Announcement

Collapse
No announcement yet.

Come in... We Have cookies.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Loggo View Post
    Σοκολάτα + Πορτοκάλι = Pure Win
    Originally posted by straier View Post
    Τρελαίνομαι για πορτοκάλι σε γλυκά, ειδικά αν είναι με σοκολάτα αλλά δεν τα έχω βρει με πορτοκάλι, μόνο την απλή έκδοση.
    Αφιερωμένα, και μάλιστα fairtrade ;)

Είχα φάει κάμποσες τέτοιες στον ένα χρόνο που έμεινα Αγγλία, δε φαντάζεστε πόσο νόστιμες είναι...
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Χαίρομαι που ο Κερστ είπε για αντικειμενικότητα στην γεύση, συμφωνώ μαζί του και προσθέτω ότι το γούστο μου είναι η αντικειμενική αλήθεια. Μετά από αυτή την μικρή εισαγωγή, θα έρθω να σας σώσω, αποκαλύπτοντάς σας μια τεράστια απάτη. Το όνομα αυτής: μπισκότα Μιράντα. Πραγματικά,απόρησα που άκουσα κάποιους να λένε ότι τα μπισκότα αυτά τους αρέσουν, ακόμη περισσότερο όταν είπαν ότι είναι τα αγαπημένα του. Τόσο που απόρησα μήπως η γεύση τους άλλαξε από τότε που έφαγα τελευταία φορά, και πήγα να ξεθάψω ένα πακέτο που είχα χωμένο σε κάποιο ντουλάπι. Με έκπληξη ανακάλυψα ότι η γεύση τους έχει μείνει η ίδια βαρετή που-δεν-θυμίζει-τίποτα-στον-κόσμο όπως συνήθιζε να είναι. Τα μπισκότα Μιράντα λοιπόν έχουν συνδεθεί άμεσα με κακόκεφα πρωινά, δημοτικό σχολείο, ζωή χωρίς επιλογές και Pokemon.

Το παραδέχομαι όταν ήμουν μικρός τα έτρωγα, τα βουτούσα και στο γάλα, κολυμβητάδες τα λέγαμε τότε, ωραίες εποχές. Αλλά δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς, μου τα δίναν ένας άντρας και μια γυναίκα που με ταίζαν, με ντύναν και μου αλλάζαν πάνες, καλοί άνθρωποι θυμάμαι και δεν ήθελα να τους χαλάσω χατίρι.

Ύστερα μεγάλωσα και άρχισα να ανακαλύπτω τον κόσμο και μαζί με αυτόν ότι υπήρχαν μπισκότα με γεύσεις! Ω ναι! Μεγάλα μικρά, τετράγωνα, κυκλικά, με σοκολάτα, χωρίς, χιλιάδες σχήματα γεύσεις και αρώματα! Οπότε στην κόλαση να καείτε άθλια Μιράντα! Πλέον τα τρώω μόνο αν δεν έχω άλλη επιλογή.

Αγαπημένες μου (και επειδή έχω το πλέον αντικειμενικό γούστο στα μπισκότα και σε παντός είδους τρόφιμα και δικές σας) προτιμήσεις είναι τα Goody's με κανέλλα (κουλτούρα), κάτι Cookies με σοκολάτα και αμύγδαλο (νέα γεύση). Τα OREO είναι όπως το λέει το όνομά τους: "ΩΡΑΙΑ", πρόσφατα βγήκαν κάτι εκτρώματα με επικάλυψη σοκολάτας από πάνω που απλώς σφετερίζονται το όνομα και τη φήμη, αν αυτά είναι αυτά για τα οποία κάνει λόγο ο Somari, τότε απλώς δεν έχει γούστο στα μπισκότα.

Αρκεστείτε σε αυτά προς το παρόν πιστοί ακόλουθοί μου. Να έχετε πάντα υπόψη σας ότι αν τα Soft Kings τα θεωρούσαμε μπισκότα θα νικούσαν με άνεση.

Υ.Γ: Ωραίος ο Ferrman με τα Walkers του. Πάντα όταν τα έβλεπα στο ράφι, τα κοιτούσα δύσπιστα. Αυτά με κοιτούσαν με τη σειρά τους και με το λάγνο βλέμμα με προκαλούσαν και μου λέγαν "φάε με", μα εγώ ανένδοτος.Την επόμενη φορά θα παραδοθώ χωρίς πολλά πολλά στην παθιάρική τους αγκαλιά.
      "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Στην αγορά υπάρχουν πολύ όμορφα μπισκότα, αλλά νομίζω πως δύσκολα ανταγωνίζονται στη καρδιά μου τα σπιτικά:

Comment

Behold!

OREO CheeseCake. Αυτή την φορα δεν το έκαψα, άλλαξα και συνταγή, και απλά υπέροχο.

Comment

Χμμμ... Ομολογώ πως είναι το πιο πρωτότυπο cheesecake που έχω δει... Περίμενα πως τα Oreo θα ήταν ο πάτος.
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Μα έτσι είναι... Απλός το στολίζεις και λίγο από πάνω. Απλά μαμισε.

Comment

Στείλε κάνα κομμάτι κατά δω ντε.
                Carpe diem

Comment

Working...
                X