Announcement

Collapse
No announcement yet.

Come in... We Have cookies.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ti eina afta? antigrafa apo ta OREO?
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
      Πάντως υπήρχαν πολύ πριν έρθουν τα Oreo στην Ελλάδα.
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Mporei h papadopoulou na epsakse sto google
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Mporei h papadopoulou na epsakse sto google
          Εννοείται ότι τα Oreo προϋπήρχαν και πιθανότατα τα αντέγραψαν ρε, εσύ μπορεί να το λες για πλάκα, αλλά είναι πιθανό ενδεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, στην Ελλάδα δεν τα ξέραμε μέχρι πρόσφατα.
          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Πιο πολύ κουλουράκια βέβαια...αλλά ποια η διαφορά;

Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

lol somari, αυτα ποτε δε μου γεμιζουν το ματι αλλα οποτε τα βρω μπροστα μου θα τα τιμησω ευκολα.
              Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Deus View Post
                Τα θέματά σου aion ανοίγουν την όρεξη,πάω στο ψυγείο να ψάξω για κανένα γλυκό.
                Μπας και είναι μάγειρας ο Aion ? Μήπως συνεργάζεται με τον Ηλία Μαμαλάκη για να κάνει ένα έλεγχο σε πόσους αρέσουν τα μπισκότα.

Aion, πρόσεχε τι λες περί μαγειρικής, γιατί άμα σε μυριστεί Ο Θεός, θα σε στείλει στην Κόλαση με το αμάρτημα της Λαιμαργίας. :xp:
                sigpic

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
                  lol somari, αυτα ποτε δε μου γεμιζουν το ματι αλλα οποτε τα βρω μπροστα μου θα τα τιμησω ευκολα.
                  Exactly. Ποτέ δε τα αγόρασα, αλλά πάντα περνώντας από το δοχείο τους μπροστά (για νερό,κατούρημα κλπ) βούταγα και ένα.

Μήπως για αυτό λέγονται βουτήματα?
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Χαχαχα ακριβώς το ίδιο κι εγώ.
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Για τους λάτρεις των μπισκότων βουτύρου:

Walkers - Pure Butter Shortbread
                      Δεν έχω δοκιμάσει μπισκότο με πιο πλούσιο άρωμα και γεύση βουτύρου και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κιόλας μιας και ήδη είναι overwhelming η αίσθηση σε αυτά τα μπισκότα.

Bonne Maman - Galettes (και Galettes Chocolat)
                      Πιο κοντά στα κλασσικά μπισκότα αλλά επίσης με απίστευτη βουτυρένια γεύση και ειδικά ο συνδυασμός με τη σοκολάτα τα σπάει απίστευτα.

Τα παραπάνω θέλουν λίγο ψάξιμο για να τα βρείτε αλλά υπάρχουν στην Αθήνα τουλάχιστον. Νομίζω στα carrefour πρέπει να τα έχει και τα 2. Σίγουρα έχει τα Bonne Maman πάντως.

----------

Επίσης, σε τελείως κλασσικό μπισκότο πλέον, μου αρέσουν τα 365 - chocolate chip cookies που έχει ο Βασιλόπουλος. δοκιμάστε τα. είναι και πάνφθηνα ;)

Comment

Walkers - Pure Butter Shortbread
                        Δεν έχω δοκιμάσει μπισκότο με πιο πλούσιο άρωμα και γεύση βουτύρου και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κιόλας μιας και ήδη είναι overwhelming η αίσθηση σε αυτά τα μπισκότα.
                        Τα συγκεκριμένα τα δοκίμασα πρώτη φορά εδώ. Ωραία είναι αλλά υπάρχουν άλλα βουτύρου που μου αρέσουν καλύτερα (όχι πως ξέρω και πως τα λένε). Τα συγκεκριμένα υπάρχουν και σε στρογγυλά.
                        Τώρα που είδα και τα Bonne Maman θυμήθηκα και κάτι μπισκοτάκια σε σακουλάκια, της Barilla νομίζω, που λένε πάρα πολύ και υπάρχουν σε διάφορες γεύσεις.

Αυτά μπορεί να είναι πολύ καλά αλλά δυστυχώς εξαρτάται από το φούρνο-ζαχαροπλαστείο που τα παίρνεις.
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

O Φερρυμάνος με τα Walkers έβαλε το ζήτημα στις σωστές του διαστάσεις. Είναι εξαιρετικά μπισκότα, μεγάλα σε μέγεθος και πραγματικά πολύπλούσια γεύση. Βγαίνουν με σοκολάτα και γεύση πορτοκάλι, ενώ αγαπημένα μου είναι τα σκέτα τα στρογγυλά τα μεγάλα. Με συντρόφεψαν σε αρκετές ώρες αναμονής στα αεροδρόμια.

Για τα βουτήματα που αναφέρετε, είναι επίσης καλή επιλογή αλλά δεν εμπίπτουν στην κατηγορία κουλουράκια. Αυτά που παίρνω είναι απο το Άλπα στο Μοσχάτο που είναι εργαστήριο και έχουν μπόλικη μαρμελάδα ανάμεσα. Έχω φάει με σοκολάτα, τρούφα, τριμένο φιστύκι, αμύγδαλο και ινδική καρύδα, και σε όλες τις εκδόσεις ήταν δύναμη.
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

O Φερρυμάνος με τα Walkers έβαλε το ζήτημα στις σωστές του διαστάσεις. Είναι εξαιρετικά μπισκότα, μεγάλα σε μέγεθος και πραγματικά πολύπλούσια γεύση. Βγαίνουν με σοκολάτα και γεύση πορτοκάλι
                            Τρελαίνομαι για πορτοκάλι σε γλυκά, ειδικά αν είναι με σοκολάτα αλλά δεν τα έχω βρει με πορτοκάλι, μόνο την απλή έκδοση.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Σοκολάτα + Πορτοκάλι = Pure Win
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Πιθανόν να λέγονται "Αποτυχημένη γευστικά προσπάθεια αντιγραφής κλέβοντας το style με σκοπό το χρήμα.", but I guess it was too long for a name.
                                Originally posted by Somari View Post

Από αυτά ποτε μου δεν θυμάμαι να έχω αγοράσει, όπως και τα αλλα τις κατηγοριας με τρούφα από πάνω, σαν caramel από μέσα και τέτοια. Μονο αν είμαι κάπου και φέρι κανένας ίσος φάω, ποτε δεν μου άρεσαν και πολύ, τα θεωρώ κάπως φτηνιάρικα.

Γενικά τα γλυκα με γεύσεις φρούτων επίσης ποτε δεν μου άρεσαν.

Σήμερα θα επιχειρήσω το cheesecake με ΩΡΑΙΟ.

Comment

Working...
                                X