Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συγκέντρωση+δωρεάν φαι-κερνάει ο Χατζαροπουλος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kanena apo ta 2 den akougetai kako

Egw eimai entaksei me otidhpote.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Για meeting πατε ή gaming overdose;
      [/b]
      Για ταβέρνα και κάψιμο με κρασιά, φαγητά και βόλτες (ελπίζω ).

Comment

Μην ξεχάσετε Mario Kart 64, MUST σε κάθε multiplayer party.

Δεν μου είπατε όμως τι ακριβώς θα γίνει, συμφαίρει εσάς από Θεσ/νίκη, εγώ δεν βολεύομαι όμως

Comment

Aφού δε βολεύονται κάποια άτομα, καλύτερα να το κανονίσουμε για αργότερα. Από την άλλη, κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος απλώς να πάει, να τους βρει την ώρα που θα φτάσουν και να τους οδηγήσει εκεί που θα έχουμε κάστει. Vote .

Comment

Λοιπόν όσοι έχουν κάποια ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ, ας το πούνε τώρα για να κανονιστεί να βρεθούμε μια ώρα που να βολεύει όλους όσους θέλουν να ρθούνε.
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Προτιμώ από νωρίς συνάντυση, γιατί θα έρθω και θα φύγω αυθημερόν με ΚΤΕΛ, οπότε το 6 απόγευμα για μένα είναι άκυρο. Όσο ποιο νωρίς, τόσο το καλύτερο.
              Από 10 θα είμαι Θεσ/νίκη λογικά.

Αν δεν βολευόμαστε με τίποτα, ίσως να κάτσω και μια μέρα, σκέφτομαι που, αλλά την επόμενη θα βρεθούμε ή απλώς την π΄ρωτη μέρα μέχρι αργά ή και τα δυο

Πείτε παιδιά, να ξέρω να κανονίσω, το Σάββατο έχρετε.

Comment

Και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην ανέβω στη Σαλόνικα!! Γίνεται να χάσω τέτοια μάζωξη?? Για τις 22 είμαι μέσα. Θα μιλήσω και με Ren για να κανονίσουμε αναμεταξύ μας ;) Θα φέρω το Street fighter 3rd Strike/impact για δόσεις ξύλου και ότι άλλο multi έχω

Comment

Και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην ανέβω στη Σαλόνικα!! Γίνεται να χάσω τέτοια μάζωξη?? Για τις 22 είμαι μέσα. Θα μιλήσω και με Ren για να κανονίσουμε αναμεταξύ μας ;) Θα φέρω το Street fighter 3rd Strike/impact για δόσεις ξύλου και ότι άλλο multi έχω
                  [/b]
                  Ρε συ μη τα λες ετσι απλα αυτα, αφου δε μπορω να ερθω λεμε :icon_twisted: .

Comment

Mιλησα για 6 η ωρα ακριβως γιατι καποια παιδια θα ερθουν αργα με λεοφωρεια. Απο εκει και περα κουβαληστε λεφτα μαζι σας γιατι θα παιχτει και ταξι, λιμουζινα ακομα το EDGE δε μου εδωσε να κινουμαι ελευθερα... Καμαρα ειναι μεν καλα, αλλα το ΜΕΤΡΟ μας εχει δηξειπη και γινεται χαμος στην Εγνατια, ειναι πολυ πιο ευκολο να παει καποιος στον λευκο πυργο. Ren παρε το πρωτο λεοφωρειο και ελα, τι αλλο να σου πω...
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Και αυτοί που έρχονται νωρίς;;;
                      Δεν απαντήαστε, μετά τη 6 πιο το πρόγραμμα, να κοιτάξω να μείνω κάπου, πείτε, μένετε εκεί και δεν σας νοιάζει για τον άλλον που έρχετε από μακριά :-(

o Sparda που είναι

Comment

Θα φροντισω να κανω ενα προγραμμα που θα καλυπτει ολους. Απο εκει και περα ενας ειμαι, μη με πιεζετε...
                        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Ο Sparda είναι Λάρισα και δεν έχει Ίντερνετ για να μιλήσει.Μου είπε να κανονίσουμε πρώτα κι αν του έχουν μείνει φράγκα μπορεί να πεταχτεί.Απλά μην τον υπολογίζετε για σιγουριά.Έχει και ένα Anniversary να τελειώσει...

Comment

Θα έρθω κι εγώ παίδες.Αν βρω τρένο ή λεωφορείο.Να με περιμένετε...
                            Carpe diem

Comment

Πιστεύω ότι το κουράζουμε αδίκως. Όποιος έρθει νωρίς μπορεί κάλλιστα να περάσει από το σπίτι μας (whoa whoa, μιλάω για ένα δύο άτομα maximum ) και να νιώσουμε έως το απόγευμα. Εναλλακτικά, έρχεται αργότερα και μας βρίσκει, δε θα χαθεί και ο κόσμος. Από τη στιγμή που μιλάμε για απογευματινή-βραδινή συνάντηση, η διαμονή είναι απαραίτητη. Θα κοιτάξω αν μπορώ να φιλοξενήσω κανέναν σας, παίζει μικρό σπίτι και ελάχιστος χώρος, αλλά οι gamers κοιμούνται και στο πάτωμα με ένα στρώμα, άμα λάχει, DS να υπάρχει και όλα βολεύονται.

Ο Sparda θα είναι και πολύ emo αν δεν έρθει. Να του το μεταφέρεται και να του πείτε ότι ο evans προκαλεί. Φράγκα=vanity, και με 0 ας έρθει, τον κερνάμε μία φρουτόκρεμα για τα emo-γούστα του. Βρείτε σταθερό/κινητό τηλέφωνο να τον πάρω να τον ισοπεδώσω στα μπινελίκια, μπας και τον πείσω.

Άντε, ας γράψει ο καθένας το πρόγραμμα του, πότε και πώς θα έρθει και, το κυριοτερο, αν θα έρθει, για να μπορέσει ο καθένας μας να κανονίσει κάτι, ιδίως ο dj που θέλει να μας μαζέψει όλους σπίτι του. Δεν μπορούμε στην τύχη να λέμε "θα έρθουμε και θα έρθουμε", ένας τυπικός προγραμματισμός είναι απαράιτητος. Στην τελική δεν το έχουμε εμείς το πρόβλημα που είμαστε από εδώ, αλλά εσείς που θα έρθετε από αλλού. Άντε μην τα πάρω .

Comment

Υπολογίζω να φύγω 8 από Βόλο, 10 περίπου θα είμαι Θεσ/νίκη (αν είναι πολύ νωρίς για σας, αναχώριση έχει το αργότερο 11 το βράδυ, δεν λέει, θα πρέπει να κοιμιθώ εν Θεσ/νίκη.
                                ΒΟΛΕΨΤΕ ΜΕ

Comment

Working...
                                X