Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συγκέντρωση+δωρεάν φαι-κερνάει ο Χατζαροπουλος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Συγκέντρωση+δωρεάν φαι-κερνάει ο Χατζαροπουλος

Λοιπόν για όσους δεν ξέρουν, κανονίζουμε με τα παιδιά του gamepro forum να συναντηθούμε στη Θεσσαλονίκη όπου θα μας κεράσει (τρόπος του λέγειν) ο κύριος Χατζαρόπουλος aka "DjSolid" Κώστας. Από ότι είδα πριν από λίγο στο gamepro forum η συναντήσεh φαίνεται πως μάλλον θα γίνει στις 22 του τρέχοντος μηνός. Όσοι θέλετε και το σημαντικότερο μπορείτε, ελάτε. Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Με κάνεις να μην κατέβω Αθήνα, που το προγραμμάτιζα για τις 21. ΟΚ, ελάτε να νιώσετε . Είμαι μέσα. Αν χιονίσει, πάμε και για χιονοπόλεμο. Φυσικά αν δεν παίξει κέρασμα, δεν έρχομαι. Δωρεάν "πιτό" ή τίποτα.

Comment

Ean h metathesh erthei nwris tote eimai kai egw mesa.

Anamenw tis epomenes hmeres B)
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Ελπίζω, πάντως, να μην σας πάει από τα "Γοριλάκια", τον "Γιώτη" και λοιπά άθλια, καγκούρικα Τουμπιώτικα βρωμερά κι ελεεινά γυράδικα. Επίσης, προκειμένου να φάτε, θα χρειαστείτε:

Λεξικό, Διαβατήριο, Συνοδό, (τα μισά) Χρήματα

Πάμε για κρέπες στο Ναυαρίνο, να έρθει και ο Eilio, να γνωρίσετε και όλα τα καλά παιδιά της πόλης μας. Μόνο πάρτε ψιλλά μαζί σας, γιατί έχουν το κακό συνήθειο να ζητούν σε κάθε γωνία κι από κάτι τις, έτσι για το καλωσόρισες.

22 είναι Σάββατο. Αν γίνει κάτι σχετικά νωρίς, τότε θα μπορέσω να έρθω κι εγώ, έτσι για να ταράξω τις ισσοροπίες. Από τις 00:00 και μετά όμως, το κεφάλι μέσα και δουλειά...
        OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Ρε παιδιά, πότε ακριβώς θα γίνει η συνάντηση; Είναι σίγουρο; Ποιοι θα είμαστε; Αν μπορείτε κανονίστε από τώρα, γιατί έχω και κάποιες άλλες υποχρεώσεις, άμα είναι να τις ακυρώσω για να μείνω εδώ...

Comment

22 μάλλον, βολεύει τους περισσότερους. Λαι εγώ από τον όμορφο Βόλο θα έρθω.
            Και ναι, Evans, ακύρωσε ότι έχεις κανονίσει, να είσαι και εσύ, όπως είπα και στο άλλο topic, tζάμπα φαεί απ'τον Dj, τζάμπα μπύρες -που μας έταξες- από σένα, πρέπει να βρω και κάποιο κορόιδο να μου πληρώσει τα ΚΤΕΛ και τι άλλο θέλω απ'την ζωή

Comment

Στον Straier έταξα τσάμπα μπύρες, όχι στους υπόλοιπους .

Comment

Aρά αυτοί που εγώ ξέρω πως θα έρθουν είναι:

BigBOSS
                Paixtis
                DjSolid
                Deus
                Evans
                Swordmaster
                Ren of Heavens
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Λοιπον λοιπον!!!!

Μιας και ειμαι σπονσορας σε αυτη την συναντηση, θα θεσω τα δεδομενα.

Ποσταρετε ποιοι θα ειναι σιγουρα Θεσσαλονικη εκεινη την ημερα. Ετσι θα ξερουμε και ποιοι θα ειμαστε.

Απο εκει και περα θα πρεπει να συναντηθουμε σε ενα μερος το οποιο ειναι ΓΝΩΣΤΟ σε ολους, Σαλονικιους και μεν. Μιας και το σπιτι μου λοιπον δεν εχει γινει ακομα το κεντρο του κοσμου, προτεινω στο κλασσικο μερος της Θεσσαλονικης, Ακριβως μπροστα στην εισοδο του Λευκου πυργου. Επισης προτεινω η ωρα να ειναι 6 το απογευμα, ωστε να μην εχουμε προβλημα στο αν κατσουμε μεχρι αργα ή οχι.

Το προγραμμα λεει το εξης: καφε και κατσιω (καθησιο στα Σερεηκα), κουβεντα και ξυλο, βολτα και μετα σπιτι μου για gaming. ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΦΕΡΤΕ ΚΟΝΣΟΛΕΣ, ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!!!!!

Εγω εχω 360, PS2, PSP, DS, XBOX και πολυ δυνατο PC. Φερτε κανενα Wii, κανενα PS3 και γενικα ΦΕΡΤΕ!!!!!! ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΛΕΜΕ!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ (μανα house). Οποτε ξεχνατε αυτοματα καταστασεις τυπου Live και Marketplace. Τι να κανουμε, εν καιρω ολα.

EDIT: Ας φερει καποιος καμερα και ψηφιακη φωτογραφικη, πρεπει να κρατησουμε ντοκουμεντα λεμεε!!!!!!!

Απο εκει και περα φερτε οσο περισσοτερο γνωστο κοσμο μπορειτε απο το φορουμ, φιλοι αγνωστοι μεταξυ τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ (δεν μπορω να νταντευω τοσο κοσμο....).

Ειδικη παρακλυση: Boy ανεβα με τον κολλητο σου, θα σε δειρω αλλιως!!!!!!!
                  :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Φωτογραφική κάμερα και κανονική κάμερα θα φέρω εγώ, ίσως και Wii. Από παιχνίδια μπορώ να φέρω αρκετά, αλλά ελάχιστα για multi. Πείτε ποιος έχει καμιά ιδιαίτερη προτίμηση και βλέπουμε. Το μέρος καλό, η ώρα καλή, η παρέα καλή, θα περάσουμε τέλεια και δωρεάν.

Κανονίστηκε, παρταλόπαιδα, μη και δε γίνει η συνάντηση! Δε θα κατέβω Αθήνα να δω την κοπέλα μου για να έρθω. Ήδη μου κρατάει μούτρα . Boy και Ren, αν κάνετε βλακεία, θα ψοφήσετε. Άντε XD .

Comment

Τα έχω πει και στο άλλο forum: Θα είμαι Θεσσαλονίκη και το πιο πιθανό είναι να έρθω.
                      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

6 το απόγευμα;;;
                        Ρε παιδία, ΚΤΕΛ δεν έχει μετά, σκόπευα να έρθω νωρίς και να φύγω με το τελευταίο λεωφορείο.
                        αχαχαχαχαχ.
                        Τώρα τι θα κάνω;
                        Ρε Dj, πόσες τηλεοράσεις έχεις; λολ, 4 άτομα θα παίζουν, 6 θα πλακόνονται και θα φωνάζουν.

Για πείτε τι θα κάνει ο καημένος ο Βολιότης, τι θα γίνει.

@Εvans: Ξενέρωσα που δεν έχει μπύρες

Comment

Παίδες λεωφορείο Σαββατιάτικα έχει στις 12:00 το μεσημέρι.Νωρίτερα δεν υπάρχει.Βάλτε και περίπου 7,5 ώρες ταξίδι όπου θα πιαστεί ο κώλος μου και να ξέρετε ότι στις 6 το απόγευμα δεν θα είμαι σε καμία περίπτωση.Κατά τις 8 παρά θα είμαι στο τοπικό ΚΤΕΛ και μέχρι να βρω το Blancoπυργο θα καθυστερήσω.Οπότε ή με περιμένετε ή στέλνετε κανά παιδεραστή να μου την πέσει και καλά ότι θα με φέρει κοντά σας.Διαλέξτε.Παρασκεύη δεν μπορώ να έρθω πάντως γιατί έχω μάθημα.Αμα σας βρω μετά φεύγω και την άλλη χρονιά.Λέμε τώρα... <_<

Comment

Fernw:
                            Soulcalibur 3
                            Tekken Dark Resurection
                            2 Final Fantasy Tactics
                            2 PSP
                            Pad
                            Memory kai skaw myth....

Vreite skill se ena apo afta ta paixnidia na sas paiksw psaroukles.

A nai giati oxi sthn kamara? Poio efkolo to vriskw kai exei stash akrivws mprosta....
                            Trexei kati me to metro kai thn kinhsh?
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Για meeting πατε ή gaming overdose;

Comment

Working...
                              X