Announcement
Collapse
No announcement yet.
Το topic των γενεθλίων!
Collapse
X
-
Χρονια πολλα Γιωργο, να σαι παντα καλα και να σου πανε ολα ακομα καλυτερα με τα της δουλειας και ο,τι αλλο επιθυμεις.
-
Deus χρόνια πολλά και καλά μάγκα μου,να σε χαιρόμαστε και πάντα ευτυχισμένος.
Leave a comment:
-
Deus, Χρόνια πολλά!
Να το ζήσεις στο πετσί σου το RPG και να το χαρείς σ' όλην την ζωή σου και άσε τους άλλους να λένε...! ^^
Leave a comment:
-
χρονια πολλα και πανω απο ολα υγεια ολα τα αλλα ερχονται
(cliche..but hey!! ειναι αληθεια) στον φιλτατο σχεδον συνομιλικο (ειμαι μερικους μηνες μικροτερος
) deus
keep on rpging!!
Leave a comment:
-
Χρόνια πολλά στον παρ'ολίγον συνομήλικο Deus. Ό,τι επιθυμείς και keep on gaming ποιοτικά.
Leave a comment:
-
Σε ευχαριστώ ground,να σαι καλά και να έχεις ότι ποθείς.
Στην παρούσα φάση εγώ είμαι αυτος που θα έπρεπε να κεράσει αλλά δεν μπορεί λόγω απόστασης.
Leave a comment:
-
Xronia polla sto aderfo Deus.
Tha kernousa pagwto, alla tha liwsei mexri na sto ferw
Leave a comment:
-
Καθυστερημενα χρονια πολλα και απο εμενα στους εορταζοντες Cursed,Somari,Koul και NiCk
Μακαρι, μακαρι γιατι ειναι η μοναδικη ελπιδα για να μην φτασει τα 19 πρωταθληματα συγκεκριμενη μισητη ομαδαΧρονια πολλα Cursed, αντε να δουμε και καμια κουπα σιγα σιγα με την Arsenal γιατι παραγινε το κακο τελευταια.
Leave a comment:
-
Originally posted by Xeno View PostΧρονια πολλα Cursed, αντε να δουμε και καμια κουπα σιγα σιγα με την Arsenal γιατι παραγινε το κακο τελευταια.Οι καλύτερες ευχές ever!Originally posted by Burai_Fighter View PostΧρόνια πολλά παίδες αν και καθυστερημένα αλλά δούλευα χθες. Ό,τι επιθυμείται και theCursed καλά να περάσεις Meshuggah!
Ευχαριστώ!
Leave a comment:
-
Χρόνια πολλά παίδες αν και καθυστερημένα αλλά δούλευα χθες. Ό,τι επιθυμείται και theCursed καλά να περάσεις Meshuggah!
Leave a comment:
-
Χρονια πολλα Cursed, αντε να δουμε και καμια κουπα σιγα σιγα με την Arsenal γιατι παραγινε το κακο τελευταια.
Leave a comment:
Leave a comment: