Announcement

Collapse
No announcement yet.

Come in... We Have cookies.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Τα θέματά σου aion ανοίγουν την όρεξη,πάω στο ψυγείο να ψάξω για κανένα γλυκό.
    Μπας και είναι μάγειρας ο Aion ? Μήπως συνεργάζεται με τον Ηλία Μαμαλάκη για να κάνει ένα έλεγχο σε πόσους αρέσουν τα μπισκότα.

Aion, πρόσεχε τι λες περί μαγειρικής, γιατί άμα σε μυριστεί Ο Θεός, θα σε στείλει στην Κόλαση με το αμάρτημα της Λαιμαργίας. :xp:

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    lol somari, αυτα ποτε δε μου γεμιζουν το ματι αλλα οποτε τα βρω μπροστα μου θα τα τιμησω ευκολα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Πιο πολύ κουλουράκια βέβαια...αλλά ποια η διαφορά;

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Mporei h papadopoulou na epsakse sto google
    Εννοείται ότι τα Oreo προϋπήρχαν και πιθανότατα τα αντέγραψαν ρε, εσύ μπορεί να το λες για πλάκα, αλλά είναι πιθανό ενδεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, στην Ελλάδα δεν τα ξέραμε μέχρι πρόσφατα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Mporei h papadopoulou na epsakse sto google

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Ti eina afta? antigrafa apo ta OREO?
    Πάντως υπήρχαν πολύ πριν έρθουν τα Oreo στην Ελλάδα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ti eina afta? antigrafa apo ta OREO?

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Αυτά με τη μπλε συσκευασία. Τα 'χω κόψει τώρα λόγω δίαιτας

ΕΝΤΙΤ :

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    Πως τα λένε αυτά που είναι κατάμαυρα στο μπισκότο και έχουν ανάμεσα τους άσπρη κρέμα? Αυτά λοιπόν...
    Πολλές εταιρείες βγάζουν τέτοια μπισκότα.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Πως τα λένε αυτά που είναι κατάμαυρα στο μπισκότο και έχουν ανάμεσα τους άσπρη κρέμα? Αυτά λοιπόν...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Καλα τα miranda δεν υπαρχουν, στη κυριολεξια δλδ πλεον δε τα βρισκω lawl. Ειναι τα καλυτερα μπισκοτα εβερ. Εδω τα βουταγα στη πορτοκαλα λεμε επος.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Don't mention it. Θα κάνω και ένα για το πια είναι η αγαπημένη σας καπότα.
    Ομολογώ πως ένα τέτοιο θέμα με τρομάζει, δεδομένου ότι τα δύο προηγούμενα θέματα έχουν να κάνουν με φαγητό...

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    LOL μα ρε συ, έτσι κι αλλιώς, δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενικά καλύτερο μπισκότο από τη στιγμή που η γεύση είναι υποκειμενική αξία.
    Όχι, όχι, δε συμφωνώ. Είπες το ίδιο εκεί που συζητούσαμε για την εμφάνιση της Julia Roberts κι εκεί το δέχομαι, πράγματι θεωρώ την έννοια της εξωτερικής ομορφιάς κάτι υποκειμενικό. Αλλά στο φαγητό υπάρχουν πάρα, μα πάρα πολλά αντικειμενικά κριτήρια τα οποία, τουλάχιστον μέχρι ενός σημείου, καθορίζουν τι είναι καλό και τι όχι. Πρώτο και καλύτερο παράδειγμα η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του. Και πάει λέγοντας.

Αλλά εντάξει, τι κουβέντα πάμε ν' ανοίξουμε πάλι...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Εγώ επιμένω παραδοσιακά σε εκείνα τα μπισκότα σοκολάτας με κομματάκια σοκολάτας μέσα. Από πιο πρόσφατα τα Soft Kings είναι καλά αλλά έχουν πολλή σκολάτα μέσα και με λιγώνουν. Ψήφος κλασσικούρας επίσης σε όλα τα τενεκεδένια κουτιά μπισκότων "πολυτελείας" που κυκλοφορούσαν, και ήταν από τις μεγάλες μου χαρές τις σπάνιες φορές που έπεφτε κάτι τέτιο στα χέρια μου.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Δεν με χαλα η γεμίσει τον OREO, αν και τώρα που το λες όντως λίγο cheap θυμίζει.
    Originally posted by Xeno View Post
    P.S.
    Γεια σου ρε Aion με τα γαματα threads σου, we want more .
    Don't mention it. Θα κάνω και ένα για το πια είναι η αγαπημένη σας καπότα.

Leave a comment:

Working...
X