Ta soft kings metrane ws mpiskota?
Giati poio poly Cake einai...
Telos pantwn, ta xeirotera mou einai ta papadopoulou gemista me fraoula, akoma anatrixiazw..... afta ta mpiskota einai h aitia pou den maresoun oi fraoules sta glyka pleon.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Come in... We Have cookies.
Collapse
X
-
Τους τελευταιους μηνες κλινω ανετα υπερ των Soft Kings. Respect επισης σε κλασικες/διαχρονικες αξιες τυπου miranda/petit beure (τα 2α με σοκολατα ειναι επισης δυναμη).
Τα γεμιστα παπαδοπουλου τα θεωρω απαισια, πραγματικα αισχρη ποιοτητα imo αλλα ο Ραμπιδης τα επελεξε, οποτε οκ τι να λεμε
.
Για τα Oreo πιστευω πως ειναι πολυ καλα, αλλα θα μπορουσαν να ειναι ακομα καλυτερα αν δεν ηταν τοσο "φτηνιαρικα". Η κρεμα ειναι αθλια, αλλα τα μπισκοτα γαματα σιγουρα.
Μετα το Oreo Cookie Bash στα Friday's βεβαια εχω ξεχασει οτι υπαρχουν τα κοινα θνητα Oreo.
P.S.
Γεια σου ρε Aion με τα γαματα threads σου, we want more
.
Leave a comment:
-
LOL μα ρε συ, έτσι κι αλλιώς, δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενικά καλύτερο μπισκότο από τη στιγμή που η γεύση είναι υποκειμενική αξία. Μόνο αγαπημένο μπισκότο μπορεί να υπάρξει.
Κι εμένα πάντως τα Miranda μου αρέσουν πάρα πολύ.
ΝΑΙOriginally posted by Ground_zero View PostDen thymamai afth th stigmh to onoma alla kai ekeina ta strongylla me thn kymatisth epifania kai gefsh kanellas htan epishs koryfaia.
Leave a comment:
-
Στα μπισκότα; Καλά, δε νομίζω ότι είμαστε χώρα με παράδοση σε αυτά τα πράγματα, αλλά τα Μιράντα ρε παιδιά, όπως και να το κάνουμε, είναι απίστευτα με τον τρόπο τους.Originally posted by Ground_zero View PostDen yparxei kalytero apo to ellhniko se afton ton tomea
Εγώ, προσωπικά (για τον Ground_zero δεν ξέρω
), δεν είπα ότι είναι τα καλύτερα μπισκότα στον κόσμο, ούτε τα καλύτερα που έχω φάει, αλλά είναι τα αγαπημένα μου.
Leave a comment:
-
Den thymamai afth th stigmh to onoma alla kai ekeina ta strongylla me thn kymatisth epifania kai gefsh kanellas htan epishs koryfaia.
Tha kanw edit me to onoma, otan petaxtw mexri to mpakalh na koitaksw.
P.S: Mallon to complex mas einai anwterothtas oxi katwterwthtas
Den yparxei kalytero apo to ellhniko se afton ton tomea
Leave a comment:
-
Αν δεν ήξερα τα επίτιμα μέλει αυτού του forum και το ποσο αντικειμενικά είναι, θα έλεγα ότι υπάρχει μια επική ξενοφοβία με στοιχεια εθνικού κόμπλεξ κατωτερότητας. (Copyright by me):phil:
Does anyone remember:
Copenhagen Butter Cookies

Όταν ήμουν μικρός τα λάτρευα (and I still do), και τα έλεγα "Μπισκότα Τις Γιαγιάς" μη ξέροντας το αληθινό τους όνομα.
Leave a comment:
-
LOL ναι.Originally posted by straier View PostΘύμα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και συ ε;
Επίσεις μου άρεσαν πολύ κάτι άλλα που έπαιρνα πιτσιρικάς, τα οποία ήταν σε μια μικρή ορθογώνια, όχι χάρτινη όμως, συσκευασία χρώματος κίτρινου ή καφέ (ανάλογα τη γεύση). Ήταν κάπως τετραγωνισμένου σχήματος τα μπισκότα αν θυμάμαι καλά. Δε ξέρω ούτε μάρκα ούτε τίποτα όμως, ούτε καν αν υπάρχουν ακόμα.
Leave a comment:
-
Θύμα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και συ ε;Τα αμερικάνικα cookies πραγματικά μου αρέσουν πάρα πολύ.
Πολύ δύσκολο να διαλέξω αγαπημένα μπισκότα. Ανάλογα με τη διάθεση μου ή τον πόσο καιρό έχω να φάω κάποιο είδος είναι και η όρεξη. Πάντως από γεμιστά τα αγαπημένα μου μάλλον είναι τα Bisco Full (νομίζω έτσι τα λένε) της Αλλατίνη.
Leave a comment:
-
Koita kai sketo nero na valeis, pali win exeis me ta miranda, htan poly kalh h empnefsh tou dimhourgou otan ta eftiaxne.Μπισκότα Miranda + Γάλα = OMG TEH WIN
Gia na mhn pw oti pane pantou, tourtes, kafe, pagwto, oti thes.
Leave a comment:
-
Τα αμερικάνικα cookies πραγματικά μου αρέσουν πάρα πολύ.
Μπισκότα Miranda + Γάλα = OMG TEH WIN
Leave a comment:
-
Πρόσφατα ανακάλυψα αυτά

Ας πούμε ότι είναι η κλασσική γεύση "Petit Beurre" ενισχυμένη. Ρίχτε τους μια ματιά αν τα βρείτε, αξίζει!
Leave a comment:

Leave a comment: