας και στα ραντεβου πηγαινω συνηθως με καθυστερηση μιας ωρας... βρε λες??

Comment

Πολύ χλωμό... Έχεις κάποια πηγή ή πλάκα κάνεις;
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Δεν κάνω πλάκα.
        Το είδα στην TV, και είχε και τα ζώο και είδα πως ήταν και τι πάθαιναν (τα τρώγαν δηλαδή)
        Τώρα πηγή απ'την TV... ξέρω γω, ψάξτε στο wikipedia, τι να πω.

Αν θέλετε να μάθετε να έχετε παράσιτο στο κεφάλι σας, ζητήστε ο στο επόμενο τεστ του αίματός σας, φαίνεται είπαν αν έχει ή όχι.

EDIT: Απ'την εκπομπή που το είδα http://www.weltderwunder.de/archiv/2007/10...kung/index.html , δυστυχώς γερμανικά.

Toxoplasmosis λέγετε, ορίστε και από wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Toxoplasmosis...avioral_changes , πηγαίνετε Behavial Changes.

Σαν να μου μοιάζει με το τοξόπλασμα;;;;
        Τέσπα.

Comment

Εχω αρχισει να ανησυχω μιας και στα ραντεβου πηγαινω συνηθως με καθυστερηση μιας ωρας... βρε λες?? [/b]
          Elenkse mhpws kapoios thelei thn kopela sou kai sou kanei parasita
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Tα παράσιτα γενικά έχουν κύκλο ζωής που έχει ως στόχο μέσα από πολλούς,διαδοχικά ξενιστές να καταλήξουν στο ιδεατό περιβάλλον για ανάπτυξη και αναπραγωγή.Αυτό είναι και ο λεγόμενος ετερόξενος κύκλος ζωής.Συγκεκριμένα το toxoplasma gondii στο οποίο αναφέρεσαι έχεις ως κύριο ξενιστή τη γάτα και ενδιάμεσους τον άνθρωπο ή άλλα κατοικίδια ή και άγρια ζώα.Δεν επεκτείνομαι μη σας ζαλίσω-και ζαλιστώ κι εγώ-αλλά ναι τα πρωτόζωα και μετάζωα τα οποία υπάγονται στα παράσιτα,είναι ζώντες οργανισμοί που έχουν αυτό τον τρόπο ταξιδιού για να καταλήξουν στοντελικό τους στόχο.
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Nαι τα είπε όλα αυτά στην εκπομπή, το θέμα είναι ότι δεν περίμενα να μπορούνα να αλλάξουν/επιρρεάσουν τον χαρακτήρα του ξενιστή.
              Και τα παραδείγματα είναι τα ίδια που χρησιμοποιεί η Capcom στο RE4 (και οι Los Illuminados btw κάνουν μπαμ για Illuminati).

Αλλά κυρίως δεν περίμενα να επιρρεάζουν και το άνθρωπο.

@ground_zero: LoL !!

Comment

εχω δει και εγω μια εκπομπη με παρασιτα τα οποια επηρεαζουν την συμπεριφορα τον σαλιγκαριων. περισσοτερη εντυπωση μου προκαλεσε ο κυκλος της ζωης τους και σας εξηγω.

το πρασιτο αυτο μπορει να μεγαλωσει μονο οταν βρισκεται στο σαλιγκαρι και οταν το κανει, επηρεαζει το σαλιγκαρι να βγει στα ανοιχτα με αποτελεσμα να φαγωθει απο καποιο πουλι. οταν πλεον ειναι στον οργανισμο του πουλιου, τοτε και μονο μπορει να αναπαραχθει και οταν φτασει η μεγαλη ωρα το παρασιτο αυτο εκρινει μια ουσια που αναγκαζει το πουλι να αφοδευσει.

μετα το σαλιγκαρι τρωει τα περιττωματα του πουλιου τα οποια ειναι γεματα με παρασιτα και γινεται καθε φορα αυτος ο κυκλος. λολ. αμα το σκεφτει κανεις ειναι τρομαχτικο :|

Comment

εχω δει και εγω μια εκπομπη με παρασιτα τα οποια επηρεαζουν την συμπεριφορα τον σαλιγκαριων. περισσοτερη εντυπωση μου προκαλεσε ο κυκλος της ζωης τους και σας εξηγω.

το πρασιτο αυτο μπορει να μεγαλωσει μονο οταν βρισκεται στο σαλιγκαρι και οταν το κανει, επηρεαζει το σαλιγκαρι να βγει στα ανοιχτα με αποτελεσμα να φαγωθει απο καποιο πουλι. οταν πλεον ειναι στον οργανισμο του πουλιου, τοτε και μονο μπορει να αναπαραχθει και οταν φτασει η μεγαλη ωρα το παρασιτο αυτο εκρινει μια ουσια που αναγκαζει το πουλι να αφοδευσει.

μετα το σαλιγκαρι τρωει τα περιττωματα του πουλιου τα οποια ειναι γεματα με παρασιτα και γινεται καθε φορα αυτος ο κυκλος. λολ. αμα το σκεφτει κανεις ειναι τρομαχτικο :|
                  [/b]

Καλά το ίδιο ντοκιμαντέρ βλέπαμε;
                  Carpe diem

Comment

sorry που το επαναφερω.

OMG παρασιτο. μια παρεα καταλαθος σκοτωσε μια ακριδα και η συνεχεια στο video.

http://youtube.com/watch?v=xu9bqt2OgFM

δειτε το και πειτε την αποψη σας :| απλα OMG.

Comment

Ξαφνικα νοιωθω να ειμαι γεματος απο παρασιτα. :wacko:
                      Do a barrel roll!

Comment

Sh*t...Ουτε ενα λεπτό δεν άντεξα...Πάω να παίξω λίγο fatl frame να στανιάρω.
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

κι εγω καπως ετσι νιωθω τωρα, οτι πασχω απο αυτο. υπαρχει τροπος να γλυτωσεις απο το παρασιτο και να ξαναγινεις οπως ησουν παλια ΧΩΡΙΣ να πας νοσοκομειο ?

Comment

Μην το δειτε εαν δεν εχετε γερο συκωτι!
                            Ειλικρινα εκανα το λαθος να το δω, κι ενιωσα μια..αναγουλα, ενα ανακατεμα σα να ηθελα να λιποθυμησω...
                            http://www.youtube.com/watch?v=Z_ydE2leuKA&NR=1

κι ομως ειναι αληθινο κ μπορει να συμβει σχεδον στον καθενα...
                            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

O Scatman πρέπει να πεθάνει.
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                              X