χρονια πολλα
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Το topic των γενεθλίων!
Collapse
X
-
Xronia polla athanate tanno!
Ante kai na se fwtisei o theoz epitelou!"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Comment
-
Originally posted by paixtis View PostΧρόνια πολλά ρε Tanno φίλε!Να τα 1000άσεις!Α και να έρχεσαι την ώρα που συμφωνούμε καμμιά φορά!Όχι ώρες πριν!Τις προάλλες σε περιμέναμε ενώ εσύ είχες ήδη φύγει!sigpic
Comment
-
Eμείς πάντως Αλεξανδρούπολη λέγαμε "ψάχναμε να βρούμε το πουλί μας με μικροσκόπιο"- ξέρω παλιό αλλά στο στρατό όλα αστεία φαίνονται.
Πολύχρονος και με το sequel του Vesperia σε bargain εύχομαι!!!
Comment
-
Κάτσε να δούμε αν θα έρθει στα μέρη μας το Tales of Xillia.Δωράκι για τον Τάννο το βίντεο.
Το έβαλα εδώ γιατί ανακοινώθηκε την μέρα που έχει γεννέθλια ο Τάννο.Τυχαίο;Δε νομίζω.Carpe diem
Comment
-
Χρόνια πολλά κι από μένα Τάννο. Στην αρχή νόμιζα πως το Xillia ήταν λογοπαίγνιο για να τα χιλιάσει.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by Ezio View PostΚάτσε να δούμε αν θα έρθει στα μέρη μας το Tales of Xillia.Δωράκι για τον Τάννο το βίντεο.
Το έβαλα εδώ γιατί ανακοινώθηκε την μέρα που έχει γεννέθλια ο Τάννο.Τυχαίο;Δε νομίζω.Originally posted by straier View PostΧρόνια πολλά κι από μένα Τάννο. Στην αρχή νόμιζα πως το Xillia ήταν λογοπαίγνιο για να τα χιλιάσει.
Burai, αν δεν τα έμαθες, μου ήρθε ήδη το Tales of Vesperia. Αυτό θα έχει σειρά, όταν τελειώσω με speed run το Xenosaga 2 και μετά το ΙΙΙ.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας. :xp:sigpic
Comment
Comment