ωραιο κινητο θα το παρω οταν η τεχνολογία με κάνει μισό άνθρωπο μισό mech ωστε να το φορτίζω πάνω μου κάθε 2-3 ώρες...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι κινητό έχω και γιατί? (ποζεριάζουμε τώρα λέμε!)
Collapse
X
-
Εγώ έχω ένα απλό κινητό νόκια των 50 ευρώ. Το έχω απο στρατό και το έχω ακόμη, δηλαδή περίπου 2 χρόνια. Γενικά δεν δίνω λεφτά για κινητό. Μου αρκεί μόνο να μπορώ να μιλήσω και να στέλνω μηνύματα. Τα άλλα τα βρίσκω εντελώς περιττά.
Comment
-
πλέον έχω το SE Xperia10 Mini pro
Android ftw
Καλό κινητό.
μοναδικά παράπονα η ανάγκη hack στο Firmware για να αξιοποιηθεί το bluetooth και η κατανάλωση ενέργειας" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
-
Ωραίο, έχω το αντίστοιχο σε σουβλάκι.
Comment
-
Ένα Sony Ericsson Elm πήρα που είναι το δεύτερο λιγότερο ακριβό 3G που έδινε η 3. Υποχρεωτικό το 3G στο δίκτυό της δυστυχώς. Αξιοπρεπέσταστες φωτογραφίες για κινητό 100€. Πριν από αυτό είχα και έχω το Samsung Champ που είναι και πολύ γουτσου-γουτσου. Τόσο μικρό που δεν το βρίσκεις και πατάς ό,τι να ναι όταν πληκτρολογείς!
Comment
-
Μιας και το E5 μας τελειωσε ( μου το κλεψαν αλβανοι ) αποφασισα να παρω τον προγονο του μετα απο bargain στα 135 ευρω απο ebay
Αμα δεν ειχα την επιδοτηση αυτο θα επαιρνα απτην αρχη να ξεμπερδευα ειναι σε ολα καλυτερο ( εκτος απο κατι μικρες διαφορες απτην μπαταρια και την RAM ) γι αυτο και παιζει σε διαφορετικη τιμη απτο Ε5 που ειναι στα 200-250 max, e-shop τελευταια στιγμη που το κοιταξα εκανε 330 πιο παλια πρεπει να εκανε 500αρικο αν δεν κανω λαθος.
Να και ενα αντικειμενικο συγκριτικο με το Ε5
[tweetmeme source=”nkumar_” only_single=”false”] It got many people excited when Nokia announced arrival of many cheap devices back in mid april. Nokia C3, C6 and E5. Nokia …
Το μονο που μου λειπει ειναι οτι δεν εχει να γραφω ελληνικα, κατα τα αλλα ειμαι παααααρα πολυ ευχαριστημενος, 1 μηνα τωρα ειμουνα χωρις wifi - gps - browser ( τωρα και msn !?!?!?! ΡΑΟΥΡ !!!!! ) και αισθανομουνα ενα κενο :p
Comment
Comment