Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Annoying Orange

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sain't
    replied

Το αχλάδι επιτέλους δικαιώνεται

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Βασικά εμένα δε μ'άρεσε. Και, από τα λίγα που έχω δει, προφανώς και δε συγκρίνεται με Monty Pythons.
    Enweitai oti tipote den sygrinetai me Monty Pythons....
    Egw tousanefera mono kai mono logw periergou humor.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Έλα ρε Lloyd τώρα και συ μη συγκρίνεις ρολόι με κομπολόι

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Βασικά εμένα δε μ'άρεσε. Και, από τα λίγα που έχω δει, προφανώς και δε συγκρίνεται με Monty Pythons.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είδα τα 3 πρώτα επεισόδια..Οκ φτάνει τόσο για μια ημέρα.Ίσως κάποια στιγμή δω και τα υπόλοιπα.Ως τώρα πάντως μου φαίνεται αρκετά ηλίθιο.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ούτε εμένα μου άρεσε αυτό το επεισόδιο. Λογικό βέβαια αφού βγαίνει ένα κάθε εβδομάδα.
    Ελπίζω το πορτοκάλι να μη χάσει την ενοχλητική μαγεία του γρήγορα!

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Βγήκε κι άλλο επεισόδιο αλλά νομίζω ότι ο φίλος μας annoying orange έχει πέσει πολύ :

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Έχει νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή και είναι ήδη Σάββατο!!

Αυτή τη φορά παρενοχλεί πάλι apple, την εταιρία όμως!!!

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Πάμε και το hey youtube.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Μου θυμίζει τη σκηνή από τη ταινία Idiogracy, με τη ταινία της χρονιάς... όποιος την έχει δει θα το θυμηθεί.
    Δε το πιστεύω, ακριβώς το ίδιο πράγμα μου ήρθε στο μυαλό μια τις φορές που έβλεπα το video και άρχισα να γελάω.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Ενικός όταν μιλάμε για ένα άτομο. Πληθυντικός όταν μιλάμε σε δύο και πάνω άτομα.

Τα υπόλοιπα αυθαίρετες ερμηνείες ευθυξίας.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ένας είμαι, μη χρησιμοποιείτε πληθυντικό ευγενείας για να απευθυνθείτε σε εμένα, δεν είναι ειλικρινές.
    Και εντάξει, δε θα ξαναεκφέρω την άποψή μου, η οποία άποψη σίγουρα δε συμβαδίζει με το τι έγραψε ο Scatman γιατί μάλλον δε κατάλαβε τι ήθελα να πω.

Πράγματι είναι αστείο - και πολύ μάλιστα. Αλλά αυτό με ανησυχεί, το γεγονός δηλαδή πως βρήκα αστείο ένα πορτοκάλι με μάτια και στόμα να χαιρετιέται ηλίθια με δυο μπανάνες, ένα ακτινίδιο και ένα μήλο.

Αυτή είναι η άποψή μου. Το είδα και γέλασα, και μετά σκέφτηκα με τι ακριβώς γελάω.
    Δε θα επιβάλλω σε κανέναν την άποψή μου ούτε θα εμποδίσω κανέναν (φυσικά), όπως ακριβώς θα πρέπει να κάνετε και εσείς.
    ΣΥΓΝΩΜΗ κιόλας εάν προσέβαλλα το αγαπημένο σας show.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την έννοια του αστείου

Παρακαλώ μην προσπαθείτε να ορίσετε τι είναι καλό και τι κακό σε αυτόν τον τομέα βάσει της δικής σας αισθητικής διότι κι αυτό αστείο είναι

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    Υ-Π-Ο-Κ-Λ-Ι-Ν-Ο-Μ-Α-Ι

θεϊκό!!!!

Έγινα fan, τέλος!
    Το καλό γούστο φαίνεται. Μπράβο. Όσο για τους άλλους, μη φάτε (annoying orange).

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    ναι ας μη το τραβαμε για ενα πορτοκαλι που σε κανει γελαει κανοντας σπαστικα πραματα, εχουν υπαρξει πολυ πιο ελεινα απο αυτο αλλα και πολυ καλυτερα, ειναι και αυτο ενα ρευμα θα περασει...

Leave a comment:

Working...
X