Announcement

Collapse
No announcement yet.

~ AnimeXclusive ~

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ~ AnimeXclusive ~

Ανοίγω το topic για να αναφέρουμε.
    Στο AnimeXclusive μπήκα Νοέμβρη 2003 και έμεινα εκεί χρόνια μέχρι που τελικά διασκορπίστηκε η κοινότητα.
    Ήμουν ο "Masterchief".

Ξέρω πως στο forum υπάρχουν αρκετά άτομα τα οποία σύχναζαν τότε εκεί, οπότε θα είναι πολύ ωραίο εάν μάθουμε ποιοι είναι. Π.χ, ο deus_dope τόσο καιρό δεν ήξερε πως ήμουν και εγώ εκεί.

Ήμουν στο dragonball.gr πριν γίνει animexclusive ως blood_sanguini. Το ίδιο όνομα έχω από τότε στο msn μου. Kαι ναι έμεινα μαλάκας μολίς μου είπες ποιος ήσουν Rapha. Επικές, αξέχαστες, μοναδικές εποχές σε ένα θεϊκό community.
    sigpic

Comment

Admins ήταν ο webmaster (Αντώνη τον έλεγαν) και ο Ονειροβάτης όπου πουλούσε τα CD 5 ευρώ και έτσι πλούτισε. Μετά άνοιξε και site με torrentz και τώρα έχει κάμπριο και ψωνίζει γκομενάρες στα μπαράκια (λέω'γω τώρα)
      Δε πρόλαβα όμως τον hellenicanime που ήταν και ο καλύτερος εκ των τριών αλλά είχε να φανεί πριν από το 2004.

Ήταν και οι τρεις φύλακες.

Ο LuX (songohan) ο Toxiqgue και ο Aerinos.

Θυμάσαι τον chresto που ήταν διάνοια στο photoshop;

Τον Mastah_Killah που ήταν σατανιστής και τη κοπέλα του τη Seth;

Το Woozy και τον αδελφό του (που δε θυμάμαι όνομα);

Παλιά είχα φτιάξει το εξής στη Φρικηπαίδεια:

http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9B%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1_%CE%B1%CF%80%CE%BF_ %CF%84%CE%B1_internet_trolls

Comment

Και chresto και τον death/black μεταλλά Odious, την Seth, τον idpersona, τοxxa, otinane, piccolomaster, angel, vilyawen, Pastor of Muppets, Aerinos, Sogohan, JIM FIT, Terastios, Quajafrie, τον Hatebreed, την Blinky, Sparda, τον devil manson, mastah killah και πόσους άλλους. Αν ανοίξω το msn οι περισσότεροι είναι ακόμα στα contacts μου.
        sigpic

Comment

Τον Mastah_Killah που ήταν σατανιστής και τη κοπέλα του τη Seth;
          Αυτό ήταν φόλα. Την γούσταρε ο Odious αλλά έβγαινα εγώ μαζί της.
          sigpic

Comment

Α-χα!

Comment

lol, όντως γαμάτο forum.
              Ήμουν ο Link- αν θυμάμαι καλά, αλλά δε πόσταρα πάρα πολύ.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Καλά με τον Quaja και τον Despal ακόμα κρατάω στενή επαφή.

Comment

Originally posted by deus_d0pe View Post
                  Και chresto και τον death/black μεταλλά Odious, την Seth, τον idpersona, τοxxa, otinane, piccolomaster, angel, vilyawen, Pastor of Muppets, Aerinos, Sogohan, JIM FIT, Terastios, Quajafrie, τον Hatebreed, την Blinky, Sparda, τον devil manson, mastah killah και πόσους άλλους. Αν ανοίξω το msn οι περισσότεροι είναι ακόμα στα contacts μου.
                  Για τους άλλους δεν τους ξέρω.

Pastor of Muppets μην του μιλάτε. Έχω προηγούμενα μ' αυτόν και ακόμα τον έχω με "μισό μάτι".
                  Sogohan, τον γνωρίζω. Τώρα απ' όσο ξέρω δουλεύει στα Media Markt.
                  Ο Hatebreed είναι φαντάρος απ' όσο έμαθα. Τώρα είναι admin του animexclusive.
                  sigpic

Comment

Μαλακία με τα format έχω χάσει άπειρο υλικό από Logs στο IRC τότε. Εκεί να δεις τι γινόταν από ξεκατίνιασμα, καφρίλες, ερωτικές εξομολογήσεις, υπαρξιακά, της πουτάνας. Πάνω στα ντουζένια μας, best forum ever.
                    sigpic

Comment

O Hatebreed μετά με άλλα παιδιά άρχισε την Animeclipse και συμμετείχα και εγώ, μέχρι που κατάλαβα την ανοησία της ομάδος και την έκανα σκαστός.

Pastor of Muppets μην του μιλάτε. Έχω προηγούμενα μ' αυτόν και ακόμα τον έχω με "μισό μάτι".

Α, οκ, άμα τον πετύχω σε κάνα forum δε θα του μιλήσω και θα με ρωτήσει "έλα ρε chief γιατί δεν απαντάς" και θα του πω "επειδή ο tannosuke σε βλέπει με μισό μάτι!!".

EDIT: ΡΕ! ΡΕ! Θυμάσαι τον terraformer_NEW? Τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μπουρδολόγο του forum?? Τι θεούλης που ήτανε ρε...

Comment

A ΜΠΡΑΒΟ και έψαχνα να δω πως τον λέγανε!!!! Θυμάμαι τα κατεβατά του ναι

Α, αυτό που έλεγες στο chat για emulator τι είναι;

Red_ribbon, tokyo_pig, η Yagami , o Coffee San!!! Θρυλικά μέλη! Ήταν και ο Xenovagrant και ο Belmont εκεί από τότε
                        sigpic

Comment

Ok, μιας και δημιουργήθηκε thread ας το γράψω κι εδώ. Στο anime.gr είχαμε ανεβάσει στο download section τον emulator του AnimeXclusive με όλα τα posts κλπ. Επειδή μας τον κλείσανε, ανέβασα προσωρινά τον emulator στο Megaupload για όποιον ενδιαφέρεται.

Στο dragonball.gr έμπαινα πάρα πολύ συχνά αλλά δεν έδινα δεκάρα για το forum. Βασικά παίζει και να μην το είχα πάρει χαμπάρι μιας και κοίταζα μόνο το υπόλοιπο site. Θυμάμαι στεναχωρήθηκα πολύ όταν έπεσε, αλλά χάρηκα όταν είδα πως συνέχισε μέσω του AnimeXclusive. Εκεί γράφτηκα και στο forum, αλλά και πάλι δεν έκανα ποτέ κανένα post.

Btw τσεκάρετε και το επίσημο thread του .aNiMe//GR, είμαι σίγουρος πως θα βρείτε πολλούς γνωστούς.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Σωστά, ήταν και ο Xeno στο forum, πώς τον ξέχασα.

Τον emu τον έφτιαξε ο LeftVegeta (κάπως έτσι).
                            Τον είχα παλιά αλλά τον έχασα, τον ξανακατεβάζω. Deus αξίζει.

Ο Aion τώρα πρέπει να είναι ο Brolly...The Legendary SSJ. Ας το επιβεβαιώσει.

Η Yami-kun (που μετά έγινε Yami-chan), η Spirit, η Naru, ο billiard_man (που του άρεσε το μπιλλιάρδο), ο polaralex (που έγραφε το Matrix fanfict) ο Roben (που ήταν γυμναστής απ' ότι θυμάμαι). Ο Mosky-7.
                            O Yata_kai_ksero_psomi...O Raven.

Ο NiCk που σου λέω λεγόταn Gotenks_SSJ.

Το forum δε, είχε τόσους πολλούς sections...
                            Είχε το Γενικά και το Off-topic, πράγμα που ουσιαστικά είναι ίδιο, απλά στο off-topic υπήρχαν συζητήσεις κατώτερου επιπέδου από το Γενικά.
                            Μετά είχε Anime, της δεκαετίας του 80, του 90 και των 00. Το DragonBall είχε δικό του section.
                            Είχε section για μουσική, ελληνική και ξένη, για ταινίες, για μαγειρική και για gaming, MS, Sony, Nintendo και γενικά.

Κείμενο του Terraformer:

Htan apolaystikotato.
                            Katanalwsa me laimargia, apo tin arxi mexri to telos, ka8e ena response kai geutika ton lektiko apopato, to komplex pou 3exilizei, tin panteli eleipsi anoxis tis gnwmis tou allou.
                            Ena dilitiriwdes internetiko tsimpousi, ma toso pikantiko!

Και κείμενο του JimFit (top 10 games)

PC

Grand Thef auto to kainourgio Mod (REAL GT) (KATAPLIKTIKO) :wub:
                            GTA VICE CITY
                            Max Payne
                            Sims
                            Black and White
                            Age of Mythology
                            Halflife
                            SpiderMan the movie (STA GRAFIKA 8EOS)
                            Dragonball emmmm ena fight game pou ftia3an kati ellines aaaa nai Legentary Super Sayian Jins
                            Worms (OLA)

...Που είχα ανοίξει το θέμα με την "έκσταση στα videogames" και μου έδωσες deus θετική ψήφο και είπες πως σου άρεσε. :p

Comment

Apo to animexclusive egw gnwrizw mono ton Quajafrie (o opoios einai amerikh twra).
                              Mono pou egw ton gnwrisa apo to Final Fantasy Forum pou anoikse.
                              Dystixws den eixa thn tyxh na postarw sto Animexclusive (an kai eimoun grammenos) mias kai proswpika eimoun tekno tou Animeplanet.
                              Anyway eseis pws kai graftikate sto animexclusive?
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                              X