Χρονια πολλα Doppel-man
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Το topic των γενεθλίων!
Collapse
X
-
Χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς.
Comment
-
Χρόνια Πολλά fellow Housemaniac"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
-
Ευχαριστω πολυ παιδια
Σημερα ηταν γεματη μερα και την ευχαριστηθηκα πολυ. Ειχε γυμναστηριο, internet, ff12, μουσικη, φιλους, δωρα, γραψιμο, ταινια, τουρτα παγωτο, house md, roma pizza, jack daniels, χαιρετιματα με διαφορους γνωστους εξω
Ελπιζω ολες οι μερες να ειναι ετσι. Και οι δικες μου και οι δικες σαςIn the darkest corner of my mind, I see a boy with a crooked smile...
Comment
-
Ολα τα παραπανω μονο που τα ειοα εγω. Ειχε κανει og in απο το pc μου ο irvine αι ξεχασε να κανει log outMy blog:Doppel's Den
Comment
-
Έεει! Χρόνια πολλά!!11 Λυπάμαι πραγματικά που έγινες ενήλικας. Πρέπει να είναι από τις χειρότερες στιγμές κάθε ανθρώπου.
[/b]
Αν και ειχε φαση να λεω στην παρεα μου χτες "μπορει να σας αφησω να μυρισετε λιγο μπυρα" ή "πηγαινετε νωρις για υπνο, εγω παω στο στριπτιτζαδικο"My blog:Doppel's Den
Comment
-
Χρόνια πολλά Laharl!
Comment
Comment