Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συγκέντρωση+δωρεάν φαι-κερνάει ο Χατζαροπουλος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Οκ,ας βρεθούμε τελικά γύρω στις 3.Ο Dj είχε προτείνει να μαζευτούμε σπίτι του.Ας περιμένουμε να μπει και να απαντήσει και βλέπουμε τι θα κάνουμε.Εναλλακτικά μπορούμε να πάμε για καφέ η και σε κανα ταβερνάκι.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Comment

Κάνα στέκι για emo υπάρχει;

Έκοψα τα εισητίρια, 21 Ευρώ οι αγιογδύτες δεν ντρέπονται χρονιάρες μέρες, πρέπει να φάω τουλάχιστον σουβλάκαι + να πιω μπύρες/κρασιά για 21 Ευρώ (με έξοδα Dj) για να είναι συμφέρον.

Comment

Mπήκα και εγώ επιτέλους.Από ένα φ'ιλο μου μπήκα γιατί μου κόπηκε η σύνδεση.Είμαι και εγώ μέσα για τις 3.Swordmaster έλα σπίτι μου να κοιμηθείς αν είναι.Εγώ φέρνω και Wii.
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

ΥΑΥ θα κάτσω μια βδομάδα, μια στον έναν μια στον άλλον!!
          Μου είπαν ήδη οι deus & Evans (καλά ξέρατε οτι είναι αδέρφια;), θα κοιμηθώ εκεί.
          Αν βέβαια τους βολεύει περισσότερο να ξεκουμπιστώ για να μην φορτωθούν πολλά άτομα σπίτι τους, έρχομαι σε σένα , δεν έχω πρόβλημα!!

Comment

Είναι αδέρφια στην πραγματικότητα?Δεν το ήξερα...Δεν μου το'χουν πει...
            Nintendo I.D.: paixtis
            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Λοιπόν οκ παίδες,θα τα πούμε αύριο 3 το μεσημέρι καμάρα!!!Άντε θα τα πούμε εκεί!!!

Swordmaster δυστυχώς δεν ξέρω κανένα στέκι ΕΜΟ,όμως βλέπω πολύ συχνά τέτοιους τύπους στην καμάρα και στην ναυαρίνου.Με λίγη καλή τύχη όλο και κάποιο εμοπαιδο θα πετύχουμε. :icon_twisted: Α και ξαναδες τα πμ σου.

Κρίμα ρε γμτ που δεν θα έρθει τελικά ο dantesparda...

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
              In Matsuno we trust.

Comment

Mπήκα και εγώ επιτέλους.Από ένα φ'ιλο μου μπήκα γιατί μου κόπηκε η σύνδεση.Είμαι και εγώ μέσα για τις 3.Swordmaster έλα σπίτι μου να κοιμηθείς αν είναι.Εγώ φέρνω και Wii.
                [/b]
                Kαλά ρε συ που χάθηκες;

Άντε αύριο θα είμαι θεσσαλονίκη.

Οκ,ας βρεθούμε τελικά γύρω στις 3.Ο Dj είχε προτείνει να μαζευτούμε σπίτι του.
                [/b]
                Έχει αστικό για εκεί, γιατί αυτός μένει σε απόμερο μέρος
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Παίδες επειδή τελευταία τίποτα δεν μου πάει καλά και για να πω την αλήθεια το υποψιαζόμουν ότι θα συμβεί μπινιά και αυτό που με πείραξε είναι ότι χάλασα (ίσως) τα σχέδια του Evans για καλή σας τύχη δεν θα παραβρεθώ στο γλέντι σας.
                  Κυριακή νωρίς το μεσημέρι πρέπει να πάω Ιτέα γιατί θα μας επισκεφθεί ο θείος μου ο παπάς και επειδή θα είμαστε όλοι και με περιμένουν δεν μπορώ γαμώ το κερατό μου να λείψω.Προσθέστε επίσης ότι έχω να παραλάβω Κυριακάτικα πρωί ένα δέμα από το σκατό ΚΤΕΛ και καταλαβαίνετε πόσο γαμάτα νέα είναι αυτά.Το σπαστικό είναι ότι το έμαθα πριν ένα τέταρτο.

Sorry παίδες πολύ θα ήθελα να παρευρεθώ στην σύναξή σας και να δώ τις μουτσούνες για να πέσει καμιά κουτουλιά (τα πάω καλά σε αυτόν τον τομέα) αλλά τα σχέδιά μου ναυάγησαν.

Μίλησα και με τον Altair αλα True Alucard και μου είπε ότι μάλλον δεν θα έρθει.Δεν είναι απόλυτα σίγουρος γι'αυτό αλλά μην περιμένετε πολλά.

Deus θα σου στείλω το Baten Kaitos Origins μέσω ΕΛΤΑ για να στανιάρεις...

Καλό κάψιμο παίδες... <_< <_<

Comment

Προσθέστε επίσης ότι έχω να παραλάβω Κυριακάτικα πρωί ένα δέμα από το σκατό ΚΤΕΛ και καταλαβαίνετε πόσο γαμάτα νέα είναι αυτά[/b]
                    Σε ειδοποίησαν μου φαίνεται οτι έρχεται το Halo απο αγγλια και λες που να τρέχω τώρα
                    Απλα να ευχηθώ καλά να περάσετε παίδες και βγάλτε και καμιά φωτογραφία για το φορουμ&#33;&#33;
                    Μην αφήσετε το swordmaster να πιεί πολύ γιατι δεν το σηκώνει και ρίξτε καμια φάπα στο deus μπας και ξεκολλήσει απο τα rpg
                    I attack sharks
                    when i smell them bleed
                    I dont go swimming
                    water just wants to be around me.

Comment

Για τις τρεις ειμαι οκ κι εγω, αλλα στην Καμαρα θα ειναι τσαπου να βρεθουμε λογω κινησης. Η Εγνατια εχει γινει ειδικη διαδρομη πλεον και το μονο σιγουρο ειναι πως θα πεσει ταλαιπωρια. Εγω εχω αυτοκινητο, οποτε πεντα ατομα τα χωραει μεσα. Θα γουσταρα πολυ να παμε σπιτι μου να λιωσουμε, και το θεμα ειναι οτι θα λειπει μαλλον και η μανα μου, οποτε αφηνω ενα παραθυρο για διαμονη, δεν γνωριζω απολυτα...

Αυτο που ειχα στο μυαλο μου ηταν να σας αφηνα σπιτι μου για να παω στην δουλεια, να λιωνατε εκει στο gaming και μετα να ερχομουν για να συνεχιζαμε ή για βολτα. Αυτο βεβαια ειναι και ευθυνη και δικη μου και δικη σας, αλλα βλεπουμε αυριο,οκ;

Να πω οτι τα τηλεφωνα μου τα εχουν οι :Ground Zero, Ren, Sparda, Deus, Paixtis, TheCursed οποτε εαν καποιος θελει να με βρει μπορει να επικοινωνησει μαζι τους και να παρει το τηλεφωνο μου για να μου πει το οτιδηποτε οσων αφορα την συναντηση.

Τα λεμε και αργοτερα αν ειναι. ΦΕΡΤΕ ΠΡΑΜΑ&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;

Ren μαμιεσαι που δε θα ερθεις&#33;&#33;&#33;&#33; Στειλε το Mass γαμω το κερατο μου&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;lollollollol lol
                      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Tha erthei o aderfos mou gia na shmplhrwsei tous xamenous
                        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                        Kindred, this blade and I.
                        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                        Greek Gaming Videos
                        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Αφού συναντηθούμε πάμε να φάμε κάπου, γιατί θα με έχει πιάσει λόρδα (μάλλον δεν θα έχω φάει για μεσημέρι) αλλά και πειδή θα είμαι όλη μέρα έξω πρέπει να έχω δυνάμεις B) .
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Εννοείται ότι θα πάμε σε καμιά ταβερνούλα. Έτσι όπως έγινε η κατάσταση, αν δεν πάμε πουθενά να καούμε όπως πρέπει θα σπαστώ ακόμα περισσότερο. Από 20+ άτομα καταλήξαμε σε...7; Ο πάρταλος ren δε θα έρθει, η κοπέλα μου με έχει κράξει , οι μισοί βαριούνται να μιλήσουν, ο dj στράβωσε λόγω δουλειάς. Nice . Γκρίνια γκρίνια γκρίνιααααααα.

Τα λεμε και αργοτερα αν ειναι. ΦΕΡΤΕ ΠΡΑΜΑ&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;[/b]
                            Και που να το πάμε ρε συ, να κουβαλάμε κονσόλες και παιχνίδια σε σακούλες ; Εγώ θα φέρω φωτογραφική μηχανή (ψηφιακή) και βιντεοκάμερα. Για κονσόλες και παιχνίδια κόψτε το λαιμό σας . Σκεφτόμουν να φέρω Wii, αλλά το ενδεχόμενο να πάμε σπίτι του solid, μετά να φύγουμε και να το κουβαλάω δε με τρελαίνει.

Comment

Εγώ, παιδιά, είμαι free όλη μέρα, αλλά αυτή η "ο-καθένας-θα-πάει-αρχικά-στο-σπίτι-κάποιου-και-θα-βρεθούμε-όλοι-μαζί-σε-μια-ώρα-που-δυσκολευόμαστε-να-κανονίσουμε" φάση δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Επίσης, Dj, λες ότι μπορείς να πάρεις τέσσερις με το αυτοκίνητο σπίτι σου. Καλή πρόταση, αλλά δεν νομίζεις ότι χαλάει το meeting έτσι; Εκτός κι αν το σπίτι σου χωράει πολύ περισσότερους από πέντε, οπότε οι υπόλοιποι μπορούν απλά να πάρουν ταξί και να σε ακολουθήσουν. Και γενικότερα, δεν θα ήταν ωραίο να "καούμε" στο gaming μόνο.
                              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Chris εγω δεν εχω προβλημα, θα δουμε εκεινη την στιγμη. Ο Sparda θα ερθει πρωι, οποτε εγω θα εχω παρεα. Απο εκει και περα βλεπουμε, τιποτα δεν αποκλειεται. Το μονο σιγουρο ειναι πως εγω απο τις 18:30 και μετα ειμαι αφαντος.
                                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Working...
                                X