Announcement

Collapse
No announcement yet.

Come in... We Have cookies.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Στείλε κάνα κομμάτι κατά δω ντε.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Μα έτσι είναι... Απλός το στολίζεις και λίγο από πάνω. Απλά μαμισε.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Χμμμ... Ομολογώ πως είναι το πιο πρωτότυπο cheesecake που έχω δει... Περίμενα πως τα Oreo θα ήταν ο πάτος.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Behold!

OREO CheeseCake. Αυτή την φορα δεν το έκαψα, άλλαξα και συνταγή, και απλά υπέροχο.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Στην αγορά υπάρχουν πολύ όμορφα μπισκότα, αλλά νομίζω πως δύσκολα ανταγωνίζονται στη καρδιά μου τα σπιτικά:

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Χαίρομαι που ο Κερστ είπε για αντικειμενικότητα στην γεύση, συμφωνώ μαζί του και προσθέτω ότι το γούστο μου είναι η αντικειμενική αλήθεια. Μετά από αυτή την μικρή εισαγωγή, θα έρθω να σας σώσω, αποκαλύπτοντάς σας μια τεράστια απάτη. Το όνομα αυτής: μπισκότα Μιράντα. Πραγματικά,απόρησα που άκουσα κάποιους να λένε ότι τα μπισκότα αυτά τους αρέσουν, ακόμη περισσότερο όταν είπαν ότι είναι τα αγαπημένα του. Τόσο που απόρησα μήπως η γεύση τους άλλαξε από τότε που έφαγα τελευταία φορά, και πήγα να ξεθάψω ένα πακέτο που είχα χωμένο σε κάποιο ντουλάπι. Με έκπληξη ανακάλυψα ότι η γεύση τους έχει μείνει η ίδια βαρετή που-δεν-θυμίζει-τίποτα-στον-κόσμο όπως συνήθιζε να είναι. Τα μπισκότα Μιράντα λοιπόν έχουν συνδεθεί άμεσα με κακόκεφα πρωινά, δημοτικό σχολείο, ζωή χωρίς επιλογές και Pokemon.

Το παραδέχομαι όταν ήμουν μικρός τα έτρωγα, τα βουτούσα και στο γάλα, κολυμβητάδες τα λέγαμε τότε, ωραίες εποχές. Αλλά δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς, μου τα δίναν ένας άντρας και μια γυναίκα που με ταίζαν, με ντύναν και μου αλλάζαν πάνες, καλοί άνθρωποι θυμάμαι και δεν ήθελα να τους χαλάσω χατίρι.

Ύστερα μεγάλωσα και άρχισα να ανακαλύπτω τον κόσμο και μαζί με αυτόν ότι υπήρχαν μπισκότα με γεύσεις! Ω ναι! Μεγάλα μικρά, τετράγωνα, κυκλικά, με σοκολάτα, χωρίς, χιλιάδες σχήματα γεύσεις και αρώματα! Οπότε στην κόλαση να καείτε άθλια Μιράντα! Πλέον τα τρώω μόνο αν δεν έχω άλλη επιλογή.

Αγαπημένες μου (και επειδή έχω το πλέον αντικειμενικό γούστο στα μπισκότα και σε παντός είδους τρόφιμα και δικές σας) προτιμήσεις είναι τα Goody's με κανέλλα (κουλτούρα), κάτι Cookies με σοκολάτα και αμύγδαλο (νέα γεύση). Τα OREO είναι όπως το λέει το όνομά τους: "ΩΡΑΙΑ", πρόσφατα βγήκαν κάτι εκτρώματα με επικάλυψη σοκολάτας από πάνω που απλώς σφετερίζονται το όνομα και τη φήμη, αν αυτά είναι αυτά για τα οποία κάνει λόγο ο Somari, τότε απλώς δεν έχει γούστο στα μπισκότα.

Αρκεστείτε σε αυτά προς το παρόν πιστοί ακόλουθοί μου. Να έχετε πάντα υπόψη σας ότι αν τα Soft Kings τα θεωρούσαμε μπισκότα θα νικούσαν με άνεση.

Υ.Γ: Ωραίος ο Ferrman με τα Walkers του. Πάντα όταν τα έβλεπα στο ράφι, τα κοιτούσα δύσπιστα. Αυτά με κοιτούσαν με τη σειρά τους και με το λάγνο βλέμμα με προκαλούσαν και μου λέγαν "φάε με", μα εγώ ανένδοτος.Την επόμενη φορά θα παραδοθώ χωρίς πολλά πολλά στην παθιάρική τους αγκαλιά.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Σοκολάτα + Πορτοκάλι = Pure Win
    Originally posted by straier View Post
    Τρελαίνομαι για πορτοκάλι σε γλυκά, ειδικά αν είναι με σοκολάτα αλλά δεν τα έχω βρει με πορτοκάλι, μόνο την απλή έκδοση.
    Αφιερωμένα, και μάλιστα fairtrade ;)

Είχα φάει κάμποσες τέτοιες στον ένα χρόνο που έμεινα Αγγλία, δε φαντάζεστε πόσο νόστιμες είναι...

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Ti eina afta? antigrafa apo ta OREO?
    Πιθανόν να λέγονται "Αποτυχημένη γευστικά προσπάθεια αντιγραφής κλέβοντας το style με σκοπό το χρήμα.", but I guess it was too long for a name.
    Originally posted by Somari View Post
    Πιο πολύ κουλουράκια βέβαια...αλλά ποια η διαφορά;

Από αυτά ποτε μου δεν θυμάμαι να έχω αγοράσει, όπως και τα αλλα τις κατηγοριας με τρούφα από πάνω, σαν caramel από μέσα και τέτοια. Μονο αν είμαι κάπου και φέρι κανένας ίσος φάω, ποτε δεν μου άρεσαν και πολύ, τα θεωρώ κάπως φτηνιάρικα.

Γενικά τα γλυκα με γεύσεις φρούτων επίσης ποτε δεν μου άρεσαν.

Σήμερα θα επιχειρήσω το cheesecake με ΩΡΑΙΟ.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Σοκολάτα + Πορτοκάλι = Pure Win

Leave a comment:

• straier
    replied
    O Φερρυμάνος με τα Walkers έβαλε το ζήτημα στις σωστές του διαστάσεις. Είναι εξαιρετικά μπισκότα, μεγάλα σε μέγεθος και πραγματικά πολύπλούσια γεύση. Βγαίνουν με σοκολάτα και γεύση πορτοκάλι
    Τρελαίνομαι για πορτοκάλι σε γλυκά, ειδικά αν είναι με σοκολάτα αλλά δεν τα έχω βρει με πορτοκάλι, μόνο την απλή έκδοση.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    O Φερρυμάνος με τα Walkers έβαλε το ζήτημα στις σωστές του διαστάσεις. Είναι εξαιρετικά μπισκότα, μεγάλα σε μέγεθος και πραγματικά πολύπλούσια γεύση. Βγαίνουν με σοκολάτα και γεύση πορτοκάλι, ενώ αγαπημένα μου είναι τα σκέτα τα στρογγυλά τα μεγάλα. Με συντρόφεψαν σε αρκετές ώρες αναμονής στα αεροδρόμια.

Για τα βουτήματα που αναφέρετε, είναι επίσης καλή επιλογή αλλά δεν εμπίπτουν στην κατηγορία κουλουράκια. Αυτά που παίρνω είναι απο το Άλπα στο Μοσχάτο που είναι εργαστήριο και έχουν μπόλικη μαρμελάδα ανάμεσα. Έχω φάει με σοκολάτα, τρούφα, τριμένο φιστύκι, αμύγδαλο και ινδική καρύδα, και σε όλες τις εκδόσεις ήταν δύναμη.

Leave a comment:

• straier
    replied

Walkers - Pure Butter Shortbread
    Δεν έχω δοκιμάσει μπισκότο με πιο πλούσιο άρωμα και γεύση βουτύρου και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κιόλας μιας και ήδη είναι overwhelming η αίσθηση σε αυτά τα μπισκότα.
    Τα συγκεκριμένα τα δοκίμασα πρώτη φορά εδώ. Ωραία είναι αλλά υπάρχουν άλλα βουτύρου που μου αρέσουν καλύτερα (όχι πως ξέρω και πως τα λένε). Τα συγκεκριμένα υπάρχουν και σε στρογγυλά.
    Τώρα που είδα και τα Bonne Maman θυμήθηκα και κάτι μπισκοτάκια σε σακουλάκια, της Barilla νομίζω, που λένε πάρα πολύ και υπάρχουν σε διάφορες γεύσεις.
    Πιο πολύ κουλουράκια βέβαια...αλλά ποια η διαφορά;

Αυτά μπορεί να είναι πολύ καλά αλλά δυστυχώς εξαρτάται από το φούρνο-ζαχαροπλαστείο που τα παίρνεις.

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Για τους λάτρεις των μπισκότων βουτύρου:

Walkers - Pure Butter Shortbread
    Δεν έχω δοκιμάσει μπισκότο με πιο πλούσιο άρωμα και γεύση βουτύρου και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κιόλας μιας και ήδη είναι overwhelming η αίσθηση σε αυτά τα μπισκότα.

Bonne Maman - Galettes (και Galettes Chocolat)
    Πιο κοντά στα κλασσικά μπισκότα αλλά επίσης με απίστευτη βουτυρένια γεύση και ειδικά ο συνδυασμός με τη σοκολάτα τα σπάει απίστευτα.

Τα παραπάνω θέλουν λίγο ψάξιμο για να τα βρείτε αλλά υπάρχουν στην Αθήνα τουλάχιστον. Νομίζω στα carrefour πρέπει να τα έχει και τα 2. Σίγουρα έχει τα Bonne Maman πάντως.

----------

Επίσης, σε τελείως κλασσικό μπισκότο πλέον, μου αρέσουν τα 365 - chocolate chip cookies που έχει ο Βασιλόπουλος. δοκιμάστε τα. είναι και πάνφθηνα ;)

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Χαχαχα ακριβώς το ίδιο κι εγώ.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    lol somari, αυτα ποτε δε μου γεμιζουν το ματι αλλα οποτε τα βρω μπροστα μου θα τα τιμησω ευκολα.
    Exactly. Ποτέ δε τα αγόρασα, αλλά πάντα περνώντας από το δοχείο τους μπροστά (για νερό,κατούρημα κλπ) βούταγα και ένα.

Μήπως για αυτό λέγονται βουτήματα?

Leave a comment:

Working...
X