Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Annoying Orange

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Έχει βαθύτερο νόημα η παραπάνω δήλωσή μου. Πράγματι είναι αστείο - και πολύ μάλιστα. Αλλά αυτό με ανησυχεί, το γεγονός δηλαδή πως βρήκα αστείο ένα πορτοκάλι με μάτια και στόμα να χαιρετιέται ηλίθια με δυο μπανάνες, ένα ακτινίδιο και ένα μήλο. Μου θυμίζει τη σκηνή από τη ταινία Idiogracy, με τη ταινία της χρονιάς... όποιος την έχει δει θα το θυμηθεί.
    Θεωρώ πως αν δείχναμε στα αδέρφια Marx το τρόπο που γελάμε σήμερα, μάλλον θα πέθαιναν από το γέλιο.
    Actually skepsou mono ti humor eixan oi Monty pythons polla xronia prin kai tha deis oti sthn ousia den allakse kati, aplws yparxoun diaforoi typoi humor.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Έχει βαθύτερο νόημα η παραπάνω δήλωσή μου. Πράγματι είναι αστείο - και πολύ μάλιστα. Αλλά αυτό με ανησυχεί, το γεγονός δηλαδή πως βρήκα αστείο ένα πορτοκάλι με μάτια και στόμα να χαιρετιέται ηλίθια με δυο μπανάνες, ένα ακτινίδιο και ένα μήλο. Μου θυμίζει τη σκηνή από τη ταινία Idiogracy, με τη ταινία της χρονιάς... όποιος την έχει δει θα το θυμηθεί.
    Θεωρώ πως αν δείχναμε στα αδέρφια Marx το τρόπο που γελάμε σήμερα, μάλλον θα πέθαιναν από το γέλιο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    μιζεροοοοοοοοοοοοοο

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Το μέλλον του ανθρώπινου χιούμορ αναμένεται τραγικό.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    τα ειδα ολα τα επεισόδια συμπαθητικό αλλα οχι κατι το ιδιαίτερο!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εχει γελιο ποσο γουσταρει οταν στιβεται ο αλλος. Γελανε μεχρι και τα αφτια του που δεν εχει.
    1:28 -1:29 priceless evil smile

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Και μην ξεχνάμε το επεισόδιο που το πορτοκάλι βρήκε τους δασκάλους του. Τον έφτιαξαν μάγκα:

Τρελό γέλιο!

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Υ-Π-Ο-Κ-Λ-Ι-Ν-Ο-Μ-Α-Ι

θεϊκό!!!!

Έγινα fan, τέλος!

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Πάντως το face animation είναι κλεμμένο από τα thumb films του Steve Oedekerk.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εννοεις ετσι;

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    ετσι κανουν και στο xbox live τα χαζοαμερικανακια!

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Έφερα το κουζινομάχαιρο. Έχετε πορτοκαλιές να κόψω για να στύψουμε για πορτοκαλάδα ?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Knife.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Καλα πηγαινετε να δειτε την Sandybell, φλωρο-κουλτουριαρηδες

Hey apple, hey, hey apple.

Leave a comment:

• Chief
    replied